2023 aasta Pühvlile hiina astroloogia järgi

ÜLDINE AASTA ÜLEVAADE

22. jaanuaril 2022. saab alguse musta vee Jänese aasta, mis kestab 9. veebruarini 2024. Jänese aasta sunnib inimesi rohkem mõtlema sellele, mis on oluline ja mis mitte. Oma sisemise maailma tundmaõppimine on selle aasta üks peamisi märksõnu. Jänes teab päris hästi seda, et eesmärkide poole saab liikuda ainult siis, kui ennast usaldada.

Sellel aastal tuleb luua midagi uut ja olla arenemisprotsessis. Niisama paigalseis pole soositud. Ka ainult rutiinsetele tegevustele keskendumine ei taga selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Et aga edasi liikuda tuleb paika panna plaanid ja seda saab kõige paremini teha siis, kui usaldada oma sisetunnet. Kõikvõimalikud uued kohustused ja õpingud on sellel aastal soositud.

Teiste inimestega suhtlemine on samuti väga olulisel kohal. Tuleb julgemalt oma ideid esile tuua, kuid seda tuleb teha nii, et teistes inimestes pahameelt ei tekitaks. Diplomaatia on üheks oluliseks märksõnaks. Sellel aastal tuleks vältida vastasseisu teiste inimestega. See eeldab ka mõningal määral kavalust ja manipuleerimist, kuid seda eeldusel, et sellega liiale ei mindaks.

Kindlasti ei saa see olema kerge aasta. Katsumusi on palju ning takistusi tuleb ületada pidevalt. Enamik inimesi võtab seda aga üsna kergelt ning elu paratamatu osana. Jänes on juba oma loomult erinevate takistuste ületaja.




Igat olukorda tuleks sellel aastal hinnata täpselt ja hoolikalt. Mõnel hetkel on parem tegutseda, teisel hetkel aga oodata. Sellist analüüsi tuleb teha igapäevaselt, kui on soov oma eesmärkide poole liikuda. Kinnisilmi tormamine kindlasti kasuks ei tule.

Jänes on külluse sümbol. See tähendab üldiselt head majanduslikku seisu ja sellekohast arengut. Et seda saavutada, tuleb aga olla vastutustundlik ja hoolikas. Tormakus ja rahaga pillavalt ümberkäimine heale majanduslikule olukorrale kindlasti kaasa ei aita.

Jänes on kiire loom. See eeldab ka inimestelt seda, et sellel aastal tuleb kiirelt tegutseda. Uute võimaluste tekkimisel tuleb koheselt neist kinni haarata. Aeglased jäävad headest võimalustest lihtsalt ilma. Jänest peetakse ka rahu-loomaks. See peaks tähendama, et 2023 aasta kujuneb mõnevõrra rahulikumaks, kui varasemad aastad. Ka võivad nii mõnedki konfliktid olemata jääda ja käimasolevad konfliktid võivad vähemalt osaliselt leevendust leida.




See aasta soosib mitmekülgsust ja uute eluvaldkondadega tutvumist. Seetõttu tuleks julgemalt kinni haarata nendest võimalustest, mis aitaksid Sul oma maailmapilti laiendada. Ei tasu eemale heita ka neid valdkondi, mida siiani oled pidanud ebaloomulikeks. Ka sellistel eluvaldkondadel on inimesele midagi pakkuda ja võimaldab oluliselt avardada maailmapilti.

Jänes on pika eluea märk. Seetõttu on sellel aastal suure tähelepanu all tervis ja tervislikud eluviisid. Ka on Jänes viljakuse sümbol, mistõttu on see aasta hea aeg neile, kes on oma perre järelkasvu soovinud.

Rohkem pööratakse tähelepanu ka teistele inimestele ja nende heaolule. Jänes ei ole isekas ning soovib ka tema lähedastel, sugulastel ja naabritel hästi läheks. Suurepärane aasta reisimiseks. Reisida aga tasuks paikadesse, kus varem pole käidud. See võimaldaks juurde saada kogemusi ja teadmisi, mis on sellel aastal väga olulise tähendusega.




2023 AASTA HOROSKOOP PÜHVLILE

Aasta ülevaade

Peaksid ennast sellel aastal päris hästi tundma. Sinu ettevõtmised kulgevad nii, nagu oled plaaninud. Ära eelda kiireid arenguid. Kõik jõuab kätte rahulikus tempos, aga seda kindlamalt. Oma ettevõtmiste juures oled iseseisev, vastutustundlik ja konservatiivne.

Soovid sellel aastal rohkem iseseisvalt tegutseda, sest Sa ei soovi, et teised inimesed Sulle ütleksid, mida pead tegema ja millal. Seetõttu võisidki iseseisvale tööle rohkem rõhku panna. Teiste inimestega koostöö ei suju nii hästi.

Suhtlemise muudab keeruliseks ka see, et oled oma mõtete ja arvamuste osas mõnevõrra paindumatu.

Oma igapäevast asjaajamiste juures oled konservatiivne ning väldid liialdusi. Ka ettevaatlikkus on praegu omal kohal, mis aitab Sul ennast eemale hoida mitmesugustest suurematest probleemidest ja tagasilöökidest.

See aasta on hea aeg lapse saamiseks. Kui Sul on soov pere järelkasvu järele, siis sellel aastal tasuks selles vallas ühtteist ette võtta.

Sulle on avanemas palju uusi võimalusi. Neid avaneb siit ja sealt, pead olema ainult piisavalt tähelepanelik, et neist õigel ajal kinni haarata. Ära karda uusi katsumusi, see oleks suur viga.

Suurepärane aasta selleks, et kõikvõimalike ärikontakte luua.

Arvatavasti tuleb Sul sellel aastal palju reisida, mis on seotud ühel või teisel viisil sellega, et Sul on avanemas uued võimalused. Ära jää nendest võimalustest kõrvale, kuid jälgi, et kõik vajalikud ettevalmistused oleksid õigeaegselt tehtud. Reisil olles hoia silm peal oma dokumentidel. On oht midagi olulist ära kaotada.

Arvatavasti saab see aasta olema rahaliselt Sulle päris hea. Võiksid mõelda sellele, kuidas oma sissetulekut suurendada ja selles vallas stabiilsus endale tagada.

Hoidu sellel aastal liigsest kiirustamisest, see võib valusalt kätte maksta. Jälgi rohkem detaile, hoia korras dokumendid. Seeläbi jõuad parimate tulemusteni.




Karjäär

See aasta peaks olema tööalases elus Sulle väga hea aeg. Tasub ennast pingutada selle nimel, et kõik olulised projektid ja plaanid saaksid õigeaegselt ellu viidud. Ära raiska praegu aega tühistele asjadele, vaid keskendu olulisematele ja pikemaajalistele plaanidele.

Sellel aastal tasuks hoida oma silmad lahti, sest Sulle on avanemas uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Väldi liigset tormakust, mistõttu kontrolli kõike, millega ennast seod.

Meeskonnatöö ei ole sellel aastal võib-olla Sinu rida, mistõttu suudaksid ennast palju paremini teostada siis, kui saad iseseisvalt oma aega ja ressursse planeerida. Eriti aeg neile, kes on endale tööandjad.

Ära karda, sellel aastal uusi võimalusi, haara neist kindlasti õigeaegselt kinni. Sellel aastal tasuks rohkem rõhku panna sellele, et oma teadmisi oskusi ja täiendada. Seeläbi suurendad olulisel määral oma enesekindlust.

Jälgi seda, et Sa oma ajalisi ressursse õieti planeeriksid, sest on oht, et võtad enda kanda liialt palju kohustusi, mis Sind liigselt ära kurnavad. Kurnatus ongi sellel aastal üks suuremaid probleeme, millega pead pidevalt tegelema ja ennast selles osas jälgima.

Väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks tööalases elus kasuks. Selles osas liialdada ei tasuks. Kui Sul on tekkinud huvitavad ideed, mida oma tööalases elus ellu viia, siis asu selles vallas sellel aastal usinamalt tegutsema. Tööalases elus tasuks teha pikemaajalisi plaane. See aitab igapäevaseid otsuseid paremini langetada ja aitab seeläbi jõuda oluliselt kaugemale.




Töökoha vahetus

Sellel aastal on uued võimalused töökoha leidmiseks väga paljutõotavad. Jälgi tähelepanelikumalt kõike seda, mis Sinu ümber on toimumas. Seeläbi võiksid leida endale väga head võimalused parema töökoha leidmisel.

Pead siiski arvestama sellega, et kõik suuremad muutused tekitavad Sinus ka pingeid ja stressi. Sellega tuleb koheselt tegelema asuda. Kõige parem oleks seda see, kui saaksid oma mõtteid ja ideid jagada pereliikmetega või sõpradega. Nemad suudavad Sinu sisemise tasakaalu tagasi tuua.

Kui oled töötu, siis see aasta on Sinu jaoks suurepärane aeg töökoha otsimiseks. See muidugi eeldab seda, et teeksid selles vallas ka suuremaid jõupingutusi. Ära eelda seda, et hiir magavale kassile suhu jookseb. Ära karda seda, kui uus töökoht paneb proovile Sinu oskused ja võimed. Suudad kiiresti kohaneda ja uute teadmiste omandamine ei tohiks olla teab mis keeruline ülesanne. Peaasi on see, et näitad välja ettevõtlikkust ja ausust.




Armastus

See aasta tasuks olla armastuse vallas veidi ettevaatlikum ja tähelepanelikum, sest pead rohkem arvestama oma partneri tunnete ja vajadustega. Ta on selles osas palju tundlikum kui tavaliselt, mistõttu varu aega partneriga suhtlemiseks ning kindlasti anna talle võimalusi selleks, et ta saaks kõik südamelt ära rääkida.

Ka sina ise peaksid olema sellel aastal avatum. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid. See aitab suhtel toimida. Kui kipud salatsema, võib see Sinus tekitada asjatuid pingeid ja see mõjutab ka suhte käekäiku, kuna Sa lihtsalt ei leia oma muredele leevendust.

Rohkem tasuks sellel aastal koos partneriga reisida. Reisimine aitab argimuredest eemalduda ning toob suhtesse uut sära. Kindlasti tasub reisil ette võtta midagi romantilist. See aitaks suhte toimimisele veelgi enam kaasa.

Tasuks mõelda sellele, millises suunas suhe edaspidi liikuma peaks. Selles osas tasub partneriga plaanid paika panna.

Koduga tegelemine on praegu väga oluline ning aitab suhte toimimisele märkimisväärselt kaasa.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal võivad avaneda Sulle päris head uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Siiski tasub vältida seda, et võtaksid mõttetuid riske. See tähendab seda, et varu aega uue inimesega tutvumiseks, ära muutu tormakaks, sest vastasel korral leiad ennast suurte pettumustunnete keskelt. Kõige suurem tõenäosus leida partner enda kõrvale, töökaaslaste seast või sõprade kaudu.




Inimsuhted

See aasta ei pruugi inimsuhete vallas olla Sinu jaoks kõige kergem aeg. Oled küll sõbralik ja rõõmsameelne, kuid Sinu ümber kipuvad koonduma inimesed, kes on negatiivselt meelestatud. See tekitab ka Sinus pingeid ja arusaamatusi. Suudaksid palju paremini ennast tunda siis, kui oled ise enda peremees.

Samas ei tähenda see seda, et sellel aastal häid seltskonnasündmusi aset ei leiaks. Sugugi mitte. Sul on head võimalused selleks, et teiste inimestega suhelda, nendega oma mõtteid vahetada. Ka on tekkimas uued tutvused, millest võid saada edaspidi päris palju kasu.

Juriidiliste probleemide tekkimisel tuleks neile kiired lahendused leida. Jaga julgemalt oma arvamusi, kuid tee seda nii, et see teistes inimestes pahameelt ei tekitaks.

Kui inimsuhetes on tekkinud probleemid, siis tuleks püüda neid lahendada nii kiiresti kui võimalik. Vastasel korral probleemid aina paisuvad ja paisuvad.

Ole ettevaatlik teistele inimestele lubaduste andmisel. Võib juhtuda see, et Sul tuleb jätta lubadused täitmata, mis tekitab pingeid ja arusaamatusi.




Raha

Sellel aastal on rahalistele asjadele tähelepanu pööramine Sinu jaoks päris keeruline ülesanne. Sulle on küll oluline see, et rahaline seis oleks hea, kuid pisidetailidega tegelemine on keeruline. Seetõttu on oht, et teed mõne päris suure vea, mille parandamine võtab kaua aega ning võib rahaliselt kalliks maksma minna.

Suuremate riskide võtmisel tasuks sellel aastal arvestada sellega, et peamine sissetulekuallikas on ikkagi palk või äritegevus. Kiirelt kiiresti rikkaks skeeme tasuks vältida., sest võid nendega ainult raha kaotada.

See aasta on hea aeg selleks, et raha kokku hoida ja kõrvale panna. Mõtle sellele, kuidas oma kulutusi vähendada. Selles vallas võivad tekkida päris head ideed, kuidas näiteks mõni suurem väljaminek asendada väiksema väljaminekuga.

Laenamisel tasuks sellel aastal olla ettevaatlik. Kipud võtma mõttetuid riske, mis hiljem valusalt kätte maksavad. Kui sinu poole pöördutakse raha laenamiseks, siis tasub olla väga skeptiline. On oht, et kaotad selle raha, mille oled välja laenanud.

Pane paika enda jaoks pikemaajalised sihid ja plaanid. See aitab igapäevaseid rahaasju paremini korraldada ja aitab ära hoida suuremaid eksimusi. Ka aitavad sihid ja eesmärgid kaasa sellele, et oma sissetuleku tasakaalus suudaksid hoida.




Tervis

Üldiselt peaks olema tervis Sul sellel aastal päris hea. Siiski tasub jälgida rohkem seda, et oleksid füüsiliselt aktiivsem. Kasuks tuleks see, kui liiguksid rohkem looduses, eriti veekogude läheduses. See aitab kaasa üldisele heaolule ning aitab vabaneda pingetest, mis igapäevane elu ikka kaasa toob.

Leia rohkem endale selliseid tegevusi, millest tõeliselt rõõmu tunda saaksid. Suurepärane aeg hobidega tegelemiseks. Seeläbi hoiaksid oma sisemist tasakaalu, mis omakorda parandab immuunsust.

Hoidu negatiivsetest inimestest. Negatiivselt meelestatud inimestega suhtlemine tekitab Sinus pingeid, arusaamatusi ning seeläbi ka veresoonkonna probleeme.

Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata oma toiduvalikule. Sinu seedesüsteem võib-olla sellel aastal tavalisest palju tundlikum kõikvõimalike liialduste suhtes. Terviseprobleemide tekkimisel pöörduge koheselt arsti poole. Seeläbi võid probleemidele leida lahenduse palju kiiremini.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Numeroloogilised analüüsid


Karjäärihoroskoop


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Kausid (18 cm) (4 tk)


Käevõru: hauliit


Taro kaardid: Heaven & Earth (koos raamatuga)


Seinakaunistus: hirv


Kaelakee: moss ahhaat


Kaelakee: roos, rist ja süda


Päikesepüüdja


Seinakaunistus: puu ja linnud


Seinapilt lõuendil: Jägala juga

Seotud postitused