2024. aasta horoskoop SKORPIONILE

Raha ja investeerimine

See aasta peaks arvatavasti Sinu rahalist olukorda päris märkimisväärselt parandama. Ära oota seda, et Sulle mingi suurem rahasumma lihtsalt sülle kukub. Seda arvatavasti ei juhtu, samas oma töödega on Sul võimalik sissetulekut olulisel määral suurendada.

Sulle võivad avaneda mitmesugused uued võimalused selleks, et oma rahalisi sääste kasvatada. Selles osas tasub aga olla mõnevõrra ettevaatlikum ja kaaluda hoolikalt igati investeeringuga seonduvat riski. Ära võta vastu impulsiivsed otsused.

Hoia oma rahaasjad kindlas tasakaalus. Mõtle oma ostud ja väljaminekud hoolikalt läbi. Seeläbi väldid mõttetuid kulutusi, millega Sa võib-olla isegi hiljem rahule ei jää. Hoia oma silmad lahti, sest kui uued võimalused tekivad, tuleb neist õigeaegselt ka kinni haarata.




Rahaasjades tasuks oma plaane ja otsuseid rohkem arutada ka pereliikmetega. See tagab Sulle suurema kindlustunde ning aitab võimalikke eksimusi paremini ennetada.

Laenu võtmiseks see aasta eriti aeg ei ole. Kui oled seda pikalt planeerinud, siis tasub plaanid ellu viia, kuid kui laenamisega seotud ideed tekivad Sul alles nüüd, siis tasuks võib-olla nendest üldse loobuda.

Teistele inimestele laenamisel pead arvestama sellega, et võid väga kergesti sellest rahast ilma jääda. Seetõttu tasub laenu andmist väga hoolikalt kaaluda, võimaluse korral seda üldse vältida. Sõpradele raha laenamine võib tähendada ka seda, et mõni hea sõprussuhe laguneb kiiresti.




Armastus ja suhted

Armastuse vallas peaks see aasta olema päris hea aeg. Pead ainult oma emotsioone rohkem kontrolli all hoidma, et mitte tekitada mõttetuid arusaamatusi partneriga. Püüa teha suuremaid jõupingutusi selleks, et partneriga rohkem arvestada ja kiiremini kompromisslahendusi leida. Väldi seda, et oma mõtteid ja ideid talle peale suruks.

Armuasjades võib suureks probleemiks kujuneda liigne armukadedus. Püüa oma partnerit rohkem mõista ja armukadedus paremini kontrolli all hoida.

Partneriga suhtlemine eeldab avatust ja ausust. Püüa teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma partneriga mõtteid vahetada, aga tehes seda nii, et emotsioonid üle ei keeks.

Sellel aastal tasuks partneriga ette võtta midagi suuremat ja põnevamat. Selleks võib olla näiteks reisimine või mõne suurema koosviibimise korraldamine, mille ettevalmistamine võib võtta mitu kuud.




Romantika ja seks on sellel aastal Sulle väga olulise tähendusega. Samas pead arvestama sellega, partner ei pruugi kõikide Sinu soovidega sugugi kaasa tulla. Anna talle rohkem mõtlemisaega ning väldi surve avaldamist.

Väga oluline on jälgida seda, et peaksid meeles kõikvõimalikke olulisi tähtpäevi. Tee oma partnerile toredaid kingitusi ja veeda temaga rohkem meeldivalt kvaliteetaega.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal võib Sulle avaneda küll palju uusi võimalusi uute tutvuste loomiseks, kuid pead olema ettevaatlik nendest kinnihaaramisel. Kipud olema liialt tormakas ja eeldad, et uus suhe hakkab koheselt toimima. Seda aga ei juhtu. Anna uuele suhtele piisaval määral aega toimima hakkamiseks.




Peamised väljakutsed

Sellel aastal on üheks peamiseks probleemiks mitmesugused suhetega seonduvad küsimused. Oled sellel aastal päris emotsionaalne, mistõttu võid tekitada teiste inimestega suhtlemises mitmesuguseid probleeme. Väga tähelepanelik tasuks olla ka lähedaste suhete toimimisel. Väldi seda, et teistele inimestele mingisugustki survet avaldaksid. Ka tasuks olla ettevaatlikum kriitikaga teiste inimeste suunas.

Võimalikud on mõningad rahalised tagasilöögid. Oled sellel aastal väga ettevaatlik ja ambitsioonikas, mistõttu kipud rahaasjades muutuma pealiskaudseks ja teed ootamatuid väljaminekuid ja võtad laenu, millest tegelikult tasuks sellel aastal hoiduda. Oma kulutused tasuks väga hoolikalt läbi mõelda.




See aasta võib kaasa tuua mitmesuguseid tervisemuresid. Nendega tuleb koheselt tegelema asuda. Oma tervise eest hoolitsemine võiks olla sellel aastal üheks peamiseks prioriteediks. Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata vaimsele tervisele. Püüa oma stress kontrolli all hoida.

See aasta toob kaasa mitmesuguseid muutusi ja kiireid arenguid, väga oluline nendega kiiresti kohaneda ja seeläbi edaspidi paremaid otsuseid langetada.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Kaelakee: sodaliit


Skulptuur: rebane


Kaelakee: sünteetiline türkiis, lasuriit, tiigrisilm


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


LED küünlad (3 tk)


Käevõru: labradoriit


Kaelakee: sõnni tähtkuju


Kaelakee: kaljukitse tähtkuju


Nukk Nelly



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused