2015. aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SKORPIONI 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



SKORPION

See aasta mõjub Sulle väga tasakaalustavalt. Enamik asju on eelmise aasta jooksul nüüd Sinu jaoks paika loksunud ning nüüd saad oma peamise tähelepanu pöörata nendele asjadele, mida sooviksid veel saavutada ja ellu viia.

Liialdamistest tuleks Sul sellel aastal hoiduda. Pööra tähelepanu nendele asjadele, mis on Sulle elus kõige olulisemad. Suuremate ümberkorralduste tegemiseks poole praegu kõige parem aeg.



Teiste inimestega suhtlemine eeldab Sinult veidi suuremat kannatlikkust ja tähelepanu. Kõik asjad ei kulge selles vallas nii ladusalt, kui Sa seda oleksid oodanud. Kriitikast teiste inimeste suunas tasuks Sul hoiduda. Mida mõõdukamalt Sinu suhted teiste inimestega on, seda parem. Sellel aastal jälgi seda, et Sa ei laseks teistel inimestel endale survet avaldada.

Partnerlussuhtes tasuks Sul enam rõhku panna koostööle ja õrnustele. Tee oma partnerile üllatusi. Hea aeg mõneks romantiliseks reisiks, see annaks suhtele juurde palju kauaoodatud värskust. Ka seks on Sulle praegu oluline. Selles vallas tasuks proovida midagi uut ja ebatavalist, kasvõi tegeleda seksiga mõnes ebatavalises kohas.



Äri- ja tööasjad on sellel aastal Sinu jaoks üsna heas seisus. Ole julgemalt valmis oma ideede ja mõtetega kolleegide ette tulema. Koostöö tegemine on praegu olulisel kohal. Ole valmis oma kolleege enam toetama ning Sulle vastatakse samaga. Tee ära kõik olulised kohustused enne, kui uutega algust teed.

Rahaasjadele pööra enam tähelepanu. Selles vallas tuleb Sul teha ehk oma plaanide osas mõningaid kohendusi, et seeläbi rahaasjad kindlamalt kontrolli all hoida. Ära võta endale sellel aastal liialt palju rahalisi kohustusi.

NB! Loe edasi ka Skorpionile mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused