2021 aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: www.freedigitalphotos.net

See aasta toob Sulle suurema vastutusekoorma. Pead tegelema asuma mitmete selliste kohustustega, mida Sa uneski poleks osanud ette näha. See sunnib Sind plaane põhjalikumalt tegema, et kõikide asjadega valmis jõuda. Ajalised ressursid saavad olema Sul sellel aastal küllaltki piiratud.

Oma isiklikku elu puudutavatele asjadele jääb Sul praegu üsna vähe aega. Ära võta ette liialt palju erinevaid kohustusi, sest kõikide asjadega oleks Sul praegu keeruline toime tulla. Ka sõprade jaoks on Sul oluliselt vähem aega, mis Sinus päris palju pahameelt tekitab.

Ka perekonnaelus tuleb Sul olla valmis selleks, et esile kerkivad uued takistused ja raskused. Samas on need ületatavad, mistõttu erilist põhjust muretsemiseks polegi.

Väga oluline on sellel aastal see, et säilitaksid positiivse ellusuhtumise igas olukorras. Mida positiivsemalt meelestatud oled, seda kergemini kõikide takistustega toime tuled.

Inimsuhete vallas on oluline see, et hindaksid õieti kõike neid inimesi, kes Sind ümbritsevad. Kõik ei avalda Sulle sugugi nii positiivset mõju, kui Sa seda arvanud oleksid. Sul tasuks tõsiselt mõelda sellele, et eemalduda nendest inimestest, kes avaldavad Sulle negatiivset mõju.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Tööasjades või ärilistes küsimustes on Sul mõttekas hoida häid kontakte inimestega, kes on sündinud Vähi, Skorpioni või Kalade tähemärgis, sest need inimesed annavad Sulle energiat ning nende inimestega kujuneb koostöö heaks.

Rahaasjades tuleb olla valmis mitmesuguste plaanide muutumiseks. See tähendab seda, et Sa ei saa olla päris kindel sellele rahale, millele olid lootnud. Ka ei jõua raha Sinuni alati sellises ajagraafikus, millele olid lootnud. See tähendab, et mõningatel juhtudel pead oma plaanid edasi lükkama või nendest sootuks loobuma. Rahaline seis on Sul üldiselt küll hea, kuid uute plaanide teostamiseks pole praegu mitte kõige parem aeg.

Otsi julgemalt endale võimalusi sissetuleku suurendamiseks. Neid võimalus peaks Sulle avanema mitmeid, kuid see eeldab ka suuremat ettevõtlikkust, et nendest võimalustest kinni haarata.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Inimsuhete valdkond peaks kujunema Sul praegu üsna heaks. Saad olla kindel selles, et hästitoiminud suhted toimivad hästi ka sellel aastal. Oluline on see, et võtaksid vastu selle abi, mida Sulle pakutakse. Omalt poolt jälgi seda, et kui keegi vajab abi, siis paku seda talle.

Mõnevõrra keerulisem on Sul suhelda Sõnni, Neitsi ja Kaljukitse märgis sündinud inimestega. Sulle võivad nende tegevused või väljaütlemised tõeliselt närvile käia.

Keegi meessoost lähisugulane võib sellel aastal tõsisemalt haigestuda, vajades haiglaravi, operatsiooni või pikaajalist teraapiat. Lõpplahendus peaks olema küll positiivne, kuid see kurnab Sind ja seda inimest päris korralikult.

Reisimisel tasuks sellel aastal olla tavalisest palju ettevaatlikum. Kõik ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa seda arvanud oleksid. Ootamatusi kerkib esile siit ja sealt.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



See aasta toob Sulle kaasa palju probleeme transpordivahenditega. Kui oled ühistranspordi kasutaja, tuleb ette tavalisest rohkem hilinemisi või ühistranspordivahendi vahelejäämisi. Pole välistatud isegi see, et Sinu elukoha lähedalt likvideeritakse mingi ühistranspordiliin. Kui oled autokasutaja, siis ole valmis tehnilisteks probleemideks oma autoga. See võib täiesti ootamatult mitte käivituda, võid jääda tee äärde jne. Autokasutajana hoia autos kõik vajalik probleemide vältimiseks või nendega toimetulemiseks.

Armuelus tuleb partneriga veidi ettevaatlikumalt suhelda. Arusaamatused on praegu kerged tekkima. Parem on neid ära hoida, kui hakata hiljem lahendama. Emotsionaalsus on praegu tavalisest enam esiplaanil, mistõttu kipud ütlema asju, mida hiljem kahetsed.

Kui oled endale ellu armastust otsimas, siis üle 35-aastatastele Jääradele pakub see aasta mitmesuguseid võimalusi.

Sinuni võivad jõuda mingi ebameeldivad uudised, mis on seotud naisterahvaga, kes on sündinud Kaksikute, Kaalude või Veevalaja tähemärgis.



Saladustega ümberkäimine eeldab Sinult tavalisest palju suuremat ettevaatlikkust. Pead endale eesmärgiks seadma sootuks teistsuguse lähenemise, kui Sa sellega harjunud oled. Avalikuks tulnud saladusi võidakse väga kiiresti Sinu vastu ära kasutada. Ka oma tööalaste või äriliste saladustega tasub ettevaatlikumalt ringi käia.

Kinnisvaraga seonduvate tehingute juues ole ettevaatlik. Kontrolli korduvalt kõiki lepinguid ning lase neid kontrollida juristil. Kui kaotad tähelepanu, võid sattuda keerulisse olukorda.

Hea aeg kodus remondi või muude ümberkorralduste tegemiseks. Sellised tööd tagavad Sulle suurema sisemise rahulolutunde.

Hea aeg naissoost sugulastega suhete arendamiseks ja tugevdamiseks.

See aasta võib Sind üllatada uudistega lapse saamisest. See võib olla Sinu enda laps või kellegi väga lähedase inimese laps. Igatahes saad sellest uudisest rõõmu tunda.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused