Hoiakute number mõjutab elu ülesannetega toimetulekut

Numeroloogiat tuleks kasutada vaid juhisena, sest igal numbril on nii hea kui halb aspekt, iga number on erinev, ükski pole teisest ei parem ega halvem. Mõnede numbrite puhul peab hüvede nimel rohkem tööd tegema ja vaeva nägema (näiteks 8 ja 4 on sellised) ja ka meisternumbrid (11, 22) nõuavad rohkem. Sama numbriga inimestele on küll sama potentsiaal, aga nad ei toimi ühteviisi ja neid mõjutavad tegurid on erinevad. Arvesse võetakse alati kõiki numbreid koosmõjus, mis samuti on erinev.




Elutee number on numeroloogias sama tähtis kui päikesemärk astroloogias. Seda peetakse ühtlasi ka õnnenumbriks, kui inimene suudab selle väge kasutada. Elutee number saadakse kõigi sünnikuupäeva numbrite liitmisel, kuni saadakse ühekohaline arv (näiteks 7. mai 2007 = 7 + 5 + 2 + 7 = 21 = 3). Erandiks on meisternumbrid 11 ja 22. Tavaliselt tunneb inimene elutee suuna ära, ta võib seda küll ignoreerida ja keelduda oma võimalustest, kui teised numbrid sellega kokku ei sobi, aga ta ei saa seda täielikult välistada. Domineerivad omadused ja anded ilmnevad reeglipäraselt, mis eristabki üht eluteed teisest. Kui elutee number ei paista klappivat, siis tuleks vaadata hoiakute numbrit, mis saadakse sünnikuupäeva ja kuu liitmisel (näiteks 7. mai = 7 + 5 = 12 = 3). Hoiakute number näitab seda, millise mulje inimene esimesel kokkupuutel tekitab ja kuidas ta ellu, inimestesse, ümbritsevasse ja ümber toimuvasse suhtub. Kui hoiakute number on elutee numbriga vastandlik, siis on inimese tegelikku olemust raske ära tunda. Inimesed hindavad välise hoiaku ja ka välise mulje järgi, aga kui see ei vasta elutee võnkele, otsustatakse inimese üle enamasti valesti. Antud juhul seltskondlik, rõõmus, flirtiv, kergemeelne ja pisut pillav 3 on sama võnge eluteega, mis võimendab elutee 3 omadusi nii heas kui halvas mõttes. Kui elutee on tõsine ja piiritletud 4 ja hoiak rõõmus seikluslik 5, siis selline inimene on kodus hoopis teistsugune kui väljaspool kodu paistab.




Hoiak 1

Iseseisev ja enesekindel hoiak. Sellise hoiakuga ei küsita kunagi abi, ollakse sisemiselt motiveeritud ja soovitakse olla kõiges parim. Enamasti näitab see probleeme enesehinnanguga, sest sellise hoiakuga inimesed vajavad väga kiitust ja seda, et neisse tõeliselt usutaks. Nad võivad saavutada kõike, aga kui nende võimetes kaheldakse, siis hakkavad nad mässama. Hoiak 1 on võrdne eluteega 1, 5, 7, sobib eluteega 2, 3, 9, on neutraalne elutee 8 suhtes ja vaenulik ning takistav elutee 4 ning 6 suhtes.




Hoiak 2

See on muretu inimese hoiak, kes kaldub olema pigem vaatleja ega soovi olla esiplaanil. Annab romantilise eluhoiaku, sellise hoiakuga inimesele on armastus väga tähtis. Huvi äratab kõik, mis on üleloomulik ja salapärane. Sageli kogevad nad deja vu kogemusi. Side intuitsiooniga on nii tugev, et nad näevad sageli ennustuslikke unenägusid. Nad on kaastundlikud, koostöövõimelised ja märkavad ka nüansse elus. See võnge on võrdne eluteega 2, 4 ja 8. Sobib hästi kokku eluteega 1, 3, 6 ja 9. Tekitab vastuolusid ja võitlust eluteel 5 ja 7. Keerulisema mõjuga on 11/2 hoiak. Kui meistervõnke erilised võimed ja nõuded käivad üle jõu, siis kipub hoiak võtma üle selle võnke negatiivse mõju või jääb tagaplaanile liigselt.




Hoiak 3

See on hea huumorisoonega rõõmsa ja optimistliku inimese hoiak. Sellise hoiakuga inimesed meeldivad teistele. Mõnikord ei lase “Peeter Paani sündroom” saada neil täiskasvanuks. Heas tujus, särava naeratusega ja vestlusalti olekuga võluvad nad inimesi, aga kui nad on halvas tujus, siis rikuvad ka teiste tuju ära. 3 on võrdne eluteega 3, 6, 9, sobib eluteega 1, 2 ja 5 ja tekitab vastuolusid ning takistab eluteel 4, 7 ja 8.




Hoiak 4

Tõsine ja mõtlik hoiak. Sellise hoiakuga inimene armastab kõiges korda luua, nimekirju koostada, lahterdada, pisiasjades nokitseda ja on kriitiline. 13/4 omab teatud määral isegi enesehävituslikku hoiakut. Keegi ei tea, mida nad tegelikult mõtlevad. Sellise hoiakuga inimesed suudavad välja uurida tegelikke põhjusi ja tagamaid. See hoiak tõmbab parandama, rekonstrueerima ja loodusega kontaktis olema. See sunnib saama asjatundjaks, õpetajaks, ehitama püsivaid ja kindlalt seisvaid asju. 4 kaldub nägema kõiki aspekte. Ebaaususele ja ebaõiglusele astuvad alati vastu. 4 on võrdne võnge eluteega 2, 4, 8. Sobib eluteega 6 ja 7. Takistava mõjuga on eluteel 1, 3, 5 ja 9. 22/4 hoiak soovib suuremat võimu ja rohkem teadmisi, mis võib muutuda isegi maaniaks või narruseks.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Numeroloogilised analüüsid


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Sünnihoroskoop


Käevõru: tiigrisilm


Käevõru: lasuriit


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee: ametüst


Kausid (6 tk) (17,5 cm)


Käevõru: punane ahhaat (tshakra)


Nukk Candice


Kaitseingli kujuke: roheline aventuriin


Kaelakee: kuldobsidiaan



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused