2018 aasta suvehoroskoop (Kaalud)


Foto: pexels.com

KAALUD

Neil suvekuudel püüad oma rahaasjade toimimisele rohkem tähelepanu pöörata. Alustad suure tõenäosusega koostööd ühe sellise inimesega, kes oskab Sind rahaasjades aidata ja toetada. Kasuks tuleks see, kui oleksid praegu valmis mõnevõrra rohkem riske võtma, kuid liialdustesse minemist tasuks vältida.

Võimalik, et Sinu jaoks kerkib esile mingi rahaline probleem, kuid suudad selle kiiresti lahendada ning mingeid rahalisi kaotusi Sa kandma ei pea.

Inimsuhetes tasuks Sul praegu silmad lahti hoida, sest võid olla ümbritsetud mõningate selliste inimestega, kelle kavatsused Sinu suunas pole eriti head.



Aset leiavad mõned koosviibimised oma sugulastega või sõpradega ning nende koosviibimiste korraldamisel soovid ka ise aktiivselt kaasa lüüa. Seda võidakse aga ühel või teisel põhjusel pahaks panna, mistõttu tasuks selles osas madalamat profiili hoida.

Inimsuhted on neil suvekuudel üldse emotsionaalsemad ja äkilisemad. Solvamisi ja probleeme on tekkimas mitmeid ning pead oma ajalisi ressursse kulutama selleks, et nende probleemide lahendamisega tegeleda. Nii mõnelgi juhul oleks mõttekas oma keel hammaste taga hoida, sest seeläbi hoiad nii mõnedki keerukamad probleemid ära.

Sõbrad võivad vajada praegu rohkem Sinu abi ja nõuandeid, et oma probleeme lahendada. Kipud nende eest aga kõik asjad ära tegema, mistõttu on oht, et Sulle võidakse ka edaspidi jätta kohustusi, millega Sina tegelema ei peaks.



Armuasjades on see suvi igati hea aeg. Kasuks tuleks see, kui oma partneriga rohkem midagi sellist ette võtaksid, mida te varem teinud pole. See tooks suhtesse juurde positiivset energiat. Ka tasuks oma partnerit meeles pidada kingituste ja üllatustega.

Ettevaatlik tasuks olla partnerile lubaduste andmisel, sest nende täitmine võib kujuneda oodatust palju keerulisemaks.

Kui oled vallaline, siis hoia kindlasti oma silmad lahti. Uued võimalused on praegu kerged tekkima. Ole valmis ise juhtohjad enda kätte haarama.



Sulle võivad sellel suvel avaneda mitmed head võimalused. Samas ei tasu kiirustada nendest kinnihaaramisel. Kontrolli saadavolevat informatsiooni ning alles seejärel langeta otsused.

Võimalik, et kohtud neil suvekuudel mõne oma vana sõbraga, kellega kaua suhelnud polnud. Nüüd on Sul võimalik need sõprussuhted jälle üles soojendada.

Tööalastes asjades oled edukas ning suudad palju korda saata. Oluline on aga see, et näitaksid tööasjades välja suuremat sihikindlust nende eesmärkide poole liikumisel, mis on Sulle kõige olulisemad.

Seotud postitused