2021 aasta horoskoop (Kaljukitsele)


Foto: www.freedigitalphotos.net

2021 aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid positiivseid muutusi, seda peamiselt armastust, perekonda ja finantsasju puudutavates küsimustes. Võimalusi nendeks muutusteks avaneb siit ja sealt, kuid pead olema samal ajal ka tähelepanelik, sest kõik võimalused pole ühtmoodi positiivsed.

Sinu ellu tuleb sellel aastal mitmeid uusi inimesi, kes hakkavad Sinu elu ja elukorraldust väga olulisel määral mõjutama. Eelkõige puudutab see neid Kaljukitsesid, kes on oma ellu armastust otsimas. Aga ka siis, kui oled pereinimene, sest Sinu perre võib sündida uus ilmakodanik.

Keskendu oma igapäevaelus rohkem sellele, et rahaasjad paremini toimima saada. Sinu ideed on realistlikud ning kui oled sihikindel jõuad oma eesmärkideni. Oluline on see, et oleksid julgemalt valmis oma ideid teostama. See ei tähenda seda, et peaksid hakkama kinnisilme erinevaid riske võtma. Kuula rohkem ka teiste inimeste antud nõuandeid. Eriti kasulikeks võivad osutuda Sõnni ja Neitsi tähemärgis sündinud inimeste nõuanded.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Tööalastes asjades tuleb teha suuremaid jõupingutusi. Pead olema sihikindel ja kannatlik. Ära kurda liigselt töötingimuste üle, sest muidu võidakse Sind töökohalt lihtsalt minema lüüa. See ei tähenda seda, et peaksid järgi andma oma õigustes või ootustes, vaid seda, et praegu ei tohi liialt palju viriseda.

Raske aeg saab olema neile Kaljukitsedele, kes püüavad uue töökohaga kohaneda. See kohanemine saab olema sellel aastal eriti vaevaline. Suures osas on see tingitud Sinu enda ootustest, mis kipuvad tasapisi kokku kukkuma. Sinu ootused võivad olla praegu oluliselt ebarealistlikumad, kui Sa seda endale tunnistada soovid.

Naissoost Kaljukitsedele on tööalane elu mõnevõrra kergem, eriti mis puudutab tööalaste jõupingutuste eest väärilise tasu saamist. Naissoost Kaljukitsed tagavad endale sellel aastal oluliselt parema materiaalse seisu.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Ära mine kaasa kahtlaste tehingutega, mis Sinu lootusi suurteks paisutavad. On väga suur tõenäosus, et saad lihtsalt osaks suurest pettumusest. Ka teiste inimeste antud lubadustesse tasuks kriitilisemalt suhtuda. Sulle antud lubadused jäetakse suures osas lihtalt täitmata. Seda ei tehta pahatahtlikkusest, vaid pigem hoolimatusest.

Sellel aastal leiab aset mingi küllaltki emotsionaalne sündmus, mis on seotud Sinust kaugemalt, võib-olla ka välisriigis, elavate sugulastega.

Sul tuleb ühel või teisel põhjusel eemalduda ühest meesterahvast, kes on Sinu elus siiani mänginud väga olulist rolli. Suure tõenäosusega on põhjuseks üksteisest eemale elama kolimine. Side küll säilib, kuid enam mitte nii tugevana. See meesterahvas on suure tõenäosusega Kaksikute, Veevalaja või Kaalude tähemärgis sündinud.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Perekondlikud suhted kujunevad ebastabiilseteks. Ühel hetke on suhted head, teisel hetkel päris korrast ära. Üldisemalt sellised situatsioonid Sinu peresuhteid halvemuse poole ei pööra, kuid võivad ära rikkuda nii mõnegi erilise hetke. Eriti pingelised võivad suhted olla lastega, sest nendega on Sul tavalisest keerulisem üht lainepikkust leida.

See aasta toob Sinu ellu mitmesuguseid ootamatuid arenguid koduses elus.

Keegi Sinu sugulastest võib sellel aastal ootamatult haigestuda. Ta võib vajada haiglaravi või ka operatsiooni. See paneb proovile Sinu kannatlikkuse ja vastupidavuse.



Pöörad tavalisest suuremat tähelepanu poliitikale nii kodus kui välismaal. Tunned, et asjad pole praegu päris sellised, nagu oleksid soovinud. See kõik tekitab Sinus pahameelt ning soovid ühel või teisel viisil sõna sekka ütlema hakata.

See aasta on suurepärane aeg seltskonnaelu arendamiseks. Eriti edukad on selles vallas meessoost Kaljukitsed. Kui kuulud nende hulka, siis lood endale uusi kasulikke kontakte ning hakkad vähemal või suuremal määral mõjutama kogukonda või isegi ühiskonda tervikuna.

See aasta toob kaasa muutusi Sinu sõprusringkonnas. Vaatad üsna kriitilise pilguga üle oma sõprade nimekirja ning hakkad eemalduma neist, kes mõjutavad Sind negatiivselt. Suhted nende sõpradega aga tugevnevad, kellel on Sulle midagi erilist õpetada.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused