2022 aasta horoskoop (Sõnnile)


Foto: pixabay.com

Aasta hakkab Sulle üsna hästi ning Sinuni peaksid jõudma mitmed sellised uudised ja arengud, mida kaua oodanud oled. Oluline on nende uute võimalustega koheselt tegelema asuda, sest muidu saavad neist osa hoopis teised inimesed.

Oluline on sellel aastal oma tegevusi põhjalikult ette planeerida. Kiirelt tegevusse tormamine ei taga soovitud tulemusi, pigem võib Sinu edu hoopis vähendada. Kasuks tuleks ka see, kui paneksid enam rõhku koostööle teiste inimestega, sest see aitaks nii Sinult endal kui ka teistel kiiremini sihtide poole liikuda.



Kui oled midagi korda saatnud, siis tuleks aeg maha võtta ja seda tähistada. Tähistamise moment on oluline, sest kui keskendud ainult eesmärkide täitmisele, siis väsid kiiresti ning tunnet oma tegevustest tüdimust.

Uued teadmised ja informatsioon mängivad Sinu elus väga olulist rolli. Ole kursis vajalike faktidega, sest see võimaldaks Sul langetada paremaid otsuseid.

Ehkki aasta esimene pool on Sulle väga hea aeg, siis võib seda öelda terve 2022. aasta kohta. Oled väga ettevõtlik ning suudad vajalikud asjad kenasti teoks teha. Kindlasti toob ka see aasta kaasa probleeme ja takistusi, kuid ei takista Sind. Tead, mida tahad saavutada ning liigud oma eesmärkide poole.



RAHA

Raha on oluline osa Sinu elukorraldusest. Samas ei pööra Sa raha teenimisele nii suurt tähelepanu, kui oled seda teinud viimastel aastatel. See on ka väga õige lähenemine. Kui teed asju südamega ning kui Sa ei sea eesmärgiks raha teenimist, võid olla kindel, et raha järgneb Sulle. Võid olla päris kindel selles, et leiad endale ka mõne päris uue teenimisvõimaluse.

Suuremaid rahalisi riske Sa võtma ei hakka, kuid väiksemaid riske võtad ikka. See peaks Sulle ennast päris hästi tasuma.

Raha laenamist tasuks vältida. Püüa oma rahaliste vahenditega hakkama saada. See võib olla küll mõnevõrra keeruline, kuid saad hakkama. Ka teistele inimestele raha laenamist tasuks vältida. Tee seda ainult siis, kui laenusaajat täielikult usaldad. Kui Sul on vähimgi kahtlus, siis ütle lihtsalt, et Sul pole raha.



TÖÖ

Tööalastes asjades oled sihikindel ja analüüsivõimeline. Sa ei karda katsumusi ning haarad härjalt sarvist. Lisaks on Sul võime olla nii tööalaste kui ka äriliste asjade korraldamisel õigel ajal õiges kohas. Seetõttu on Sul sellel aastal teistega võrreldes väga palju eeliseid.

Oma oskuste ja teadmiste täiendamine on Sulle oluline. See võimaldab Sul leida unikaalseid lahendusi esilekerkivate takistuste ületamisele. Ka informatsiooni hankimine on olulise tähendusega. Siin tuleb aga Sul olla mõnevõrra ettevaatlik, kuna õige info eraldamine valest on keeruline. Õnneks tuleb siinkohal appi Sinu analüüsivõime.



Kolleegidega suhtlemisel oled mõnevõrra kangekaelne ja kipud oma arvamusi ainuõigeteks pidama. See võib kujuneda Sulle päris suureks proovikiviks, kuidas kolleegidega läbi saada nii, et kõik rahule jääksid. Suuremaid konflikte tekkida ei tohiks, eriti, kui oled kollektiivis juba pikka aega. Kui aga lähed uude kollektiivi, siis tasuks oma kangekaelsus rohkem kontrolli all hoida.

Uue töö otsimisel oled sihikindel ja järeleandmatu. Pead aga säilitama mõningase ettevaatlikkuse, kuna Sind võidakse alt vedada. Kasta ka uute tööpakkumiste hindamisel oma analüüsivõimet, sest nii jõuad selleni, mida oled otsimas.

Kui Sinu tööks on õppimine, siis on see aasta Sulle positiivne. Oled sihikindel ja ei jäta jonni enne kui asi selge.



TERVIS

Pikaajalisi terviseprobleeme see aasta kaasa tuua ei tohiks, kuid seda eeldusel, et oma tervise eest hoolt kannad. Halvad harjumused (vale toitumine, vähene liikumine, suitsetamine jne.) muidugi heale tervisele kaasa ei aita.

Oluline on see, et viibiksid sellel aastal rohkem looduses. Värske õhk ja mõtted argimuredest eemal, on need, mis aitavad Sul ennast hästi tunda.



Stress on Sinu suurim vaenlane. Ehkki üldiselt on see aasta Sulle päris positiivne, tekitavad argimured stressi ikkagi, eriti kui Sa ei oska endale puhkust anda.

Tormakus ja liigne riskide võtmine võib viia vigastuste tekkimiseni.

Looduses liikudes peaksid ohutusele rohkem rõhku panema. Kanna kaasas esmaabivahendeid, anna lähedastele teada, kuhu lähed jne.



ARMASTUS

Armastuse vallas kujuneb see aasta Sulle samuti positiivseks. Teed selle nimel ka muidugi päris palju tööd. Sa ei eelda seda, et partner peab Sinu mõtteid lugema, mistõttu ütled päris otsekoheselt välja selle, mida ootad. See võimaldab partneril Sinuga rohkem arvestada. Loomulikult vastad samaga oma partneri suunas.

Ühised hetked on sellel aastal olulisemad, kui kunagi varem. Püüa sellega arvestada oma plaanide tegemisel. Romantilised sündmused on olulised ning nendeks tuleks rohkem aega leida.



Argimured võivad aeg-ajalt viia päris tuliste vaidlusteni. Sellistel hetkedel tasuks aeg maha võtta, rahuneda ja hiljem probleemidele lahendused leida. Väldi kriitikat partneri arvamuste suhtes.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks olla aktiivsem osapool tutvuste loomisel, seda eriti siis, kui oled naissoost. Uusi võimalusi on palju, kuid pead need üles leidma.

Seotud postitused