2023 aasta horoskoop (Neitsile)

Sellel aastal tasuks olla oma plaanide teostamisel mõnevõrra ettevaatlikum. Kõik asjad tuleks tavalisest hoolikamalt läbi mõelda. Kui siiani oled saanud oma plaane teostada mõnevõrra pealiskaudsemalt, siis sellel aastal asjad nii ei lähe. Pealiskaudsus maksab hiljem valusalt kätte ning viib ebameeldivuste keskele.

Üldiselt oled oma ettevõtmiste juures sellel aastal päris edukas, kuid kõik asjad eeldavad rohkem aega kui tavaliselt. Seetõttu ära võta enda kanda korraga liialt palju kohustusi.

Arvatavasti toob see aasta kaasa palju uusi võimalusi, mistõttu tasub olla tähelepanelik, et nendest võimalustest osa saada.




Suurepärane aeg selleks, et lahendada oma elus kõikvõimalikud juriidilised probleemid, mis on esile kerkinud. Kindlasti ei tasu seda kõike teha ise, vaid pöördu spetsialistide poole.

Hea aasta reisimiseks. Samas tuleb reisile minnes kõik vajalikud ettevalmistused õigeaegselt ära teha. Reisil olles tasub oma dokumentidel silm peal hoida.

Sinu tähelepanu võivad hakata köitma paljud uued eluvaldkonnad, millele sellel aastal tegelema asud.




ARMASTUS

See aasta kujuneb armastuse vallas väga heaks. Partneriga läbisaamine on hea. Suhe toimib hästi. Soovid kõikides asjades leida partneriga kompromisse, mis aitab suhte toimimisele kindlasti kaasa.

Oma partnerile tasub sellel aastal anda rohkem hingamisruumi. Ka tema vajab rohkem võimalusi selleks, et tegeleda nende asjadega, mis on talle meelepärased. Ära suru oma mõtteid ja käitumismustreid talle peale.

Vaidluste tekkimisel oled valmis kompromisse otsima. See aga ei tähenda seda, et vaidlusi partneriga sellel aastal üldse pole. Sugugi mitte. Suudad aga probleemid kiiresti lahendada. Keerulistel hetkedel tasuks astuda paar sammu tagasi ja mõelda sellele, kas need vaidlused ikka on seda väärt.




Ole oma partneri jaoks sellel aastal rohkem olemas. Ta võib vajada Sinu abi ja toetust tavalisest enam. Julgusta teda rääkima asjadest, mis talle muret tekitavad.

Üheskoos tasuks paika panna pikemaajalised plaanid ja sihid. See aitab suhte paremini toimima saada.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti. Sulle on avanemas väga palju uusi võimalusi. Siiski ei tasu muutuda tormakaks. Mõtle hoolikalt, kellega ennast tihedamalt seod. Ära eelda seda, et sellel aastal alguse saanud suhe kiiresti arenema hakkaks. Varu aega ja kannatust.




TÖÖ

See aasta peaks olema tööalases elus päris hea aeg. Oluline on see, et keskenduksid neile kohustustele, mis on Sinu tööalases elus kõige olulisemad. Arvatavasti pannakse proovile Sinu võime raskustega toime tulla, mistõttu ole selleks juba aegsasti valmis.

Kasuks tuleks see, kui teeksid rohkem koostööd oma kolleegidega. Iseseisvalt oleks Sul raske tähtaegadest kinni pidada ja soovitud eesmärkideni välja jõuda.

Jälgi seda, et tööalane elu oleks puhkusega tasakaalus. Kui keskendud ainult tööasjadele, kulutad ennast kiiresti läbi.

Kui alles alustad tööalast elu või äriasjadega tegelemist, siis varu aega, sest soovitud tulemuste saavutamine on päris keeruline. Soovitud eesmärkideni jõuad välja umbes kahe aastaga.

Tule tööalases elus julgemalt välja oma ideede ja mõtetega. Seeläbi on Sul paremad võimalused endale toetajate leidmiseks.




Aasta alguses võivad tekkida Sul mõningaid lahkhelid ülemustega. Oma jonni ajamisest tasuks hoiduda ning minna kaasa sellega, mida ülemus välja pakub.

Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendaksid. Seeläbi suurendaksid enda enesekindlust ning looksid endale edaspidiseks uusi võimalusi. Ka aitavad uued teadmised vähendada Sinu segadustundeid.

Äriasjadega tegelemiseks on see aasta hea aeg. Suudad leida endale uusi kliente ning suudad oma plaanid ja sihid ellu viia.

Kui oled oma endale tööd otsimas, siis see aasta on võimalusterohke. Pead ainult oma silmad lahti hoidma ja näitama välja suuremat julgust, et avanevatest võimalustest ka kinni haarata.

Ära karda sellel aastal tööalases elus uusi katsumusi, võimalusi ja väljakutseid.




TERVIS

Sellel aastal on oluline see, et oma sisemist tasakaalu paremini säilitada prooviksid. Pinged võivad tekitada koheselt tervisemuresid.

Väga oluline on see, et toiduvalik oleks väga mitmekesine ja tervislik. Selles vallas tasub astuda otsustavaid samme, sest see aitab parandada üldist tervislikku seisundit.

Püüa ennast rohkem ümbritseda selliste inimestega, kes on optimistlikud. See annab ka Sinule optimismi juurde ning argimured ei tekita Sinus märkimisväärseid pingeid.




Aasta teises pooles võivad esile kerkida probleemid nahaga. Sellel perioodil tasuks oma naha eest rohkem hoolt kanda, vältida liigset kuumust või külma. Nahaprobleemide tekkimisel pöördu kindlasti arsti poole, kes oskab Sulle kasulikke nõuandeid anda.

Igapäevaste toimetuste juures ära ennast liigselt ära kurna. Hoia kõik asjad tasakaalus. Kurnatud olekus oled väga vastuvõtlik nakkushaigustele.

Ole ettevaatlikum oma argitoimetuste juures, sest on suur oht ennast vigastada.




RAHA

Rahaasjadele tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. See aasta on Sinu jaoks päris sündmusterohke, mistõttu tuleb kõigele õigeaegselt ja kiiresti reageerida.

Rahaasjades tasuks olla tähelepanelik, sest rahalisi otsuseid ei tohi teha viimasel minutil või need üldse tegemata jätta.

Rohkem tuleks tähelepanu pöörata sellele, et perekondlikud rahaasjad samuti korras oleksid. Ära karda välja öelda oma arvamust See aitaks pereliikmetel valeotsuste tegemist vältida.

Aasta esimeses pooles võivad Sinu rahalised väljaminekud olla päris suured, mistõttu tasub mõelda sellele, kas kõik need väljaminekud on ikka vajalikud.




Arvatavasti reisid sellel aastal tavalisest rohkem. See suurendab samuti Sinu rahalisi väljaminekuid. Samas ei tohiks sellest mingisugust erilist probleemi tekkida.

Aasta teine pool on rahaasjades Sinu jaoks palju parem aeg. Just siis peaks Sinu sissetulek vähehaaval suurenema hakkama.

Ei ole välistatud, et leiad endale ka mõne väga tulusa sissetulekuallika.

Loe ka Neitsi 2023 aasta horoskoopi kuude lõikes »



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karjäärihoroskoop


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Aastahoroskoop (perekond)


Tass, taldrik ja lusikas


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee


Kaitseingli kujuke: unakiit


Kaelakee ja kõrvarõngad


Vaas


Tassid: Red Poppies and Daisies - Vincent van Gogh (2 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: orhidee vanda


Kõrvarõngad: sõnn

Seotud postitused