2015. aasta horoskoop (Amburile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad AMBURI 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



AMBUR

See aasta on Sinu jaoks pungil mitmesugustest unikaalsetest võimalustest. Seepärast ole tähelepanelik, et saaksid nendest võimalustest osa. Teisest küljest toob see aasta Sinu jaoks kaasa ka mõningaid muutusi, millega peaksid püüdma kohaneda.

Kõige paremaks ja õnnelikumaks perioodiks on jaanuari keskpaigast märtsikuuni. Siis peaksid endale planeerima kõik sellised tegevused, mis on Sulle olulised. Ära jäta selle perioodi võimalusi kasutamata.



Rahaasjad kujunevad sellel aastal Sinu jaoks headeks. Saad endale hankida neid asju, mida oled kaua soovinud. Rahaasjade korraldamist ei tohiks Sa aga tähelepanuta jätta, kuna vastasel korral võid ennast peagi raskustest leida. Suuremate ostude tegemisel aruta need läbi oma perega, sest just pereliikmed suudavad Sind vajadusel maa peale tagasi tuua.

Perekondlikud asjad on sellel aastal head ja meeldivad. Sulle meeldib väga oma perega aega veeta. Kui ootad oma perre järelkasvu, siis sellel aastal võib see õnn Sinuni jõuda. Peaksid oma pereliikmete tervisel enam silma peal hoidma, eriti kui Su peres on väikesi lapsi või eakamaid inimesi.



Sinu enda tervis on sellel aastal üsna hea. Oluline on see, et oleksid füüsiliselt aktiivsem. Tervislik toitumine on samuti olulisel kohal. Ole ettevaatlikum liikluses, sest õnnestusesse sattumise oht on suur.

Armuasjades on oluline see, et oma partnerit enam meeles peaksid. Ära unusta ära tähtpäevi. Ka võiksid aeg-ajalt lihtsalt niisama millegi meeldivaga oma partnerit meeles pidada. Kui oled naine, siis ära unusta, et ka mehed tunnevad rõõmu kingitustest. Mõne toreda romantilise reisi tegemine oleks hea mõte.

NB! Loe edasi ka Amburile mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused