Indiast pärit mangopuu on pistaatsia sugulane. Mango vili on suur ning võib olla ümmargune, piklik või neerukujuline. Õhuke sile koor võib olla kollakas, punakas, roosakas, rohekas, oranžikas.
Loe edasiRubriik: Nipid, juhendid, tarkuseterad
Millised marjad sobivad hommikusöögiks ja milliseid sobib süüa õhtul?
Hommikusöök on väga tähtis, sest aktiveerib ainevahetuse ja aju töö, mistõttu peab andma piisavalt energiat päeva alustamiseks.
Loe edasiÕunaäädikas aitab taastada organismi tasakaalu
Õunas on vitamiinid ja mineraalained organismile sobivas vahekorras. Õun on eriti hea raviabiline suhkruhaiguse, südamehädade ja seedehäirete korral.
Loe edasiSeemned toidus ja tervise tarbeks
Seemnesse on talletatud taime kasvamiseks vajalik elujõud, energia ja toiteväärtus. Puuviljade, marjade, ka paljude lillede seemned turgutavad tervist, ravivad haigusi, annavad toidule hea maitse.
Loe edasiJuust – imeline ja iidne toiduaine
Juust on valgu- ja rasvarikas toiduaine, mida valmistatakse lehma-, kitse- või lambapiimast. Juustu saadakse piima, koore või nende segu kalgendamisel ja pressimisel.
Loe edasiKõik, mida peaksite teadma malmist pannide kohta
Kuigi paljud inimesed, kes on huvitatud kvaliteetsetest köögitööriistadest, on kuulnud malmist pannidest, küsivad paljud ikka veel: mis teeb need pannid nii eriliseks?
Loe edasiPraktilisi juhiseid, kuidas valida küps mango
Mango on maitsva maitsega troopiline vili, mis on pärit Aasiast. Mangot kasutatakse erinevate roogade ja magustoitude valmistamiseks. Kui oled mangot ostmas, on oluline teada, kuidas valida küps ja maitsev vili.
Loe edasi