2021 aasta horoskoop (Amburile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

Sellel aastal sõltub kõik oluliselt enam sellest, millised otsuseid langetasid 2020. aastal ja milliseid otsuseid langetad 2021. aastal. See on muidugi ka tavaliselt nii, kuid sellel aastal sõltub kõik veelgi enam sellest, milliseid otsuseid langetad. 2020. aasta otsuseid Sa enam muuta ei saa, kuid 2021. aasta otsuste tegemisel peaksid olema eriti hoolikas ning vältima kiirustamist. Kogu kokku vajalik informatsioon, mõtle hoolikalt, konsulteeri spetsialistidega ning alles seejärel langeta otsused.

Esile kerkivad sellised situatsioonid, mille juures pead lahendusi iseenesestmõistetavateks, kuid tegelikkus saab olema midagi muud. Tavapärased lahendused ei tööta ning pead pidevalt välja mõtlema uusi lahendusi, et probleeme ja raskusi ületada. See saab olema kurnav, kuid lõpptulemusena jõuad soovitud lahendusteni.

Ole valmis mitmesugusteks muutusteks oma elus. Need muutused kerkivad esile nagu välk selgest taevast, mistõttu ettevalmistusteks ja kohanemiseks eriti aega pole. Kõige paremaid tulemusi saavutad sellises situatsioonides, kui usaldad oma sisemist häält.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Rahaasjades võib see aasta kujuneda Sulle keeruliseks. Pead jälgima seda, et Sinu rahaasjades valitseks kindel tasakaal. See aasta toob Sinu jaoks kaasa mitmeid selliseid olukordi, kus lihtsalt pead tegema suuremaid väljaminekuid, et eluga edasi minna. Peamiselt on need väljaminekud seotud kodu ja transpordivahendiga.

Kui oled sihikindel, siis saad mõnevõrra oma rahalist seisu parandada, kuid ära oota seda, et Sulle miljon sülle kukuks. Seda ei juhtu.

Jälgi kõikvõimalikke reegleid ja seadusi, sest muidu on oht kergesti juriidilistesse probleemidesse sattuda. Ka peaksid jälgima seda, et kõik vajalikud dokumendid oleksid õigeaegselt esitatud.

Perekondlikud küsimused eeldavad Sinult suuremat tähelepanu ja vajadusel ka sekkumist. Kõik takistused ja probleemid perekonna sees tuleks kiiresti lahendada. Kui need tahaplaanile suruda, hakkaksid probleemid ainult paisuma ja nende lahendamine muutub aina keerulisemaks. Ära karda järeleandmisi teha, et seeläbi pereliikmetega suhted head oleksid. Kõige keerulisemad on praegu suhted lastega. Sina ei mõista neid ja nemad ei mõista Sind. Seepärast tuleb leida mingi ühine keel.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Partnerlussuhtes on üldiselt kõik kenasti, kuid suure tõenäosusega kerkivad esile mõningad hetked, kus pinged on haripunktis. Need on lahendatavad probleemid, kui ainult oma emotsioonid kontrolli all hoiad.

Kui oled vallalaine, siis see aasta toob Sinu ellu mitmeid uusi võimalusi. Tasub olla tähelepanelik, et neid võimalusi mitte endast mööda lasta. Ära hakka otsima vigu, miks ühe või teise inimesega suhtlema mitte hakata. Haara võimalustest kinni.

Sinu ellu sünnib sellel aastal uus ilmakodanik. See ei pea ilmtingimata olemata Sinu enda laps, kuid ta hakkab Sinu elu väga olulisel määral mõjutama. See laps võib olla mõne Sinu lähedase sõbra või sugulase laps.

Suhtlemine sugulastega on sellel aastal mõnevõrra keeruline. Arusaamatusi kerkib esile päris palju. Nende ärahoidmiseks saad omalt poolt vähendada kriitikat. Arvatavasti pead aitama mõnel sugulasel esilekerkinud probleeme lahendada. Pead aga jälgima seda, et Sa ennast selle inimese probleemidega liialt tihedalt ei seoks, sest see tooks kaasa probleeme ka Sinu enda ellu. Suure tõenäosusega on see sugulane sündinud Sõnni, Kaljukitse või Neitsi tähemärgis.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Reisimine on sellel aastal keeruline. Ühelt poolt kõikvõimalikud piirangud viirusega seonduvalt, teiselt poolt aga Sinu enda pealiskaudsus ettevalmistuste tegemisel. Seetõttu võiv reisimisel tekkida olukordi, kus Sul on puudu mingid dokumendid või pole Sa kursis kohalike seadustega.

Sul on sellel aastal kergem suhelda naistega. Võimalik, et alustad ühe naisterahvaga koos äri. See saaks olema päris edukas ettevõtmine, kui ainult pead meeles seda, et arvestada tuleb ka teise poole arvamustega.

See aasta on hea aeg töökoha vahetamiseks. Peaasi, et oled sisemiselt selliseks muutuseks valmis.



Meessoost Amburid langetavad sellel aastal mitmeid väga olulisi otsuseid, mis toob kaasa päris olulisi muutusi elukorralduses.

Hea aeg oma tervise eest hoolitsemiseks. Kui Sind on vaevanud haigused, siis nüüd tasub enda ravimine tõsisemalt kätte võtta. Paranemise võimalused on oluliselt paremad, kui mõnel teisel aastal. Kui Sinu pereliikmete või lähisugulaste hulgas on Kaalude, Kaksikute või Veevalaja märgis sündinud inimesi, siis jälgi tavalisest enam nende käekäiku.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused