2021 aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

Sellel aastal on kõige enam mõjutatud Sinu tööalane ja seltskonnaelu. Astud samme, mis Sulle väga positiivselt mõjuvad. Oled ka ühiskondlikult aktiivsem, seistes väga tuliselt kõige selle eest, mis tundub Sulle oluline. Pole välistatud, et lähed aktiivsemalt poliitikasse.

Peaksid dokumentidega ümberkäimisel olema sellel aastal tavalisest mõnevõrra ettevaatlikum. Püüa lahendada need probleemid dokumentidega, mis 2020. aastal esile kerkisid, kuid siis lahendamata jäid.

Sul tuleb dokumentidega toetada ka üht oma pereliikmetest, kes vajab rohkem abi dokumentide koostamisel või mingi probleemi lahendamisel, mis on tema jaoks esile kerkinud. Siinkohal tasub aga jälgida seda, et püüa säilitada objektiivsus. Ei tohi karta eksimuste tunnistamist.

Sinu pereliikmed vajavad sel aastal rohkem abi ja tuge tervise vallas. Keegi pereliikmetest või lähisugulastest võib haigestuda. Õnneks pole tegemist mingi väga suure probleemiga, kuid väike probleem võib jääda pikalt kestma ja kõiki päris korralikult ära kurnata.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Kinnisvaraga seonduvad tehingud on sellel aastal Sinu suurema tähelepanu all. Ühel või teisel viisil võib mingi kinnisvara Sulle tõsist peavalu valmistama hakata, mistõttu tekib Sul soov sellest vabanemiseks. Aga ka see vabanemine ei saa olema kerge ülesanne, vähemalt selle rahasumma eest, mida selle ees sooviksid. Eelkõige puudutab see Skorpioni tähtkujus sündinud üle 35-aastaseid mehi.

Kui Sinu plaanid on koostatud realistlikult, siis võid olla kindel selles, et saad oma plaanidega päris kiiresti edasi liikuda. Riskide võtmisest tasuks hoiduda. Ära usalda neid inimesi, kes on Sind kordki ära kasutanud või Sulle valetanud.

Kui pead tegelema juriidiliste probleemide lahendamisega, siis pead jälgima seda, et inimene, kelle oled ennast esindama palganud, oleks korrektne. Vastasel korral viib ta Sind veelgi suuremasse probleemidepuntrasse, kui Sa seda olid.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Ettevaatlikum tasuks olla inimsuhete ja suuremate projektide korraldamisel nende inimestega, kes on sündinud Vähi, Skorpioni või Kalade märgis. Nende inimestega on Sul keeruline ühel lainel püsida, mistõttu võib lõpptulemusena olla suurem probleemide sasipundar.

Eakamad sugulased võivad Sinu poole pöörduda abi saamiseks. See võib Sind asetada mõnevõrra keerulisse olukorda. Sa tegelikult ei saa või ei taha neid aidata, kuid ära öelda ka ei saa. Seetõttu võid sattuda sündmuste keerisesse, millest oleksid tahtnud eemale hoida.

See aasta on suurepärane aeg perekonna- ja armuelus. Armuelus tasuks oma suhe kindlamatele alustele seada, kui Sa seda juba teinud pole. Olgu selleks siis kihlumine, abiellumine või lapse planeerimine.

Kui Sinu suhe on nö. kaugsuhe või suhe teisest kultuuriruumist pärit inimesega, siis võib see aasta kaasa tuua arusaamatusi, mille lahendamine ei saa olema kerge ülesanne.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Tööasjad on sellel aastal Sulle edukad, kuid seda seni, kuni Sinu plaanid on realistlikud. Kui võtad mõttetuid riske ja tormad siia-sinna, siis on Sul raske midagi konkreetset ellu viia. Pead oma plaanid eelnevalt hoolikalt läbi mõtlema ja siis sihikindlalt tegutsema asuma. Nii jõuad sihtideni. Head oleks oma ideid ka pereliikmetega või sõpradega läbi arutada, sest nad suudavad Sinu plaane üsna objektiivselt hinnata.

Kui soovid oma äriga tegelema asuda, siis pead arvestama sellega, et see ei saa olema kerge ülesanne. Arvestades olukorda maailmas, nõuab see kõik Sinult suurt kannatlikkust ja alguses ka muid materiaalseid ressursse.

Keegi Sinu sugulastest võib sellel aastal abielluda. See mõjutab ka Sind ja seda väga positiivsel moel.

Rahaline seis on Sul üldiselt hea, kuid oled oma väljaminekute tegemisel tormakas, tekitades endale seeläbi probleeme. Kipud võtma rahaasjades ka mõttetuid riske, mis võivad hiljem valusalt kätte maksta. Suuremate ostude tegemisel (näiteks kinnisvara) tasub olla eriti ettevaatlik. Pealiskaudsus võib viia selleni, et kaotad suurema summa raha.



Kõigest ebaausast hoia eemale. Nagu alguses sai mainitud oled tööalaselt, seltskondlikult ning võib-olla ka poliitiliselt sellel aastal aktiivselt. Ebaasus võib Sinu võimalused aga kiiresti hävitada.

Õpingute tegelemiseks on see aasta suurepärane aeg. Selles osas võivad Sulle avaneda ka mõned üsna unikaalsed võimalused. Hea aeg enda oskuste ja teadmiste täiendamiseks, kui Sa enam kooliealine ei ole.

Suhted Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi märgis sündinud inimestega on Sulle sellel aastal eriti olulised. Need inimesed mõjutavad Sinu eluteed kõige positiivsemalt.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused