2024. aasta horoskoop SKORPIONILE

See aasta toob kaasa Sinu ellu mitmesuguseid kiireid arenguid ja ettevõtmiste laienemist. Ka üldisemas mõttes on see aasta Sulle külluse aasta. Mõningad väljakutsed ja ebakindlus on esile kerkimas, kuid suudad need kiiresti ületada ja seeläbi ka enesekindlamaks muutuda.

Sulle võivad avaneda mitmesugused uued võimalused oskuste ja teadmiste täiendamiseks. See aga eeldab seda, et julgeksid astuda olulisi samme oma elus ja nendest võimalustest ka kinni haarata. Oma ettevõtmiste juures tuleks eriline rõhk panna distsiplineeritusele ja keskendumisele. Kui hajutad liigselt oma energiavarusid, ei ole võimalik Sul eriti häid heade tulemusteni jõuda.

Teiste inimestega suhtlemisel tasuks olla sellel aastal mõnevõrra mõistvam. Võimalik, et esile kerkivad mõningad arusaamatused, mis on peamiselt tingitud Sinu enda liialt jõulisest lähenemisest teistele. Võta selles osas hoog maha ning püüa rohkem ka teistega arvestada. Vanadest mustritest lahtilaskmine tuleks praegu kasuks, mis aitaks inimsuhted paremini toimima saada.




Sinu energiavarud peaksid olema sellel aastal tavalisest mõnevõrra suuremad. Pead ainult jälgima seda, et Sul oleks piisavalt sihikindlust, et oma plaane ja ideid ka ellu viia. On oht, et jätad nii mõnedki asjad pooleli. See võib aga kaasa tuua edaspidiseid tagasilööke.

Oled seltskondlikult sellel aastal palju aktiivsem. Püüad ennast ümbritseda uute meeldivate inimestega, kuid võid selles osas minna liialdustesse. Sinu otsustusvõime teiste inimeste hindamisel ei ole praegu mitte kõige parem. See võib kaasa tuua hilisemaid pettumustundeid. Püüa inimsuhted võimalikult harmoonilistena hoida. Seeläbi toovad uued ja vanad tutvused Sinu ellu uut rikastavad energiat. Oma emotsioonid tasuks kindlasti kontrolli all hoida.

See aasta pakub Sulle mitmesuguseid uusi kogemusi, mida kaua oodanud oled. Seetõttu ole tähelepanelik ja haara tekkivatest võimalustest kinni.

Sinu tähelepanu võivad hakata köitma mitmesugused uued eluvaldkonnad. Soovid ennast nendes valdkondades harida ja täiendada, et seeläbi kõikide faktidega ennast kurssi viia. Pead jälgima seda, et Sa ei jätaks aga oma muid olulisi kohustusi täitmata.




Kõikvõimalikud traditsioonid mängivad sellel aastal Sinu elus tavalisest olulisemat rolli. Sa ei soovi selles vallas kiireid muutusi ja arenguid, soovid, et kõik oleks vanaviisi.

Püüa oma igapäevaellu leida rohkem selliseid tegevusi, mis pakuksid Sulle suuremat sisemist rahulolu. Igapäevased toimetused ja inimsuhted võivad tekitada sellel aastal märkimisväärset stressi, mistõttu on stressi maandavate tegevuste leidmine praegu lausa hädavajalik.

Oma ettevõtmiste juures tuleks jälgida, et pööraksid rohkem tähelepanu detailidele. Kipud olema selles vallas liialt pealiskaudne, mistõttu võib juhtuda, et pead paljud olulised kohustused hiljem ümber tegema.

Kõikvõimalikes keerulistes situatsioonides kasuta ära oma varasemaid kogemusi. Need aitavad Sul oluliselt kiiremini lahendusi leida. Kui hakkad otsima päris uusi lähenemismeetodeid, ei purugi need tagada Sulle kiireid tulemusi.

Ehkki Sinu energiavarud on sellel aastal päris suured, tuleks järgida seda, et Sa ei võtaks korraga endale liialt palju kohustusi kanda. Tee üks asi ära, siis puhka veidi ja alles siis alusta uuega. Seeläbi jõuad sellel aastal rohkem oma plaane ellu viia.




Usalda rohkem oma sisetunnet ja vajadusel jaga oma muresid ka teiste inimestega. Ära karda abi küsida, sest sellel aastal on Sul head võimalused seda abi kiiresti saada.

Sinu vastupidavus on sellel aastal tavalisest palju suurem, mis aitab toime tulla võimalikest probleemidest taastumisega.

Rohkem tasuks jälgida seda, et toetaksid teisi inimesi, eelkõige muidugi tuttavaid, sõpru, pereliikmeid, sugulasi, aga ka kõiki teisi. Ei tee paha see, kui hakkaksid näiteks tegelema heategevusliku tööga. See tagab Sulle sisemise rahulolu ja aitab endale edaspidiseks luua ka mitmesuguseid uusi võimalusi.

See aasta on suurepärane aeg selleks, et koduses elus midagi suuremat korda saata. Pead ainult jälgima, et kõik vajalikud ettevalmistused oleksid ära tehtud. Ära ei jäta midagi juhuse hooleks.

Suurepärane aeg reisimiseks. Reisile minnes tasuks ainult jälgida seda, et kõik muud kohustused oleksid selleks ajaks täidetud. Vastasel korral võib reisimine kujuneda parajalt piinarikkaks.




Töö ja äri

Tööalaselt saab see aasta olemas olla päris edukas ja soodne aeg. Sul on suurepärased võimalused selleks, et oma tööalast tegevust veidi laiendada ja arendada. Haara sellistest võimalustest kindlasti kinni.

Sul on võimalik avastada enda jaoks mingi uus meetod, kuidas oma tööalased kohustused kiiremini tehtud saaksid. Rohkem tasuks kuulata ka oma sisetunnet, sest see aitab Sul paremaid otsuseid langetada.

Tööalaselt on Sul võimalik sellel aastal märkimisväärselt edasi liikuda, eriti just karjääriredelil. See tähendab seda, et oled valmis pühendama oma tööalastele kohustustele ning Sinu jõupingutusi märgatakse ülemuste poolt.

Suhtlemine kolleegidega mängib sellel aastal tavalisest olulisemat rolli. Püüa suhted kolleegidega võimalikult headena hoida ja erimeelsuste tekkimisel püüa need kiiresti lahendada.

Suhtlemisel klientidega tasub sellel aastal rohkem kuulata klientide soove ja ka kriitikat. See aitab Sul oma tööalased tegemised edaspidi oluliselt paremateks muuta.




Suurepärane aeg selleks, et haaraksid kinni kõikvõimalikest uutest võimalustest, mis tööalases elus on Sulle avanemas. Seeläbi looksid endale mitmesuguseid eeliseid.

Tänu oma jõupingutustele on Sul sellel aastal võimalik saada märkimisväärse palgatõusu osaliseks.

Haara kinni kõikidest nendest võimalustest, mis on seotud teadmiste hankimisega ja oskuste täiendamisega.

Väga suurte muudatuste tegemiseks ei ole praegu mitte kõige parem aeg. Kõik asjad ei pruugi olla selles osas Sinu kontrolli all. Seetõttu mõtle hoolikalt, milliste muutustega kaasa minna.

Hoia töö ja pereelu kindlas tasakaalus, sest vastasel korral võid oma tööalaste jõupingutuste tulemusena endale tekitada pingeid peresuhetes.

See aasta ei ole hea aeg suuremate riskide võtmiseks. Pigem tasub oma ettevõtmisi korraldada nii, et lähed kindla peale välja. Seeläbi hoiad ennast mitmesugustest probleemidest eemale.

Äriasjades peaks see aasta olema päris hea aeg. Sul on võimalik oma äritegevust olulisel määral laiendada ja kasumit teenida. Pead olema ainult piisavalt sihikindel, et oma plaanid ellu viia. Klientide hankimine peaks sellel aastal olema tavalisest mõnevõrra kergem ülesanne.




Tervis

Üldiselt peaks sellel aastal tervis olema Sul päris hea. Samas ole valmis selleks, et esile võivad kerkida ka mõned mõõnaperioodid. Oma heaolu eest tuleks rohkem hoolt kanda.

See aasta võib kõige suurema proovikivi seada Sinu vaimsele tervisele. Pead jälgima seda, et Sinu sisemine tasakaal oleks tagatud. Otsi vajadusel tuge ning püüa rohkem leida aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Seeläbi suudad oma tasakaalu paremini säilitada. Püüa leida viis oma stressi ja ärevuse ohjamiseks.

See aasta võib kaasa tuua hulganisti seedeprobleeme. Seetõttu tuleks oma toitumist tavalisest enam jälgida. Väldi vürtsikaid toite. Söö rohkem kiudaineterikkaid toite, et hoida oma seedesüsteem seeläbi tervena. Väga tähtis on juua piisavalt vett.

Oled sellel aastal tavalisest vastuvõtlikum kõikvõimalike hingamisteedehaiguste suhtes. Pane rõhku isiklikule hügieenile. Ka õhukvaliteeti tuleks sellel aastal mõnevõrra rohkem järgida. Väldi saastunud õhku ja hoidu nii ise suitsetamisest, kui ka passiivsest suitsetamisest. Väga oluline on see, et piisaval määral liiguksid ja trenni teeksid.




Võimalik, et see aasta toob kaasa mõningaid luudega seonduvaid probleeme. Seetõttu tuleks sellel aastal olla mõnevõrra ettevaatlikum kõikvõimalike toimetuste juures. Eriti tähelepanelik tuleks olla talvisel ajal, kui teed on libedad.

Paljud Skorpionid võivad sellel aastal kokku puutuda uneprobleemidega. Et neid ära hoida või leevendada, tuleks oma unegraafik võimalikult regulaarseks muuta ja vältida elektrooniliste seadmete kasutamist enne magamaminekut. Väga olulisel kohal on mugav magamiskeskkond, sealhulgas hea madrats ja padi, mis samuti aitavad une kvaliteeti parandada.

Sellel aastal tuleks rohkem rõhku panna sellele, et saaksid igapäevaselt tegeleda ka selliste asjadega, mis Sinu meeleolu parandaksid, olgu selleks siis kasvõi hobidega tegelemine. See aitab argimuredest mõtteid kõige paremini eemale viia.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Seinakaunistus: linnud


Tass: panda


Kaelakee: sünteetiline türkiis, lasuriit, tiigrisilm


Kaelakee: obsidiaan


Seguauto MAN TGS


Käevõru: lasuriit


Külmakott: Lifewit 30 l


Audi R8


Taro kaardid: African Goddess Rising Oracle (koos raamatuga)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused