Karamelline õunakook

Karamellise maitsega kiiresti valmistatav õunakook. Maitseb kõige paremini soojalt. Maitseb nii suurtele kui väikestele.




KOOSTISAINED

Põhi:
1 pakk Juubeli tordipulbrit
100 gr võid

Kate:
4 keskmise suurusega õuna
25 gr võid
1 dl fariinsuhkrut
1 dl nisujahu




VALMISTUSJUHEND

1. Vooderda väiksema ahjuvormi põhi ja servad küpsetuspaberiga.

2. Sega väikesteks tükkideks lõigatud külm või tordipulbriga korralikult läbi, kuni tekib ühtlane puru. Suru puru ahjuvormi põhja.

3. Puhasta ja viiluta õun õhukesteks viiludeks. Lao koogile.

4. Katte valmistamiseks sega omavahel tükkideks lõigatud külm või, fariinsuhkur ja jagu. Sega kuni tekib ühtlane puru. Kalla see koogile pealmiseks katteks.

5. Küpseta kooki ahjus 180 kraadi juures umbes 40-45 minutit.

Kook on parim soojalt.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Partnerlushoroskoop


Taldrikud (17 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Tassid: Red Poppies and Daisies - Vincent van Gogh (2 tk)


Vihmavari: päevalill


Tööriistakomplekt: 42-osaline


Kausid (4 tk) (18 cm)


Käevõru: labradoriit ja kuukivi


Kõrvarõngad


Kaelakee: merihobuke


Kausid (6 tk) (17,5 cm)

Seotud postitused