Kuidas muuta oma karmat?

Kõik inimesed alluvad karma seadustele, kuid samas ei ole keegi meist nende vangid. Paljud arvavad, et nende tegemised ebaõnnestuvad elus just sellepärast, et nende karma on halb ning nad ei saa selle olukorra parandamiseks midagi teha. See aga ei vasta tõele. Olenemata sellest, millise karmaga Sa siia maailma ka sündinud pole, on Sul võimalik seda muuta. Ka sõna “karma” tähendus on tegevus, mis viitab muutuste võimalikkusele.

Selleks on mitmeid võimalusi, siinkohal toome ära mõned neist.




Horoskoobid annavad suurepäraseid vihjeid selleks, kuidas endale positiivset karmat luua. Horoskoopides on ära toodud peamised takistused, millega kokku võid puutuda ning sealjuures ka nõuanded, kuidas nende takistustega kõige paremini kohaneda. Kõige paremaid võimalusi annavad positiivse karma loomisel personaalsed horoskoobid. ( vaata siit personaalseid karma horoskoope » )

See on kõige kergemaks viisiks, kuidas endale positiivset karmat luua. Kui annad endast välja positiivset energiat, on Sul võimalik sama suur hulk positiivset energiat ka tagasi saada. Seepärast tasuks Sul enam rõhku panna abivalmidusele. Aita inimesi tänaval, anneta raha heategevuseks jne.




Oluline on see, et püüaksid kuulda võtta seda, mida universum Sulle öelda püüab. Selles osas saad igapäevaselt mitmeid vihjeid ja sõnumeid. Neid tuleb osata aga tõlgendada. Palju vihjeid saad sellest, kas Sinu ettevõtmised kulgevad selles suunas, kui Sa seda soovid. Kui ei, tuleks oma plaanid veidi ümber kujundada ja seejärel uuesti proovida.

Taro kaartide abil on Sul hea võimalus teada saada, millised energiad Sind praegu suunavad ja juhivad. Taro kaartide kasutamine võimaldab Sul leida kõige ladusama tee oma eesmärkide poole püüdlemisel. ( siit saad vastuse oma küsimusele Taro kaartide abil » )




Kui Sinu igapäevased ettevõtmised on alati sarnased (käid igapäevaselt sarnastes paikades, kohtud samade inimestega ja teed samu asju), märkad kindlasti seda, et Sinu ebaõnn on suurenemas. Seepärast tasuks Sul oma ettevõtmistesse veidi enam mitmekesisust tuua. Universum annab ebaõnnega Sulle märku, et Sul tuleb mõningad asjad lõpetada, et seeläbi saaksid oma elus edasi liikuda ja areneda.

Meenuta aeg-ajalt seda, milliseid otsuseid oled oma elus varem langetanud ning milliseid tulemusi on üks või teine otsus Sulle taganud. See aitab olulisel määral kaasa sellele, et saad oma elus varasemaid vigu vältida. Oluline on see, et püüaksid märgata seda, millised õppetunnid on Sul elus veel õppimata, sest see aitaks Sul oma edaspidist käitumist muuta. Ka siin aitavad Sind horoskoobid, mille kaudu saad teada, mis on Sinu selle elu peamisteks õppetundideks. ( vaata siit personaalseid karma horoskoope » )




Andestamine ja kättemaksuhimu vähendamine on üheks olulisemaks aspektiks positiivse karma loomisel. Sa ei loo positiivset karma mitte ainult endale, sest mida positiivsem on Sinu enda karma, seda enam aitad teisi inimesi, kes vajaksid abi negatiivse karma vabastamisel.

Kui oled hakanud mõistma seda, millised on Sinu karma energiad, on Sul võimalik ka oma karmasid muutma hakata. Kõik Sinu mõtted ja emotsioonid, olenemata sellest, kui teadlik Sa nendest ka oled, mõjutavad nii Sinu enda kui ka ümbritseva maailma elu. Ka kõige väiksemad mõttevälgatused mõjutavad kõike ja kõiki (inimesi, loomi, taimi ja kosmost).





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Seinakaunistus: ninasarvikud


Kaelakee: lumehelves


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Padjakate 30 x 50 cm (1 tk)


Kausid (15 cm) (4 tk)


Kõrvarõngad: kaalud


Kaelakee: elevant


Ripats


Pendel: metall



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused