Taro kaartide ennustus ajavahemikuks 30.01.2023. – 05.02.2023.a.

JÄÄR

Karikad 10
Uus nädal ei nõua Jääralt dramaatiliste emotsioonide demonstreerimist. Tema isiksus kiirgab endast väljapoole jõudu ja tegutsemistahet. See on aktiivne aeg pere ja sõpradega veetmiseks. Õnne ja rahulolu tundub olevat kuhjaga. Kui ellu tuleb keegi uus inimene, siis tõotab see kohtumine õnnelikke ja kestvaid suhteid. Sobiv aeg on kodusteks ümberkorraldusteks. Jäär pälvib kiitust ja võib saada kingitusi. Vestlused, sõnumid, kirjad ja kohtumised toovad häid impulsse. Jäärale võib uuel nädalal avaneda paljutõotavaid võimalusi, õnnelik on pereelu ja nauditav armuelu. Nädalavahetusel on energia tipus.




SÕNN

Sauad Äss (tagurpidi)
Kui kõik blokeeringud on Sõnni elus maha võetud, alles siis hakkab tema energia liikuma. Uuel nädalal see just nii on, mingid läbimurdvad energiad hävitavad tegevust piirava kaitse. Sõnn peaks leidma sellele uuele energiale loomingulise väljundi. Seda loovat energiat saab kasutada vaid siis, kui on olemas eesmärk, millele see suunata ja õige keskkond, kus seda head energiat tööle rakendada saab. Sõnn peaks mõtlema, kus ja kuidas ta suudab ja tahab oma loovust kasutada. Uuel nädalal Sõnni elu areneb, õitseb ja kannab vilja. Pea kõik suhted toovad paremat mõistmist ja head algatused on teiste poolt toetatud. Kui ta püüab end tagasi hoida, siis tunneb ta end halvasti.




KAKSIKUD

Mõõgad 4 (tagurpidi)
Kaksikud on muredest üle saanud, nad on keskendunud olekus. Nende äratundmine laieneb ja areneb. Kuigi mõni situatsioon tundub lootusetu, sisalduvad selles ikka mingid õnneliku ja eduka lahenduse elemendid. Nende vaim, emotsioonid, keha ja hing on harmoonilises ühenduses. Rahu on saavutatud tunnete ja impulsside allasurumisega, mistõttu segavad ja rahurikkuvad mõjud pole kadunud. Kaksikutel on vaja piisavalt sisemist selgust, et oma plaane ellu viia ja valvas sisetunne ei lase teha vigu. Tegelikult igatsevad nad uuel nädalal rahu ja vaikust, kahel esimesel päeval on nad omas elemendis, aga pisut närvilised. Nädalal lõpuks taastavad nad oma energiavarud.




VÄHK

IV – Keiser
Vähk järgib traditsioone, suunab kogu oma energia turvalisuse tagamisele. Ta loob korda, annab kuju ja vormi, koordineerib ja korrastab oma elu. Nädala keskpaigas on ta täiesti omas elemendis ja tunneb end kindlalt. Vähk on jõupositsioonil ka kontakteerudes endast kõrgemate isikutega. Seadusandliku võimu esindajad tunnevad end eriti kindlalt. Ka isad, vanaisad, autoriteetsed ja võimupositsioonil olevad Vähid tunnevad end kindlalt, samuti pangandustegelased, ärimehed, tippjuhid ja tähtsad ametnikud. Korra ja süsteemi tagavad seaduslikud toimimisviisid ja autoriteet. Vähil on võimalused suureks eduks materiaalses maailmas, võim ja kord toetavad teda.




LÕVI

Sauad Emand
Uus nädal soosib tuleelemendi naisenergiat eriti nädalavahetusel. Lõvi on enda kallal tööd teinud ja edu saavutanud. Kõik ettevõtmised on nüüd võimalik edukalt lõpule viia. Rahalist tulu tuleb vastassoost inimeste kaudu, kes on võimupositsioonil. Lõvil võib tekkida intuitsioonisähvatusi, kuidas oma tulevikku paremini kujundada. Tema edukus ja õnn olenevad uuel nädalal armastusest ja meeldimisest, kas ta armastab ja kas ta on armastatud. Mingis mõttes lõikab ta oma varasemate tegude vilju. Praktilised ärialased otsused toovad rahalist tulu ja suureneb ka autoriteet. On tähtis mõista oma pereliikmete ja lähedaste tundeid ja vajadusi, teiste heaks tehtud pingutused kannavad vilja.




NEITSI

XII – Poodu
Neitsi lõpetab mingi tulutu võitluse, muudab oma meelt ja püüab maailma vaadata hoopis teistsugusest vaatenurgast. Tal on vaja aega võita ja pisut järele mõelda. Ta astub sammu tagasi, et siis kaks sammu ettepoole astuda, kui ta on endale selgema pildi asjade seisust loonud. Neitsi maailm võidakse pea peale pöörata, nii et tal ei jäägi muud teha, kui oma vaatenurki muuta. Kui meeldiv või ebameeldiv uus nädal tuleb, oleneb juba Neitsi enda suhtumisest. Eriti loomeinimesed kogevad mingit kirgastumise moodi tunnet. Neitsi võib kogeda ka reetmist, mistõttu muudab oma suhtumist toimuvatesse arengutesse ja inimestesse, kes teda ümbritsevad. Väliste mõjude surve on tugev.




KAALUD

Sauad2 (tagurpidi)
Iseenese valitsemine on väga oluline uuel nädalal. Olukord nõuab, et Kaalud sellega tegeleksid. Kaalude arusaamisvõime suureneb, nädalavahetuseks on see lausa tipus. Kui Kaalud oma energiat usaldavad, siis suudavad nad iga situatsiooni oma elus valitseda. Nad ei tohiks minna mitte mingitele võltsidele kompromissidele. Uus nädal võib kaasa tuua mitmeid ebatavalisi sündmusi, teiste inimeste ja ka partnerite liigse usaldamise tõttu võib tulla kaotusi. Need võivad olla seotud nii äriasjade kui ka maa ja varaga. Uus nädal paneb proovile Kaalude võime õigesti otsustada. Kõikide lepingute ja tehingute puhul on vaja olla hästi informeeritud ja fakte on vaja kasutada targalt.




SKORPION

Karikad 8
Skorpion on loius olekus. Ta on raisanud liiga palju energiat inimeste peale, kes midagi talle vastu ei anna. Ta tunneb end tühjakspigistatuna. Suhted on rutiini vajunud nii tööl kui armuelus. Võimalik, et ta reisib kuskile ära või lihtsalt lahkub. Ta võib oma pettumused peita ka pidutsemise või meeleliste naudingute taha. Skorpioni vitaalsus ja energia on vajunud kui soomülkasse. Siiski on ta ka midagi head saavutanud, mistõttu praegu olulisena näiv ja tuju rikkuv võib tulevikus olla hoopis tähtsusetu. Skorpion peaks suunama oma energia usaldavalt nende inimeste poole, kes temast tõeliselt hoolivad. Võib-olla on tal lihtsalt hirm armastuse ja suurte tunnete ees.




AMBUR

V – Hierofant /tagurpidi)
Ambur saab mingi väärinformatsiooni või mõistab kedagi vääriti. Ta on uuel nädalal kui “kass, kes kõnnib omapäi”. Mingi grupiga on raske kontakti leida, ta ei suuda teistega samastuda. Suhtlemisprobleemid pole tema puhul sagedased, aga uuel nädalal on ta haavatav. Kui ta pole liiga isepäine, võib ta sellest ka auga välja tulla. Eriti usutegelased, meditsiinitöötajad ja filosoofilise meelelaadiga inimesed taotlevad sõltumatust ja iseseisvust. Uuel nädalal võib ette tulla olukordi, kus Ambur peab otsustama ja valima. On kaks vastandlikku valikut, õigest otsusest aga oleneb palju. Seksuaalselt Ambur ligitõmbav, ta peaks end vaos hoidma. Uus nädal võib kujuneda pöördepunktiks.




KALJUKITS

XII – Poodu (tagurpidi)
Kaljukits peaks muutma oma vaatenurki, aga ilmselt ta ei suuda seda. Ta ei taha ei iseennast, oma seisukohti ega arvamusi muuta. Nii takerdub ta ka uuel nädalal ikka ja jälle vanadesse situatsioonidesse, kordab vanu vigu. Kaljukits näeb elu vaid oma “mätta otsast”. Vanamoodi edasi ei saa, uutmoodi Kaljukits ei taha. Nii võib tekkida olukord, kus ta peab loobuma millestki tõeliselt olulisest. Väliste tegurite mõju on liiga suur, nii või naa peab ta midagi oma elus ümber korraldama. Temalt nõutakse mingit ohverdust.




VEEVALAJA

IV – Keiser
Enesemääratlemine ja kogemused mehena ning meestega on uue nädala teema. Need on Veevalaja isiklikud kogemused. Kui inimene suudab taluda iseennast, suudab ta taluda kõike. Veevalaja peaks uurima olukorda, looma ise asjaolud ja tingimused. Ta peaks leidma uued võimalused üles nii karjääris kui ka armusuhetes. Üksnes see, kes end muuta suudab, jääb endale truuks. Lahendamata probleemid ja kasutamata võimalused segavad tema elu juba pikemat aega. On õige aeg leida maailmas endale õige koht. Veevalaja autoriteet tõuseb, ta ei pea selle nimel isegi pingutama.




KALAD

Mõõgad 5
Kalad peaksid vältima riskantseid tehinguid. Mõõdukas elutempo aitab vältida vigastusi ja õnnetusi. Ette võib tulla nii reisimist kui ka mitmesuguseid võimalusi, aga Kalad peaks vältima oma impulsside pimesi järgimist. Laimujutud võivad kahjustada nende mainet. Vaenlased teevad Kalade elu ja maine kallal hävitustööd. Kui Kalad suudavad oma tõekspidamiste eest seista, siis lahenevad olukorrad nende endi kasuks. On mõistlik enne tegutsemist asjad hoolikalt läbi mõelda, mitte tormata tunnetest lähtuvalt ja impulsiivselt segaseid olukordi lahendama. On liikumist ja ka romantikat, igav nädal ei ole.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse aastahoroskoop


Armastuse- ja seksihoroskoop


Armastuse- ja seksihoroskoop


Taldrikud (6 tk) (28 cm)


Käevõru: turmaliin ja jaspis


Kaelakee: shungiit


Päikesepüüdja: koolibri


Kott: Almond Blossom (Vincent van Gogh)


Tassid: kassid (3 tk)


Päikesepüüdja: merevaik


LED küünlad (2 tk)


Kaelakee: kalade tähtkuju



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused