Kuumärk sünnihetkel on väga oluline näitaja

Kuumärk sünnihetkel on väga oluline näitaja. Päike paikneb ühes, Kuu enamasti teises märgis, mistõttu ongi ühes tähemärgis sündinud inimesed väga erinevad. Kuul kulub iga tähemärgi läbimiseks vaid 2,5 päeva, mistõttu annab Kuu palju täpsema info. Kuumärk on seotud inimese loomupärase poolega, tema sisemise olemusega. Kui päikesemärk viitab eluga hakkamasaamisele, püüdlustele ja välisele kuvandile, siis kuumärk näitab harjumusi, tujusid, tundeid ja reaktsioone, mis inimesele instinktiivselt ehk alateadlikult omased on. Nii päikese- kui kuumärk väljenduvad kõigis elu aspektides. Väga oluline on, milline on tähemärgi ja kuumärgi omavaheline sobivus.




Kui Kuu asub Jääras, annab see veenva, kiire ja kartmatu teerajaja

Selline inimene on väga impulsiivne, alati valmis võitlusse tormama. Kannatamatu ja järsuna tegutseb sageli mõtlematult. Ülemäärasest pingest tekivad sagedased peavalud, energiline liikumine aitab lõõgastuda. Enamasti riietub stiilselt, samas ka mugavalt. Armub kiiresti ja sügavalt, vajab kirglikku ja tundlikku partnerit, kes samas austab oma partneri sõltumatust ja jääb endale alati kindlaks. Armastab lihtsat ja asjadega ülekuhjamata keskkonda, on dünaamiline ja rahateenimisele orienteeritud. Väga tähtis on, et ta saaks ise suunata ja juhtida protsessi, mistõttu sobib hästi endale ülemuseks ja üksi töötama. Tundlikul Kuul pole kerge väljenduda pisut metsikus ja kardinaalses Jäära märgis. Tekivad ebakohased reaktsioonid, ärrituvus viib sageli arusaamatuste ja tülideni.




Kui Kuu on Sõnnis, annab see juurde võluvust ja soovi hüvesid luua

Selline inimene on kannatlik ja rahulik, aga põikpäine ja vajab teatud rutiini, hindab väga traditsioone. Olemuselt pigem laisk ja nautlev, rahulik elustiil aitab teda tervena püsida. Suhtub teistesse rahulikult ja liigsete emotsioonideta. Praktiline, suudab suhteid hoida ja kestvalt armastada. Füüsiline lähedus on väga tähtis. Turvaline kodu on tähtis, see peab olema mugav, maitsekas ja eeldatavasti maal, sest loodusega kontaktis olemine annab tema hingele kosutust. Rahaasjades mõistlik, aga luksust endale ei keela. Praktiline karjäär ja rahateenimine on olulised, edu saavutatakse ilma suurte pingutusteta, aga tõhusalt töötades. Näiline usaldusväärsus on projektsioon enda vajadustest, sest alateadlikult tõmbab selliste inimeste poole, kes teda hindavad. Ebakindlus selles osas, kes keda tegelikult toetab.




Kui Kuu on Kaksikutes, annab see vilka mõistuse ja hea suhtlemisvõime, inimene on muutuv ja muudetav, aga pisut neurootiline

Selline inimene analüüsib oma emotsioone, sest mõistus valitseb tunnete üle. Vabadus on väga oluline elus, samuti tunne, et liigutakse kuhugi ja toimub areng. Tunnete allasurumine põhjustab suurt stressi. Väga oluline on võimalus oma tunnetest avameelselt rääkida. Enamasti näeb selline inimene noorem välja oma tegelikust vanusest. Vajab partnerit, kes on valmis tema lõputut jutuvada kuulama. On ka riukalik ja väga flirtiv, suhetele pühendumine on raske ja võtab aega. Eelistab helget ja kaasaegset keskkonda enda ümber. Elutähtis on kõigega kursis olla ja elu peab olema huvitav. Töö meedia või kirjutamise vallas võib sobida hästi, sest vajatakse pidevat suhtlemist ja nauditakse kohtumisi inimestega. Rahaasjades mõistlik ja taiplik, aga võib emotsionaalselt kulutada näiteks puhkusele või reisidele. Põnev ja kiire elutempo sobib, aga liiga kiire reageerimine viib sageli arusaamatusteni.




Kui Kuu on Vähis, muudab see intuitiivseks ja emotsionaalselt kaitsetuks, inimene on murelik

Selline inimene on sügavalt emotsionaalne, külvab lähedasi hoolitsusega üle. Elava fantaasia ja kunstimeele tasakaalustamiseks peab hoidma jalad tugevalt maas. Äärmiselt tundlik, aga kaldub manipuleerima. Emotsionaalsed üleelamised mõjutavad seedimist. Tujud mõjutavad käitumist ja ka välimust. Kujutlusvõimet on vaja suunata positiivselt, muidu võib kaotada elujulguse. Tunnetab sügavalt oma partneri vajadusi, on väga tundlik ja kergesti haavatav. Klassikalise koduloojana peab perekonda ja turvatunnet esmatähtsaks. Korra pidamine kodus on raske, sest kipub asju kuhjama ja koguma. Loomupärane anne on aia eest hoolitsemiseks. Rahaline kindlustatus on prioriteet, mistõttu võib näida ihnsana. Meeldivad teiste eest hoolitsemisega seotud ametid. Püsib ühel ametikohal, lahkub vaid siis, kui kolleegid on ebasõbralikud ja hoolimatud. Tunded on esiplaanil, ideed ja sõnad loovad rohkem probleeme kui lahendavad. Vajab tunnustust ja puhkeb õitsele hoolivas keskkonnas. Ründab enesekaitseks, kui elu alusmüüre kõigutatakse või kui pole kohta, kuhu end peita.




Kui Kuu on Lõvis, on inimene väärikas, loominguline, uuenduslik ja egotsentriline

Selline inimene on südamlik, helde ja pillav, solvub südamepõhjani, kui teda ei kohelda austusega. Kergesti haavatav, aga saab sellest üle, sest on võitlushimuline ja entusiastlik. Nõuab kõiges parimat, armub dramaatiliselt ja tugevalt, armastab ülevoolavaid þeste. Tehtud otsusele pühendub täielikult ja nõuab seda ka teistelt, olgu otsus õige või vale. Tahab olla uhke oma kodu ja pere üle. Kodused tööd eriti ei meeldi, võimaluse korral palkaks abilise, külaliste võõrustamist aga naudib, eriti pereürituste korraldamist. Vajab tunnet, et teda hinnatakse. Väga loominguline ja tugevate juhivõimetega, tõmbab endale tähelepanu ja motiveerib kaasa lööma. Õnnelik, kui saab otsustada, mida ja kuidas teha.




Kui Kuu on Neitsis, on tegemist nõudliku ja kriitilise perfektsionistiga

Selline inimene soovib hoida emotsioonid kontrolli all, analüüsib oma emotsioone nende tundmise asemel. Enamasti elegantne ja hoolitsetud, pisut ujedavõitu. Stress teeb haigeks, füüsiline liikumine ja tervislik toitumine aitab seda ära hoida. Loomupärane vaist on teiste aitamiseks, aga armastust ja usaldust kingib ettevaatlikult. Pigem praktiline kui sentimentaalne. Elu on liigagi korraldatud, alati laitmatult korras nii kodu kui välimus. Kõik kasvab jõudsasti tema käe all, harmooniat leiab loodusest. Võib muutuda tööhulluks, kui saab olla produktiivne ja kasulik, siis on ka õnnelik. Nõuab alati kvaliteeti ja on kriitiline nii enda kui teiste suhtes. Loomulik soov täiuslikkuse järele sunnib töötama, kuni asjad tunduvad õiged. Tunneb end ebamugavalt, kui asjad pole nii nagu peab või ümbrus on segamini. Liiga nõudlik, pole iial rahul.




Kui Kuu on Kaaludes, on inimese eesmärgiks õiglus ja tasakaal, ta mugandub selle nimel ja armastab rahu

Rahulik õhkkond on väga tähtis. Inimene ei suuda otsustada, valikuid teha on raske. Siiski saavutab oma sarmiga soovitud tulemuse. Ebameeldivused teevad haigeks, võib näida laisk ja nautlev, aga tegelikult see päris nii ei ole. Hea välimus on hädavajalik, on olemas loomupärane talent armusuheteks, aga armastatu võib varjutada tema isiksuse. Võimalus otsekoheselt rääkida on väga oluline. Kaunis keskkond tasakaalustab, ei armasta elada üksi, kireks on lilled ja muusika, on suur esteet. Elukutseks sobivad diplomaatia ja kunst (kõik õiglust ja ilu taotlevad alad). Ebaõiglust ei talu, rahaasjades ei ole tugev, aga kuidagi jõuab ikka teistele järjele. Püüab vähendada draamat ja äkilisi sündmusi oma elus, sest tõeline rahu ja tasakaal tekitavad rohkem ruumi headele asjadele.




Kui Kuu on Skorpionis, ollakse ohjeldatult tundeküllane ja heidutavalt kirglik

Emotsioonid on väga intensiivsed, inimene võib olla salatsev ja manipuleeriv. Vaprus ja lojaalsus on võrreldamatud, toimiv seksuaalelu aitab vormis püsida, aga intensiivne tundeelu nõuab positiivset suunamist. Vaid radikaalsed meetmed aitavad ülemäärast kirglikkust ohjeldada. Armukadedus ja kahtlustamine võivad olla probleemiks. Kui leiab õige inimese, suudab pühenduda siiralt, aga privaatsus on väga oluline. Regulaarsed suurpuhastused hingeelus aitavad säilitada kontrolli elu üle. Vajab tööd, mis on tõsine, vajalik ja väljakutseid pakkuv. Rahaasjad on range kontrolli all. On teistega tihedalt seotud ja elab täiel rinnal, mis on teiste jaoks abistav või takistav. Emotsionaalne side ja omandiiha muudavad suhted ebamugavalt keerukaks, peab õppima looma lähedussuhteid olemata isekas. Taimedega tegelemine rahustab (näiteks aiatöö).




Kui Kuu on Amburis, ollakse helde ja salliv, uuriv ja uudishimulik optimist

Sellise kuuseisuga ollakse rõõmsameelne ja nalja armastav. Selline inimene naudib seltskonda ja tema seltskonda nauditakse. Võib kalduda äärmustesse käitumises, aga tema lahkuse tõttu antakse talle palju andeks. Võtab liiga palju ette, teeb suuri tarbetuid kulutusi, on kannatamatu, pidevas liikumises olles püsib saledana. Armub kiiresti ja saab kiiresti sellest ka üle. Siirus ja ausus on tähtsad, partner peaks jagama tema seiklushimu. Kodu on ilusa vaatega, avarus ja ruumikus on tähtsad, oluline on, et saaks oma mängulist külge igal pool väljendada. Kuigi üsna pillav ja mõtlematu, on tal õnne ettevõtmistes. Enesele tööandjaks olemine tagab vajaliku iseseisvuse ja paindliku tööaja, teistele alluda ei taha. Sobivad vaimsed ja intellektuaalsed alad. Meeldib vau-efekt, aegajalt peab kontrollima, et teeb õigeid asju ja õigetel põhjustel.




Kui Kuu on Kaljukitses, on tegemist tõsise, vastutustundliku, nõudliku ja realistliku
korraarmastajaga

Äärmiselt iseseisvana on selle seisuga inimene õnnelikum üksi olles. Vankumatu enesevalitsus jätab mulje kui külmast inimesest, aga tõelist abivajajat aitab meelsasti. Peab edukalt kinni tervislikust elureþiimist. Vajab julgustamist, sest enesehinnang võib olla madal ja loomupärase pessimistina ei usalda teisi. Pelgab tõrjumist ja selle hirmus võib ise teisi tõrjuda. Kui leiab õige partneri, on vankumatuks toeks talle. Isegi kodus vajab turvatunnet ja privaatsust. Kodus on kõikvõimalikke seadmeid ja mälestusesemeid. Traditsiooniline aed on talle meelepärane. Võib muutuda tööhulluks, sobib hästi töö riigihalduse alal, juhtiv või praktiline töö pakuvad rohkem rahuldust. Teeb pikaajalisi investeeringuid, tunnetab hästi aja kulgu. Reserveeritud ja eemalehoidev, vajab kindlaid piire, loomupäraselt ettevaatlik ja kohusetundlik, suhete arenemist võib takistada endale ja teistele tingimuste seadmine. Näib vanemas eas nooruslikum kui nooruses.




Kui Kuu on Veevalajas, on inimsõbralik ja tolerantne, aga väga sõltumatu

Selle seisuga inimene ei talu teiste inimeste emotsionaalseid vihapurskeid, eelistab oma tundeid vaos hoida, liigne sentimentaalsus tal puudub. Selline inimene jätab eemaloleva, rahuliku, reserveeritud mulje. Iseloomulik on inimsõbralik natuur, maailma nähakse oma vaatenurgast ja naljasoon on väga omapärane. Selline inimene vajab intellektuaalset vabadust oma arvamust avaldada, isegi kui see teisi ärritab. Sügav veendumus, et igaühel on õigus oma äranägemise järgi elada ja olla. Tõe rääkimisele pannakse suurt rõhku. Vaistlikult muretsetakse kogu inimkonna hea käekäigu pärast, ollakse valmis aitama inimesi ja loomi igal sobival viisil. Kuu selline seis kallutab võtma teisi inimesi nagu nad on. Inimene on sõbralik ja abivalmis olemuselt, aga mitte pealetükkiv. Võib sattuda olukordadesse, mida ei suuda kontrollida, sest püüab vältida enda liigset sidumist ja tahab kõigiga läbi saada. Intelligents on keskmisest kõrgem.




Kui Kuu on Kalades, ollakse vastuvõtlik, tundlik, empaatiline, emotsionaalne ja teistest liiga sõltuv

Unenäod ja tunded omavad keskset rolli elus. Selline seis põhjustab vastukäivaid emotsioone, mis ajavad segadusse. Inimene on intuitiivne ja kaastundlik, tõmbab abivajajaid ligi, mõned neist võivad teda aga ära kasutada. Rutiiniga on raske kohaneda. Alkohol ja maiustused võivad ahvatleda. Tantsimine, ujumine, lihtsalt naermine mõjuvad hästi. Äärmiselt romantilisena võib ohverdada oma soovid partneri vajadustele. On sarmi ja hea intuitsioon, aga suudab ka manipuleerida. Meeldib veidi maagiline õhkkond, kuna reaalsus valmistab sageli pettumusi. Aias varjulises kohas või vee läheduses meeldib end taastada, muutused meeldivad. Täiskohaga töötamine ja oma rahaasjade korraldamine on raske, aga võib teenida tänu loomupärastele annetele hästi. Hea intuitsioon võimaldab teha õigeid rahalisi otsuseid. Tunnetab kõike, mis tema ümber toimub. Intuitiivne, empaatiline, omab selgeltnägijavõimeid. Ülioluline on vältida läbipõlemist.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Töö ja raha aastahoroskoop


Skulptuur: muusik


Vaas


Kaelakee: fööniks


Kristallide tükikesed (tsipsid): sodaliit


Seinapilt lõuendil või kapal: Iru SEJ


Vaas


Kaelakee: obsidiaan


Skulptuur


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused