2015. aasta horoskoop (Kaksikutele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAKSIKUTE 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



KAKSIKUD

Sellel aastal tuleks Sul enam usaldada oma sisetunnet. Soovid sellel aastal kõik asjad enda kontrolli all hoida. Samas ei pruugi kõik asjad kulgeda praegu päris nii ladusalt, kui Sa seda oleksid soovinud. Seepärast peaksid enda jaoks valmis panema ka mõningad varuplaanid, mida vajadusel kasutusele saaksid võtta.

Oluline on sellel aastal hoida enda jaoks peamised eesmärgid kogu aeg silmade ees. See aitab Sul ennast hoida valitud teel ning vältida võimalikke eksimusi. Ära lase teistel inimestel endale survet avaldada, kuna sellega võid endale pikamaks ajaks ebameeldivusi tekitada.



Püüa leida enam aega oma pere jaoks. Kõik ühised koosolemised annavad Sulle juurde uut energiat, mida hädasti vajaksid. Hea aeg mõne kauaoodatud reisiplaani teostamiseks. Selles osas tuleb Sul ehk ületada mõningad hirmud, mis Sulle on tekkinud.

Armuasjades on oluline vaheldusrikkus. Rutiinsus hakkab kiiresti hävitama suhte toimimist ja tasakaalu. Seepärast püüa vähemalt iga kuu oma kaaslasele välja pakkuda mõni huvitav idee, olgu selleks siis romantiline õhtusöök vms. Ka seks mängib praegu suhtes tavalisest olulisemat rolli.



Ärilised ja tööasjad võivad olla praegu mõnevõrra pingelised. Seda peamiselt seetõttu, et pead tegelema oma kohustuste kõrval ka paljude selliste asjadega, mis Sinu tavapäraste kohustuste hulka ei kuulu. Ka võib Sinu organisatsioonis vahetud palju kolleege, mis võib tekitada raskusi uute kolleegidega ja võimalike ümberkorraldustega kohanemisel.

Rahaasjades tuleks Sul rõhku panna uute teenimisvõimaluste otsimisele. Selles vallas on Sulle tekkimas nii mõnedki uued ideed, mida saaksid koheselt ära kasutada. See aasta pole hea aeg teistele inimestele laenu andmiseks, kuna raha tagasisaamine võib osutuda keeruliseks.

NB! Loe edasi ka Kaksikutele mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused