Tiigriaasta olulised mõjud tähemärkidele (Jäär, Sõnn, Kaksikud)


Foto: pixabay.com

Tiiger põlgab tavalist ja turvalist, ei saa unustada seda, et ta on maailma kõige suurem kiskja. Ta ihkab elamusi ja tema mõttemaailm on ohtlik. Mässud, vastupanuliikumised, võitlus, maru ja möll kaasneb sellega, aga ettearvamatul kujul. Kuna tegemist on veetiigriga, siis on löögi all ka veekogud, joogivesi, aasta võib tuua nii üleujutusi, laevaõnnetusi kui torme merel. Kuigi Tiiger ise kannab õhu energiat, valitseb sel aastal veestiihia. Tiigril on murdumatu elujanu ja julge optimism. Ta äratab austust, kisub kaasa, on igas mõttes julge teerajaja. Ärritudes on ta äärmiselt ohtlik, igasugune provotseerimine ükskõik millisel tasandil võib tuua ettenägematuid katastroofe kaasa. Edu, võim ja raha on tal alati käeulatuses, aga ta ei pea sellest kõigest lugu. Ta ei vaja varandust ega suurt võimu, et oma jõudu tõestada, ta vajab vabadust ja tegevust. Veetiiger on tundlikum ja sõbralikum, aga siiski ohtlikult kirglik. Tiigri aastal ohustavad äkilised surmad ja õnnetused, vabadusiha on suurem, sest Tiiger püüab iga hinnaga puurist välja pääseda. Ta võib ju olla tundetu ja julm kiskja, aga vaist on tal hea, ta hoiab oma lähedusest eemal röövlid, vargad, kurjad vaimud ja tulekahjud. Vesitiigri aastal on soositud lapsed ja noored, ka puhaste hingede vastu on ta heldem ning südamlikum.



JÄÄR

Jäär ei teagi, mida väsimus ja tegevusetus tähendab, ta on sel aastal pidevalt tegevuses ja isegi pöörane. Ta peaks tegelema rohkem oma sisemise maailmaga, tema puhul on peamiseks ohuks liigsed riskid ja ringitormamine, mistõttu ta on õnnetustele ja traumadele vastuvõtlikum. Igasuguseid mõttetuid ja kahjulikke kokkuleppeid võib ta teha oma kannatamatuse tõttu. Psühholoogiliselt ei tunne Jäär end hästi, toimuv ei meeldi talle ja ta ei jäta seda välja ütlemata. Aasta esimesel poolel on ta salavaenlastega hädas ja kimbutada võib ka rahapuudus. Eriti nooremad Jäärad vajavad uusi ja täiendavaid sissetulekuallikaid. Hiliskevadel ja suve alguses on ta haigustele vastuvõtlikum. Suve lõpuks suudab ehk hea õnne korral liidripositsiooni saavutada. Suvi on meeldivam aeg, päikesepaiste mõjub Jäärale hästi. Sügise saabumisega peaks ta pisut tagasi tõmbuma. Aasta lõpupoole tunneb Jäär end paremini, suudab elu-olu parandada ja äratab teistes huvi. Pea on sel aastal ohus, mistõttu tuleks kanda peakatet niiskel ja külmal ajal. Ka kõrvad ja hambad on ohus ning liigsest tormakusest tekkib õnnetusi.



SÕNN

Sõnn võtab sel aastal elu nagu see parasjagu on, ilma ülearu tasakaalust välja minemata. Ta ei pea end tähtsaks ja püüab ajada oma asja. Sõnni elu on aga sel aastal rohkem ootamatusi täis, kui talle meeldiks. Samas võivad need olla ka positiivset laadi. Sõnn kipub otsustamisega hiljaks jääma ja tal on salavaenlasi sel aastal küllaga. Kevadel kipuvad nooremad Sõnnid silmini armuma, ka lapsed on õnnelikud. Suvel võib Sõnni rahapuudus vaevata, eriti augustis, aga sügis on parema mõjuga. Sõnnide sotsiaalne aktiivsus suureneb sel aastal, juba märtsis muutub elu toimekamaks. See võib olla väsitav tema jaoks, Sõnnile ei meeldi valimatu suhtlus ja ootamatused. Sügiseks suudab enamik Sõnne saavutada piisavalt hea hingelise ja füüsilise vormi, läbilöögivõime on suurem kui kevadel. Aasta teisel poolel kerkib esile Sõnni tähtkujust liidreid. Aasta lõpus on pingeid lähemas ümbruses, aga sinna mahub ka romantikat ja meeldivaid asju. Sõnn lõpetab aasta hea tundega, see polnud kerge aeg, aga oli huvitav. Kevadel ja sügisel on Sõnn vastuvõtlik kõikvõimalikele haigustele. Tüsistuste ja krooniliste haiguste tekkeks on suur oht, haigused tuleks korralikult välja ravida, tervistumiseks aega võtta. Selg, neerud, põis, naistel munasarjad võivad olla ohus, mistõttu arsti külastada poleks paha mõte.



KAKSIKUD

Kaksikud valmistavad oma lähedastele palju peavalu, sest kipuvad ühest seiklusest teise tormama, aga huumorimeele nad säilitavad. Kaksikuid võib oodata ees tõeline karjäärimuutus või üllatuslik areng. Tervis ja närvisüsteem on vastuvõtlikud haigustele, esineb unehäireid, hooti käib kõik närvidele. Kevad võib kaasa tuua sündmusi, millele on väga raske õigesti ja hästi reageerida. Eriti kevade lõpuosas on traagikat, õnnetusi ja halbu teateid oodata. Kaksikud tahavad oma ellu muutusi. Uus ametikoht, mis suuremat sissetulekut lubab, võib olla reaalselt saadaval. Suve algus on keeruline, lõpp parem. Pikemate reisidega tasuks olla sel aastal ettevaatlik. Sügisel tekkivad vastassooga tutvused kergemini, Kaksikud on ligitõmbavad, aga püsimatud. Ebakindlus tekkib tuleviku suhtes, sest tervis, töökoht ja kodu- kõik võib olla löögi all. Kaksikud peaksid sel aastal vältima otsuste langetamist ülepeakaela ja emotsioonide pinnalt. Terve aasta jooksul, aga eriti aasta lõpus, sõltub palju liitlastest, sõpradest, lähedaste toetusest. Kaksikud peaksid vältima tülisid nendega, kelle abi võib edaspidi vaja minna. Nad peaksid oma tervist sel aastal erilise hoolega hoidma. Suguorganid, nina, põis, kurk, häälepaelad on ohus ja külmetushaigused vaevavad niiskel ning külmal ajal, eriti sügisel. Tervisesport ja tervise tugevdamine on võtmesõnad sel aastal.

Seotud postitused