2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Sõnnile)

JAANUAR

Arvatavasti tuleb sellel kuul ette võtta mõni ootamatu reis. Oluline on see, et kõik ettevalmistused saaksid õigeaegselt tehtud. Ära jäta midagi juhuse hooleks. Väga hea aeg tööalaste plaanide teostamiseks. Arvatavasti avanevad Sulle tööalases või ärielus mõned uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Head võimalused selleks, et oma sissetulekut suurendada.

VEEBRUAR

See kuu kujuneb Sinu jaoks päris heaks edukaks. Siiski tuleb arvestada sellega, et esile kerkivadki mõningad ootamatused, millega toime peab tulema. Teiste inimestega suhtlemisel vali hoolikamalt oma sõnu. Väldi seda, et oma mõtteid ja ideid teistele peale suruksid. Oma partneriga tasuks rohkem aega koos veeta. Romantilised ettevõtmised tuleksid kasuks.




MÄRTS

Sellel kuul tuleb rohkem tähelepanu pöörata oma tervisele. On oh tervisemurede tekkimiseks. Tervisemurede tekkimisel pöördu kindlasti koheselt arsti poole. Tööalases elus suudad päris palju korda saata, kuid väldi liigset tormakust. Ära võta enda kanda liialt palju kohustusi, millega Sul raske toime oleks tulla. Hea aeg kõikvõimalike uute eluvaldkondadega tutvumiseks ja nendega tegelemiseks.

APRILL

Aprillikuu peaks olema Sinu jaoks päris hea ja huvitav aeg. Oled õnnelik, tunned ennast hästi ning Sinu ettevõtmised kujunevad just selliseks, nagu oled soovinud. Suurepärane aeg armuasjadeks. Leia oma partneri jaoks rohkem aega, et üheskoos meeldivalt aega veeta. Väga oluline on see, et oleksid ümbritsetud kõige meeldiva ja positiivsega. Väldi inimesi, kes oma negatiivseid mõtteid Sulle peale suruksid. Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks kasuks. Suurepärane aeg selleks, et oma kodused plaanid teoks teha.




MAI

See kuu peaks olema Sinu jaoks päris hea ja edukas aeg. Oluline on see, et teeksid ära kõik need kohustused, mis viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole. Hea aeg selleks, et oma ellu midagi uut ja põnevat tuua. Ära karda uusi katsumusi ja võimalusi. Tervise valdkonnas peaksid asjad liikuma paremuse suuna. Kui viimastel kuudel on esile kerkinud mõningad tervisemured, siis nüüd peaksid need oma lahenduse leidma.

JUUNI

Juuni peaks olema Sinu jaoks päris huvitav aeg. Sulle võivad avaneda uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Ära võta praegu mõttetuid riske, sest need võivad kahjustada Sinu edaspidiseid võimalusi. Suurepärane aeg selleks, et reisida. Oma tervisele tasuks mõnevõrra rohkem tähelepanu pöörata. Võta aeg maha, et veidi puhata ja energiat koguda.




JUULI

Võiksid oma tervisele tuleks sellel kuul rohkem tähelepanu pöörata. Kõik ei kulge praegu nii hästi, kui oleksid soovinud. Igapäevases ettevõtmised peaksid olema praegu päris edukad, kuid Sinu enesekindlus ei ole praegu nii suur, kui vaja oleks. Ära karda seda, et oma elus mõningaid muudatusi esile tuua. Rohkem tasuks oma perega aega veeta. Ühised tegevused tuleksid kasuks. Rahalistes asjades väldi kõikvõimalikke riske.

AUGUST

Oma tervisele tuleks endiselt palju tähelepanu pöörata. Mõningaid tervisemured on ootamatult esile kerkimas. Suurepärane aeg selleks, et oma elus midagi uut ja põnevat korda saata. Siiski tasub vältida kõikvõimalikke riske. Sõbrad võivad pöörduda Sinu poole abi saamiseks. Leia nende jaoks rohkem aega, et neid aidata ja toetada. Rahaasjades tasuks vältida kõikvõimalike riskide võtmist. Hea aeg koduste plaanide teostamiseks, kuid ära võtta enda kanda liialt palju kohustusi. Vajad praegu rohkem aega ka puhkamiseks, mistõttu selleks piisavalt aega leida.




SEPTEMBER

Pööra endiselt tähelepanu oma tervisele. Ka see kuu võib tervise osas olla mõnevõrra keeruline. Hea aeg selleks, et oma elus väiksemaid muudatusi ellu viia. Siiski tasub vältida liigset tolmakust ja pealiskaudsust. Rahaasjad peaksid sellel kuul kujunema päris headeks ning Sulle on avanemas ka mõningad head võimalused. Haara neist võimalustest kindlasti kinni. Võimalik, et Sinu rahalised väljaminekud võivad sellel kuul olla tavalisest mõnevõrra suuremad.

OKTOOBER

Oktoobrikuu toob Sinu ellu arvatavasti mitmesuguseid suuremaid muutusi. Üldiselt peaks see kuu rahaliselt kujunema päris headeks. Praegu on hea aeg selleks, et teha sisseoste, mida juba pikalt planeerinud oled. Tervise osas peaks olema nüüd kõige raskem aeg möödas ja tervis on paranemas. Vajad siiski rohkem aega puhkamiseks, mistõttu püüa seda aega leida. Suurepärane aeg reisimiseks, kuid ettevalmistuste tegemisel on oluline koht.




NOVEMBER

Rahaasjad peaksid sellel kuul kujunema päris headeks. Suurepärane aeg selleks, et teha neid sisseoste, mida juba pikalt planeerinud oled. Leia rohkem aega oma perekonna jaoks. Veeda nendega meeldivalt aega. Üheskoos tasuks läbi mõelda pikemaajalised plaanid ja sihid, et seeläbi paremaid otsuseid langetada. Kui oled plaaninud oma kodus midagi teoks teha, siis asu tegutsema. Sugulastega suhtlemine võib-olla sellel kuul mõnevõrra keeruline.

DETSEMBER

Tööalaselt võib see kaasa tuua mitmesuguseid ootamatuid muutusi. See tekitab sinus pingeid ja arusaamatusi. Siiski võid olla kindel, et need muutused on positiivsed ning mõjutavad Sinu elu päris hästi. Kõikvõimalike kinnisvaratehingute tegemine peaks sellel kuul olema soositud. Hea aeg pikemateks reisideks. Rahaliste asjade korraldamisel tasub vältida liigset tormakust. On oht, et keegi võib Sind lihtsalt haneks tõmmata. Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Ka lihtsalt raamatute lugemine tuleks praegu kasuks.

Loe ka Sõnni 2023 aasta üldist horoskoopi »



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Nimemuutuse mõju eluteele


Kahe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + omavaheline sobivus


Päikesepüüdja: liblikad (7 tk)


Taro kaardid: Sea Melodies (ainult kaardid)


PLAYMOBIL Knight Rider K.I.T.T.


Pehme mänguasi: känguru


Kaelakee: jäär


Seenekujulised kristallid: aafrika verekivi (7 tk)


Termos: Thermos Stainless King 0,47 l


Päikesepüüdjad: elu puu


Taro kaardid: Amenti Oracle (koos raamatuga)

Seotud postitused