2022 aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: pixabay.com

See aasta on Sulle keeruline. See ei tähenda seda, et kõik halvasti läheb. Pigem tuleb Sul olla valmis paljudeks muutusteks, üla- ja alamägedeks. Sinu kohanemisvõim pannakse tõsiselt proovile. Et edu saavutada, tuleb Sul oma sammud hoolikalt läbi mõelda ja ette planeerida. Tormakate otsuste tegemiseks pole see aasta sugugi hea aeg.

TÖÖ

Tööasjades tuleks vältida tormakust. Ära asu tegevusse enne, kui oled oma sammud põhjalikult läbi mõelnud. Tormakad otsused võivad valusalt kätte maksta. Rohkem tasuks mõelda tulevikuplaanidele, sest see aitab Sul paremaid otsuseid langetada.



Rohkem tuleks usaldada oma sisetunnet, sest teiste inimeste nõuandeid ei toimi nii hästi, kui Sa seda oleksid arvanud. See ei tähenda seda, et Sa teiste inimeste nõuandeid kuulda ei võtaks, kuid otsused tuleks Sul langetada vastavalt oma sisetundele.

Sulle võivad avaneda mitmed uued võimalused, mida oodanud oled. Sul peab olema piisavalt julgust, et neist võimalustest osa saada.

Pead ennast sellel aastal tööalases elus päris palju tõestama. Pead näitama, et oskad tööd teha ja asju organiseerida.

Kolleegidega koostöö on nii ja naa. Vahel sujub paremini, siis jälle halvemini. Suudaksid paremini koostööd teha nende kolleegidega, kes on Sinust eakamad. Omavanustega või nooremate kolleegidega on arusaamatused kerged tekkima.



Hea aeg neile, kes õpivad. Uute teadmiste omandamine peaks olema kerge ülesanne ning ka eksamite sooritamine kulgeb kergemini kui mõnel muul aastal. See kõik ei tähenda muidugi seda, et saaksid õpingutesse kergekäeliselt suhtuda. Leia enda jaoks viis, kuidas õppimisprotsess huvitavamaks muuta.

RAHA

Rahaasjad eeldavad sellel aastal suuremat tähelepanu. Pole aeg riskide võtmiseks, sest muidu võid endale pikaks ajaks kahju tekitada.

Ehkki Sinu rahaline seis peaks olema päris stabiilne, tuleb Sul olla ettevaatlik sellega, et Sa ei jätaks rahaasjade käekäiku tähelepanuta. Jälgi hoolikalt, kui palju teenid ja kui palju kulutad. Lisaks jälgi seda, et kõik arved saaksid õigeaegselt tasutud.

Sinu soovid kipuvad minema päris suureks. Kui näed midagi huvitavat, siis soovid seda koheselt ka endale. Tavaliselt oled Sa väga täpne ja kohusetundlik rahaasjades, kuid sellel aastal on oht, et asjad väljuvad kontrolli alt.



Kõige keerulisem periood on Sulle rahaasjades jaanuarist septembrini. Kuna see moodustab suurema osa aastast, siis ei tohi Sa tähelepanu korrakski kaotada.

Pane kõrvale ka veidi varuraha, sest mingid Sulle olulised asjad võivad puruneda või kaotsi minna. Nende asjade parandamine või asendamine võib minna päris kalliks.

Kiiresti rikkaks skeemidele lootma jääda ei tasu. Eelkõige teenid oma raha sellel aastal ikkagi läbi töö. Sulle võivad avaneda mõned päris head võimalused lisaraha teenimiseks, mistõttu haara neist võimalustest kindlasti kinni.

Hoia eemale inimestest, kes suruvad Sulle peale arvamusi ja mõtteid, kuidas oma rahaasju korraldama peaksid.

ARMASTUS

Armuelu peaks olema sellel aastal päris hea. Probleeme võib Sul partneriga tekkida küllaga, kuid need pole midagi sellist, mida Sa kiiresti lahendada ei suudaks. Peamiseks probleemiks on see, et Sul on raske oma emotsioone kontrolli all hoida. Kui mõtled enne, kui midagi partnerile ütled, siis suudad paljud probleemid ära hoida.



Armastus eeldab Sinult seda, et oleksid kannatlik. Nii mõneski asjas jõuab selgus Sinuni, mis aitab suhtega edasi liikuda.

Hea aeg selleks, et oma suhtes otsustavaid samme astuda. Tee ettepanek abiellumiseks, lapse saamiseks vms. Ära karda partneriga oma tunnetest rääkida, seda olenemata sellest, kui kaua oma partneriga koos oled olnud.

Kui tunned, et praegune suhe pole see, mida olid oodanud, siis tuleb selles osas otsuseid langetama hakata.

Kui oled vallaline, siis see aasta peaks Sulle välja pakkuma mitmeid uusi ja unikaalseid võimalusi, millest Sul kinni tasuks haarata. Ära kiirusta lõplike otsuste tegemisel, sest seeläbi võid ennast viia järgmistel aastatel pettumuste keskele. Varu aega valikute tegemiseks. Võiksid rohkem usaldada oma sisetunnet.



Ära vaata suhtes olevate inimeste poole. Ehkki Sulle võib keegi väga meeldida ja teine osapool võib oma partnerit petta, kuid ära oota, et sellest midagi head välja tuleks. Kui ennast petva inimesega seod, siis ära oota, et Sa ka ise samasuguse pettuse osaks ei saa.

TERVIS

Tervis on Sul sellel aastal päris hea. Leia rohkem võimalusi selleks, et looduses ringi liikuda. See tagab Sulle parema tervise, kuid lisaks võimaldab see Sul ka oma sisemist tasakaalu hoida.

Ettevaatlikum peaksid olema kõikvõimalike seadmetega töötamisel ja liikluses osalemisel.

Seotud postitused