2022 aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: pixabay.com

Ehkki see aasta kujuneb Sulle päris heaks, on Sinu sisemised pinged päris suured. Sa ei tea päris hästi seda, millises suunas peaksid oma asjaajamistega liikuma ning see tekitab pingeid.

Peaksid rohkem hoolitsema selle eest, et Sinu sisemine maailm oleks kindlas tasakaalus. Selleks leia endale tegevusi, mida saaksid nautida. Praegu pole aeg, kus peaksid oma plaane teostama vastumeelselt, mistõttu lükka sellised plaanid võimaluse korral edasi. Keskendu sellistele tegevustele, mis tagaksid Sulle parima enesetunde.

Kasuks tuleks see, kui oleksid rohkem kontaktis loodusega. See annab Sulle juurde väärtuslikku sisemist jõudu ning aitab leevendada igapäevaseid pingeid.



Ehkki see aasta pole Sinu jaoks kerge, suudad säilitada positiivse ellusuhtumise. Oled elurõõmus ja entusiastlik, mistõttu tõmbad enda poole sarnaseid inimesi. Oled seltskondlikult küllaltki aktiivne, mis aitab kaasa huvitavate kontaktide loomisele.

Sinu lapsed võivad vajada rohkem abi ja toetust. Olenemata sellest, kui vanad Sinu lapsed on, tuleb Sul nende probleemidega rohkem tegeleda. See kõik paneb proovile Sinu objektiivsuse ja kannatlikkuse.



TÖÖ

Tööalases elus oled edukas ning suudad enamiku plaanidest teoks teha. Samas pole Sinu enesekindlus praegu mitte kõige suurem, mistõttu on oht, et jääd mõningatest suurepärastest võimalustest lihtsalt ilma.

Tormakus oleks tööalases elus Sinu suurimaks vaenlaseks, mistõttu tegele tööasjadega rahulikult ja mõtle oma tegevused hoolikalt läbi. Kui jätad mõningad olulised pisidetailid tähelepanuta, võivad ees oodata mitmesugused probleemid, mille ületamine kujuneb keeruliseks.

Kolleegidesse suhtu aupaklikult. Jälgi oma sõnakasutust ning hoidu vastuseisudest, millest Sul poleks võita mitte midagi. Aasta alguses tasuks pigem keskenduda iseseisvale tööle, aasta keskpaigast alates aga rohkem meeskonnatööle.



Ära jäta kasutamata võimalusi, mis aitaksid Sul oma tööalaseid teadmisi ja oskusi täiendada. Alati polegi asi selles, et midagi uut õpiksid, sest koolitustel võid luua kasulikke kontakte, mis Sinu karjäärile kaasa aitaksid.

Kui tegeled äriga, siis peaks see aasta olema Sulle lõpptulemusena päris edukas, kuid samas ka mõnevõrra keeruline. Midagi ei tule niisama lihtsalt Sinuni, mistõttu tuleb eesmärkideni jõudmiseks ennast päris palju pingutada.

TERVIS

Tervislikud eluviisid on sellel aastal väga olulised. Sinu tervise käekäik sõltub väga olulisel määral sellest, milline on Sinu toiduvalik ja kui aktiivne oled füüsiliselt. Kui Sul on istuv töö, siis tuleks Sul sellel aasta kindlasti leida võimalusi selleks, et liikuda looduses, teha sporti või olla muul moel aktiivne.



RAHA

Rahaasjades tuleks Sul olla sellel aastal ettevaatlik. Ära võta vastu rahalisi otsuseid kiirustades. Mõtle oma sammud hoolikalt läbi ning aruta need läbi ka oma pereliikmetega. Sul tuleb mõningad plaanid ja ideed ootama panna, mis on seotud kallinevate hindadega.

Üldiselt peaksid rahaliselt sellel aastal päris hästi hakkama saama, kuid riskide võtmisest tasuks hoiduda. Sul tasuks silmad lahti hoida võimalike uute võimaluste suhtes, sest nii oleks Sul võimalik oma sissetulekut mõnevõrra suurendada.

Ära lase ennast teistel inimestel mõjutada rahalisi otsuseid tegema. Saad oma rahaasjade üle otsustada ainult ise.



ARMASTUS

Armastuse vallas on see aasta keskmine. Üldiselt on kõik päris kenasti, kuid tuleb olla valmis ka mitmesugusteks probleemideks. Peamiselt on probleemid seotud argimuredega ning kompromisside leidmine selles vallas ei tule kergelt. Suhte toimimise nimel tuleb ennast päris palju pingutada.

Kui Sul on tekkinud partneriga arusaamatused, tuleks need kohe lahendada, parimal juhul samal päeval. Mida aeg edasi, seda keerulisemaks muutub probleemidele lahenduste leidmine.

Romantika mängib suhtes väga olulist rolli. Mida rohkem on suhtes praegu romantikat, seda kergem on kõikvõimalikke probleeme ületada.



Oma tunnetest tuleks avatumalt rääkida. Tee seda ise ja julgusta ka partnerit samaga vastama.

Kui oled vallaline, siis see aasta võib partneri leidmisel kujuneda keeruliseks. Ehkki võimalusi võib olla päris palju, oled Sa kriitiline teise inimese omaduste suhtes. Tunned end tihtilugu üksikuna ning muutud selle tulemusena endassetõmbunuks. Sul tasuks oma ootused kriitilise pilguga üle vaadata.

Seotud postitused