2021 aasta horoskoop (Veevalajale)


Foto: www.freedigitalphotos.net

Sellel aastal tasuks Sul rohkem keskenduda kõige olulisematele asjadele oma elus. Pisiasjadega tegelemine jäta mõneks teiseks korraks. Kui oled plaaninud midagi suuremat oma elus ellu viia, siis tasuks praegu enam sellele valdkonnale rohkem rõhku panna.

Inimsuhted on Sulle olulised ning nii mõnedki tutvused saavad Sinu elus väga olulise tähenduse. Püüa julgemalt oma mõtteid ja ideid teiste inimestega jagada, sest seeläbi leiad endale mõttekaaslasi, kes Sind suunaksid ja julgustaksid.

Kõige olulisemat rolli mängivad Sinu elus sellel aastal Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi tähemärgis sündinud inimesed. Neilt saad kasulikke nõuandeid ning nemad suudavad Sinu mõttekäike kõige paremini mõista. Samas ei tähenda see kõik sugugi seda, et saaksid kõiki kinnisilmi uskuma jääda.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Jälgi tähelepanelikumalt kõikvõimalikke uusi võimalusi. Neid võib Sulle avaneda siit ja sealt. Kui oled tähelepanelik, võid olla kindel, et jõuad elus märkimisväärselt edasi liikuda. Ka Sa ise saad oma elu mitmekesisemaks muuta uute võimaluste läbi, seda peamiselt uusi teadmisi ja oskusi omandades.

Lapsed või lapselapsed võivad vajada rohkem Sinu abi ja toetust. Sul tuleb neil aidaa mitmesuguseid probleeme lahendada. Seda on aga keeruline teha, kuna pead säilitama objektiivsuse. Jälgi oma laste tegevusi tavalisest enam. See aitaks Sul nende probleeme ennetada.

Tööalases elus toob see aasta kaasa mitmesuguseid suuremaid ja väiksemaid muutusi. Nendega kohanemine peaks Sul üsna kergesti käima. Sa ei karda muutusi. Eriti puudutavad muutused töökohal naissoost Veevalajaid.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Sinu tööasjad kujunevad sellel aastal edukaks. Oled eriti edukas kõikvõimalike uute meetodite ja lahenduste leidmisel. See peaks kergendama Sinu tööalaseid tegevusi edaspidi. Tänu oma jõupingutustele tööalases elus, võid olla kindel, et suurendad oma sissetulekut.

Hea aeg äriga alustamiseks või äriga tegelemiseks. Klientide leidmine peaks olema praegu kergem ülesanne, kui varasematel aastatel. Kasuks tuleks see, kui Sinu kõrval oleks äripartner või äripartnerid, sest iseseisvalt oleks Sul mõnevõrra keerulisem eesmärkide poole liikuda. Äripartnereid vali aga hoolikalt. Selles osas tehtud valeotsused võivad hiljem valusalt kätte maksta.

Partnerlussuhtes valitseb sellel aastal stabiilsus ja harmoonia. Pühendud rohkem oma suhtele. Ära karda julgemalt oma tunnetest rääkida, sest see aitaks partneril Sind paremini mõista. Võimalikud on mõningad muutused armuelus, mis on oma olemuselt igati positiivsed. Arvatavasti on need muutused seotud oluliste aspektidega Sinu suhtes: kihlumine, abiellumine, lapse sünd.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Kui Sinu suhtes on esinenud viimastel aastatel probleeme, siis sellel aastal saad asjadele anda väga positiivse suuna. Peamiseks märksõnaks on ausus.

Rahaasjad on üldiselt sellel aastal Sul heas seisus, kuid see ei tähenda seda, et saaksid oma õnne proovile panna. Riskide võtmisest tasuks hoiduda. Eelkõige peaksid riskide võtmisest hoiduma üle 35-aastased mehed. Hoia eemale inimestest, kes Sulle kahtlasi tehinguid välja pakuvad. Kui kaotad valvsuse, võid kaotada suurema summa raha.

Pereliikmetega suhtlemisel tasuks sellel aastal olla mõnevõrra ettevaatlikum. Vali hoolikamalt oma sõnu ning ära reageeri üle, kui pereliikmeid mõningaid asju liialt otsekoheselt välja ütlevad. Eriti tähelepanelik tasuks olla nende pereliikmetega suhtlemisel, kes on sündinud Vähi, Skorpioni või Kalade tähemärgis.

Keegi noor meesterahvas võib vajada Sinult rahalist abi. See mees on Sinu lähisugulane või sõber. Oled alguses valmis seda inimest aitama, kuid mingil hetkel lööd kõhklema. Selline käitumine võib selle inimesega suhted rikkuda. Kui Sa ei soovi rahalist abi anda, siis tuleks seda öelda kohe. Kui oled juba JAH sõna öelnud, siis peaksid rahalise abi ka andma.



Koduses majapidamises tuleb Sul selle aastal teha mitmeid suuremaid rahalisi väljaminekuid. Peaasi, et teed ära eeltöö, et leida endale parimad kaubad või teenused.

Reisimine kulgeb üldiselt hästi. Kui koroonapiirangud leevenevad, võid minna reisima. Teatud ettevaatlikkus tasuks siiski säilitada. Hea aeg reisimiseks nende inimestega, kes on sündinud Lõvi, Jäära või Amburi tähtkujus.

Hoia dokumendid sellel aastal laitmatus korras. Tehtud eksimused dokumentide allkirjastamisel või täitmisel võivad hiljem valusalt rahaliselt kätte maksta.

Tervis on Sul sellel aastal üldiselt hea. Haigestumisi tuleb ette, kuid nendest tervenemine võtab vähe aega. Ka operatsioonile minemine ei tohiks olla sellel aastal nii ohtlik, kui tavaliselt.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused