2019 aasta kevadhoroskoop (Kalad)


Foto: pexels.com

KALAD

Võimalik, et Sul tuleb neil kevadkuudel kokku puutuda mitmete ootamatustega ja takistustega. Et kõikide asjadega kenasti toime tulla, tuleb Sul praegu hoolikalt oma ettevõtmisi planeerida ja suunata. Niisama ei tule Sulle kätte mitte midagi. Peaksid rohkem jälgima ka seda, et Sa ei läheks oma tegemistega vastuollu teiste inimeste soovidega. Tülisid ja vaenlasi Sul praegu küll vaja ei oleks.

Liialt suurte plaanide tegemiseks pole praegune aeg mitte kõige parem. Sul tasuks pigem keskenduda väiksematele ettevõtmistele, sest seeläbi suudaksid oluliselt paremini ennast teostada. Kindlasti tuleks Sulle kasuks see, kui teeksid ära põhjalikud ettevalmistused, sest seeläbi saaksid ennast oluliselt kindlamalt tunda.

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla praegu suhteliselt suured. Sul tasuks oma väljaminekutel rohkem silma peal hoida, et ennast ebameeldivatest olukordadest eemale hoida. Ära lase rahaliste otsuste tegemisel endale survet avaldada. See kehtib ka müügimeestega, kes Sinu juurde astuvad ja midagi pakkuda üritavad.



Vajad praegu rohkem aega kõikide detailide analüüsimiseks, sest ainult nii suudad endale tagada vajaliku stabiilsuse. Liigne tormakus tekitaks Sinus ainult ebakindlust. Informatsiooni hankimine ei ole aga praegu kerge ülesanne, mistõttu peaksid selles osas rohkem aega varuma.

Oled ümbritsetud selliste inimestega, kes võivad Sulle survet avaldada või niisama tüütuteks osutuda. Ära nende peale aga teravalt reageeri, vaid hoia tasakaalu. Ka tasuks Sul praegu rohkem jälgida seda, et Sa oma mõtteid teistele peale ei suruks.

Mõned inimesed võivad Sulle praegu pettumustundeid valmistada, kuna võivad Sind olulisel hetkel alt vedada. Nad ei tee seda suure tõenäosusega meelega, vaid lihtalt unustavad Sulle antud lubadused.



Mõningad kodused asjad nõuavad Sinu kiiret sekkumist. See võib olla seotud mingi olulise seadme rikki minemisega. Selle tulemusena tuleb Sul teha ka suuremaid rahalisi väljaminekuid. On oh, et ka Sinu sõiduvahend vajab sellel kevadel suuremat remonti.

Armuelus tuleb eriline rõhk panna diplomaatilisusele. Püüa partneriga võimalikult hästi läbi saada. Hoidu sellest, et talle survet avaldama hakkaksid, sest see võiks kaasa tuua ebameeldivusi ja suhtesse soovimatuid pingeid. Varu aega ja kannatust, kui mõned olulised asjad vajavad kompromisslahendusi.

Kasuks tuleks see, kui oma partneriga mingeid ühiseid tegevusi leiaksid. Ka võiksid otsida võimalusi selleks, et suhtesse romantikat juurde tooksid.



Tööalased kohustused eeldavad Sinult üsna suuri energiavarusid. Sugugi kõik asjad ei kulge sellises tempos, nagu Sa seda soovinud oleksid. Seepärast ära võta endale korraga liialt palju kohustusi kanda. Tee üks asi lõpuni ja alles seejärel keskendu uuele. Kasuks tuleks meeskonnatöö tegemine, kuid see eeldab Sinult mõningate järeleandmiste tegemist, et kolleegidega suhted hästi toimiksid. Klientidega suhtlemisel jälgi seda, et Sa ei avaldaks neile survet.

Aprillikuus võib aset leida mingi suurem kokkusaamine, mis on seotud ühe naisterahvaga ja tema elus aset leidnud olulise sündmusega. See sündmus peaks tagama Sulle positiivsed emotsioonid ja hea enesetunde.

Julgemalt tasub mõelda mõningate muudatustele oma välimuse juures.

Seotud postitused