2022 aasta horoskoop (Vähile)


Foto: pixabay.com

Sinu peamine tähelepanu on sellel aastal pööratud isiklikule elule ja rahaasjade kulgemisele. Oled julgemalt valmis tegema muudatusi selleks, et oma eesmärkide suunas liikuda. Sa ei karda lahti öelda sellistest asjadest, mis Sinu huvides enam päris hästi ei tööta.

Peresuhete toimimine on samuti oluline. Soovid leida võimalusi selleks, et oma perega meeldivalt aega veeta. Aitab pereliikmetel tavalisest enam nende probleeme lahendada. Samas on oht, et teed teiste eest kõik ära, mistõttu ei jää pereliikmetele võimalust saavutatu üle uhkust tunda. Selles osas peaksid ennast jälgima ja kontrollima, eriti laste puhul.

Midagi päris niisama kergelt Sulle kätte ei tule. Kõik asjad eeldavad jõupingutusi ja sihikindlust. Rohkem tasuks rõhku panna ettevalmistuste tegemisele, sest seeläbi garanteeriksid endale paremad tulemused.



Enesekindlus peaks Sul olema üsna suur. Samas ei muuda see Sind sugugi uhkeks.

Sellel aastal ole pidevalt valmis selleks, et üllatuslikke arenguid ja situatsioone kerkib esile siit ja sealt. Küsimus on selles, kas oskad nendest ka rõõmu tunda. Need üllatused pole just need, mida oleksid oodanud, kuid kui lähed nendega kaasa, muudad olulisel määral oma senist elu.

Väiksemate eesmärkide saavutamisel oled sellel aastal oluliselt edukam, kui suuremate sihtideni jõudmisel.

KARJÄÄR

Tööalases elus sooviksid muutusi ja arenguid. Rutiinsus on Sinu suurimaks vaenlaseks. On oht, et jätad ühel hetkel oma töö sinnapaika ja asud otsima uut. See aga ei tähenda seda, et selle uue töö ka leiad või seda, et see uus töö oleks parem kui olemasolev. Peaksid oma sammud väga hoolikalt läbi mõtlema, sest muidu võid ennast leida väga suurte pettumuste keskelt.



Tööasjades on raske soovitud eesmärke täita. Kõik nõuab kannatust ja püsivust, sest ainult nii on soovitud tulemused võimalikud. Kiireid arenguid pole sellel aastal mõtet oodata. Kõik võtab aega, vahel isegi liialt kaua aega. Aga sellega tuleb leppida.

Tunne rõõmu kõigest sellest, mida oled suutnud saavutada. Ka väiksemate edusammude üle tuleks uhkust tunda.

Kõike ei tasu ainult ise teha. Meeskonnatöö on sellel aastal positiivsete mõjudega. Kui oled sattunud raskuste keskele, küsi abi ja Sind aidatakse. Suru oma sellekohane uhkustunne kindlasti maha.

Kui Sinu tööks on õppimine, siis sellel aastal tuleks ennast pingutada mõnevõrra enam, kui tavaliselt. Kui jätad olulised asjad viimasele minutile, põrud.



Hea aeg õppuritele kõikvõimalike uurimistööde või lõputööde tegemiseks. Kui võtad asja kätte, jõuad soovitud lõpptulemuseni.

RAHA

Rahaasjad eeldavad Sinult sellel aastal väga suurt tähelepanu. Hooletus rahaasjades võib väga valusalt kätte maksta ning mõjutada mitte ainult seda aastat, vaid ka järgmisi aastaid.

Rahalise stabiilsuse tagamine on Sulle oluline, kuid seda pole kerge saavutada. Osaliselt on see tingitud sellest, et kulutad suurema osa oma sissetulekust ära asjadele, mida Sa tegelikult üldse ei vaja.

Kõiki oma tegevusi tasuks ette planeerida. Mida paremini see Sul õnnestub, seda paremaid otsuseid igapäevaselt langetad.



Hoia kogu aeg silmad lahti uute rahaliste võimaluste leidmiseks. Kui hakkad endas kahtlema ja lööd käega, siis võimalused Sinuni ei jõua. Tuleb uskuda, et head võimalused on tulemas ja need tulevadki.

Hea aeg raha investeerimiseks, kuid seda muidugi eeldusel, et kõik vajalikud asjad läbi oleksid mõelnud.

Raha laenamisega tasuks olla ettevaatlik, sest tagasimaksmine võib kujuneda probleemiks.



ARMASTUS

Armastuses kulgeb kõik päris kenasti. Sul on partneriga hea läbisaamine, eriti kui oled kaua suhtes olnud. Väiksemaid erimeelsusi kerkib ikka esile, kuid need pole midagi sellist, mida Sa lahendada ei suudaks.

See aasta toob Sinu suhtesse teatud värskenduse. Suhtes kerkivad esile uued väärtused, millele suhe edaspidi tuginema hakkab.

Üksteisele toeks olemine on sellel aastal väga oluline. Üksteist tasuks julgustada oma muredest rääkima.

Sellel aastal leiavad lahenduse kõikvõimalikud probleemid, mis on suhtes varem esile kerkinud.



Romantikale tuleks rohkem rõhku panna. Õhtusöögid, jalutuskäigud jms. Võiksid olla Sinu suhtes pidevad kaaslased.

Kui Sinu suhe on alles algusjärgus, siis tuleb suhte nimel rohkem tööd teha. Üldiselt kulgeb suhe päris hästi, kuid mingid aspektid vajavad mõlema osapoole koostööd.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks oma silmad lahti hoida, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid. Valikute tegemisel ei tasuks aga kiirustada, sest muidu tuleb oma otsuseid hiljem kahetsema hakata.



TERVIS

Oma tervise eest tuleks Sul sellel aastal rohkem hoolt kanda. Kipud oma tervise tähelepanuta jätma ning see maksab valusalt kätte. Regulaarsed kontrollid tuleksid kasuks ning aitaksid Sulle tagada hea enesetunde ja tervise.

Hoia ennast tihedamas kontaktis loodusega. See aitab leevendada argipingeid ning võimaldab juurde saada uut energiat, mida Sul kipud kogu aeg nappima.

Ettevaatlikum tasuks olla seadmetega, kemikaalidega ja liikluses osalemisel. Õnnetustesse sattumise oht on suur, kui oled hoolimatu.

Seotud postitused