2021 aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: www.freedigitalphotos.net

See aasta lubab Sulle arenguid seltskonnaelus, tööalaste kohustuste täitmisel ja ka poliitilises elus, kui sellega seotud peaksid olema.

Ühel või teisel viisil viib see aasta Sind paremale positsioonile, kui olid sellel aastal. Hea aeg seltskonna- või poliitikaelus uute plaanide teostamiseks, sest mõttekaaslaste leidmine on praegu tavalisest kergem. Üldiselt olekski mõttekas liikuda edasi meeskonnana, sest see annab kiiremaid tulemusi. Samas jälgi väga hoolikalt, keda usaldada, sest kõik pole need, kes esmapilgul paistavad.

Kodused ettevõtmised on sellel aastal Sinu suurema tähelepanu all. Püüad teoks teha need plaanid, mis viimastel aastatel on ühel või teisel põhjusel teostamata jäänud. Kuna see aasta on täis mitmesuguseid üllatusi, ole valmis ka koduses elus neid vastu võtma.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Oled seltskondlikult aktiivne. Uued tutvused ja sõprussuhted on kerged tekkima. Jälgi aga seda, et Sa ei seoks ennast inimestega, kes Sulle kahju võiksid tekitada. See ei ole kerge töö, kuid kindlasti mingi eeltöö saad ära teha.

Sugugi kõik emotsioonid pole sellel aastal positiivsed. Ka see aasta paneb Sind nii mõneski asjas proovile, tuues Sinu eluteele raskusi ja takistusi. See ongi elu. Küsimus on selles, milline on Sinu meelestatus raskustega tegelemisel. Kui suudad olla optimistlik, leiad kõikidele probleemidele kiired lahendused. Kõige paremini mõjutavad Sinu emotsionaalset maailma Sõnni, Neitsi ja Kaljukitse päikesemärgis sündinud inimesed, mistõttu suhtle nende inimestega ja hea tuju on garanteeritud.

Keegi pereliikmetest või sugulastest võib Sulle sellel aastal tõsise pettumuse valmistada. See sündmus võib käivitada ahela, mis muudab täielikult Sinu suhtlemisstiili. Võib-olla ei lähe asjad nii hulluks, kuid mingi sündmus aset leiab, mis suhteid väga pereliikmetega või sugulastega suhtlemist muudab.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Oma väärisasjadega tasuks hoolsamalt ringi käia. On oht, et võid sattuda varguse ohvriks. Seda aitab ennetada suurem ettevaatlikkus. Jälgi oma asju, lukusta uksed, ära jäta asju autosse nähtavale kohale, tänaval käies jälgi, kes Sinu ümber liiguvad jne.

Tööasjades oled edukas ning suudad sellel aastal olulisel määral edasi liikuda. Tead, mida soovid saavutada ja kuidas seda sihikindlalt teha. Ära aga eelda seda, et suudaksid positiivseid tulemusi koheselt saavutada. Sellel aastal võivad protsessid kaua aega võtta, kuid lõpptulemus on seda kindlam. Allaandmine ei tohiks sellel aastal päevakorrale tõusta.

Keegi Sinu pereliikmetest võib sellel aastal haigestuda. Väldi sellisel juhul paanikat ning keskendu probleemi lahendamisele.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »



Sinu rahaline seis peaks olema stabiilne, aasta lõpus võid oodata positiivsemaid uudiseid, mis aitavad Sul rahalist seisu parandada. Hoolitse rohkem oma rahaasjade ees ning ära muutu raha kulutamisel hoolimatuks. Soovitav oleks suruemad ostud pereliikmetega läbi arutada, et eksimusi ja hilisemat pettumust vältida.

Sinuni võib jõuda mingi väiksem pärandus, mis on seotud ühe naisterahvaga, suure tõenäosusega naisterahvaga, kes on seotud Sinu partneriga (tema ema, vanaema jne.).

Ka toob see aasta Sinu ellu mitmesuguseid ootamatuid õnnestumisi, mis Sinu rahalist seisu äkitselt parandavad.

Reisimine on sellel aastal raskendatud. Esiteks koroonaviiruse põhjustatud takistused, kuid esile võib kerkida ka mitmesuguseid muid probleeme, mille ennetamiseks saad vähe ära teha. Väga suur on oht reisil varguse ohvriks sattuda. Ka kõikvõimalike reisidokumentide ettevalmistamine võib võtta kordades rohkem aega, kui oleksid osanud arvata.

Lastega seonduvalt või see aasta tuua kaasa mitmeid hetki, mis on oma olemuselt kurvad ja tekitavad pingeid. Aga ära muretse liigselt, sest see kõik on ajutine ning ei kesta kaua. Selles osas suudad koos partneriga leida lahendused kiiremini, kui oleksid osanud arvata.



Kui Sinu laps on sündinud Kaalude, Veevalaja või Kaksikute tähemärgis, siis tuleb arvestada oma lapsega suhtlemisel keeruliste aegadega, eriti kui Sinu laps on teismeline. Arusaamatusi ja probleeme on küllaga. Peamine, mida Sina ise saad ära teha, on hoia oma emotsioonid kontrolli all.

Naissoost Lõvid võivad otsustada isikliku äri rajamise kasuks. Oma äripartneriks valid sellisel juhul suure tõenäosusega oma elukaaslase, õe või venna, ema või isa. Ka võivad naissoost Lõvi langetada põhimõttelise otsuse perekonnaelus, olgu selleks siis kihlumine või abiellumine või ka näiteks lapse saamine.

Meessoost Lõvidele on see aasta suurepärane aeg rahaasjade parandamiseks. Ka armastus peaks sellel aastal olema tavalisest paremas seisus.

Veelgi täpsema horoskoobi leiad siit »

Seotud postitused