2018 aasta suvehoroskoop (Kaksikud)


Foto: pexels.com

KAKSIKUD

Sellel suvel tuleb Sul oma sõpradele rohkem tähelepanu pöörata. Nad võivad vajada praegu Sinu abi ja toetust, et ületada mõned varem esilekerkinud takistused. Kindlasti peaksid jälgima seda, et aitaksid oma sõpru omakasupüüdmatult, kuna vastasel korral on oht oma sõprussuhetesse probleeme tekitada.

Koos oma sõpradega tasuks Sul ka oma ideid ja mõtteid teostada, sest saad just oma sõpradelt praegu rohkem toetust ja julgustust. Eriti hästi peaksid õnnestuma praegu need plaanid ja ideed, millel on Sul sõpradega ühine eesmärk.

Keegi lastest võib Sind sellel kuul meeldivalt üllatada. See võib olla Sinu laps või kellegi lähisugulase laps. Oluline on sellele lapsele praegu tavalisest enam toeks olla.

Tööalased asjad eeldavad Sinult praegu ehk mõnevõrra suuremat tähelepanu kui varem. See on tingitud sellest, et kipud pealiskaudselt olulistesse asjadesse suhtuma, mistõttu on probleemid kerged tekkima. Neil suvekuudel pole hea aeg selleks, et hakkaksid suuremaid plaane teostama, sest oodatud tulemusteni oleks Sul suhteliselt keeruline välja jõuda. Pigem tasuks praegu keskenduda rutiinsematele tegevustele.



Kolleegidega suhtlemine on praegu mõnevõrra problemaatiline. Arusaamatused võivad tekkida ka kõige tühisematest asjadest. Jää kõikides keerukates situatsioonides võimalikult rahulikuks ning suudad asjad kenasti kontrolli all hoida.

Kui oled endale tööd otsimas, siis neil suvekuudel tasuks Sul oma silmad lahti hoida. Uued võimalused võivad Sulle avaneda just sealt, kust Sa seda kõige vähem oodata oleksid osanud.

Rahaline seis on Sul stabiilne. Samas ei ole Sul mõtet oodata seda, et Sind selles vallas mingid väga erilised üllatused ootaksid.

Rahaliste riskide võtmisest tuleks hoiduda, sest seeläbi on oht nii endale kui ka oma lähedastele palju probleeme tekitada.



Armuelus peaksid olema kõik asjad praegu kenasti. Püüa oma partneri jaoks veidi rohkem aega leida, sest see aitaks suhet tugevdada. Hea aeg selleks, et oma suhtesse veidi rohkem romantikat tooksid, sest selles osas peaks Sul olema mitmeid häid ja huvitavaid ideid.

Püüa ellu sellel suvel täita kõik need lubadused, mida varem oma partnerile andnud oled.

Kingituste tegemine tuleks kasuks, kuid ära oota sama oma partnerilt.

Kui oled vallaline, siis tasuks uute võimaluste avanemisel ikka kindlalt jalgadega maa peal olla. Ehkki ahvatlusi on palju, pole need sellised võimalused, mida oled oodanud.

Juriidiliste küsimustega tasuks Sul sellel suvel väga ettevaatlik olla. Kui satud selles osas seadustega pahuksisse, on probleemide lahendamine keeruline.



Keegi sõpradest võib Sulle suvekuudel välja pakkuda mõne huvitava idee, kuid otsuse tegemisel hoia oma emotsioonid kontrolli all.

Keegi meessoost pereliige või lähisugulane võib Sulle sellel suvel palju arusaamatusi tekitada.

Naissoost Kaksikutel peaks õnn olema sellel suvel tavalisest mõnevõrra suurem, mistõttu võiks seda seisu paremini ära kasutada mõnevõrra riske võttes.

Seotud postitused