Õunakissell: Lisaja: Kalle | Kuupäev: 25.07.2009 Koostisosad:

6 õuna
5 dl vett
2-3 sl suhkrut
1/2 tl riivitud värsket ingverit
1/4 tl peenestatud rosmariini
2 sl kartulijahu

Valmistamise juhend:

1. Koori õunad ja lõika need lõikudeks.

2. Lase vesi suhkru ja maitseainetega keema.

3. Lisa õunalõigud. Keed need nõrgal tulel pehmeks. Sega ettevaatlikult, et õunad võimalikult terveks jääksid.

4. Lisa väheses vees lahustatud kartulijahu ühtlase nirena, kogu aeg segades.

5. Lase kissell uuesti keema.

6. Kalla kissell kaussidesse, puista peale suhkrut.

Serveeri leigelt.

Retsept on trükitud: Kokaraamat - VARA-WEB (vara.ee) © 2021
https://www.vara.ee/kokk