2015. aasta horoskoop (Kaaludele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KAALUDE 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



KAALUD

Sinu asjad ei ole sellel aastal mitte päris kindlas korras. Tegelikult peitub põhjus selles, et kuigi Sinu asjaajamised kulgevad hästi, ei ole Sa oma tulemustega rahul. Oled enda suunas liialt kriitiline, mistõttu on Sul raske oma saavutusi nautida. Ja neid saavutusi saab Sul olema sellel aastal üsnagi palju.

Keskendud sellel aastal mitmetele uutele oskustele ja teadmistele, kuna pead seda ainukeseks võimaluseks, kuidas oma elus edasi liikuda. Sealjuures ei tohiks Sa aga liialdustesse minna, kuna uusi teadmisi tuleks ikka omandada ainult sellistes valdkondades, mida saaksid igapäevaselt rakendada.



Teiste inimestega suhtlemisel märkad seda, et taktitunne ja sümpaatsus ei viis Sind alati selliste tulemusteni, mida oleksid soovinud. See aga ei tähenda seda, et peaksid hakkama kõigile inimestele halvasti ütlema. Ole otsekohene ja terav ainult nende inimeste suunas, kes seda väärivad. Vastasel korral on oht, et rikud mõningad hästitoimivad suhted.

Sinu ettevõtmised ja edukus paranevad alates maikuust. Seepärast poleks Sul mõttekas koheselt aasta alguses tegelema hakata selliste kohustustega, mis on suured ja mahukad. Aasta teises pooles kulgeksid sellised ettevõtmised Sinu jaoks oluliselt paremini.



Sinu rahalised asjad peaksid olema sellel aastal paremad kui eelmisel aastal. Samas poleks Sul praegu hea hakata oma rahalisi vahendeid kulutama tühja-tähja peale. Sinu peamine eesmärk peaks olema raha kogumine ja endale kindlama tuleviku kindlustamine.

Armuasjades tuleks Sul rõhku panna kaastundlikkusele ja mõistmisvõimele. Oled ehk oma kaaslase suunas olnud kriitiline ning seda paljudel juhtudel aluseta. Püüa oma kaaslast mõista ning asjad kulgevad edaspidi palju ladusamalt.

NB! Loe edasi ka Kaaludele mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused