2019 aasta kevadhoroskoop (Kaljukits)


Foto: pexels.com

KALJUKITS

Neil kevadkuudel võiksid rohkem keskenduda oma tööalaste plaanide elluviimisele. Tead üsna täpselt, kuidas oma mõtteid teoks teha, mistõttu tasuks Sul ennast rohkem pingutada. Ära karda võimalikke väiksemaid probleeme, sest suudad need üsna kerge vaevaga ületada. Meeskonnatöö tegemine tuleks Sulle praegu kasuks.

Saad märkimisväärset abi teistelt inimestelt, mistõttu tasuks oma muresid praegu julgemalt teistega jagada. Ole valmis ka ise teisi inimesi toetama ja julgustama, kui nad peaksid olema sattunud oma tegemistega raskustesse. Oluline on see, et aitaksid teisi inimesi omakasupüüdmatult, sest see tagaks Sulle edaspidiseks suurema edukuse. Kui loodad mingilgi moel teiste inimeste abistamiseks kasu saada, siis toob see Sulle kaasa tagasilööke.

Perekondlikud asjad on need, millega püüad praegu aktiivsemalt tegeleda. Veeda koos perega rohkem aega ning püüa leida nendega ühine keel kõikvõimalikes küsimustes. Kindlasti tasuks hoiduda selles, et hakkaksid pereliikmeid ühes või teises asjas survestama.



Armuasjad kulgevad Sul sellel kevadel hästi. Oled mõnevõrra emotsionaalne, mistõttu tasuks partneriga suhtlemisel hoolikamalt oma sõnu valida. Oma tunnetest rääkimine pole Sulle sellel kevadel kerge ülesanne, mistõttu on partneril Sind tihtilugu raske mõista. Püüa oma partneriga koos meeldivalt aega veeta, sest see aitaks suhtesse uut positiivset energiat tuua.

Kui oled oma ellu otsimas armastust, siis tasuks Sul silmad lahti hoida. Sulle võivad avaneda mõned head võimalused.

Dokumentidega tuleks Sul kevadkuudel ettevaatlikumalt tingi käia. Pööra suurt tähelepanu pisidetailidele ning hoidu kiirustamisest allkirjade andmisel. Jälgi ka seda, et vajalikud dokumendid õigeaegselt esitatud saaksid.



Rahaline seis peaks olema Sul neil kevadkuudel üsna hea. Võimalik on endale leida ka uusi teenimisvõimalusi, kui oled piisavalt tähelepanelik. Oma rahaliste asjade korraldamisel tasuks olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum, sest on oht, et liigse tormakuse tulemusena võid oma rahaasjades vajaliku tasakaalu kaotada.

Tööasjades tuleb Sul arvestada sellega, et kõik asjad ei kulge koheselt Sulle ootuspärasel viisil. Seepärast ära alusta korraga mitmete töödega, sest Sul oleks nii keeruline oodatud tulemusteni jõuda.

Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult suuremat tähelepanu. Ära lase endale praegu pähe istuda, sest seeläbi võid ise mitmesugustesse raskustesse sattuda.



Arvatavasti leiab neil kevadkuudel aset mingi oluline kokkusaamine sugulastega. Ehkki alguses tundub Sulle see üritus suurepärase ideena, võid lõpptulemusena sellest osavõtmist kahetseda.

Püüa leida endale rohkem ka selliseid tegevusi, mida nautida saaksid. Ainult tööle keskendumine võib Sind kiiresti ära kulutada. Ka tasuks mõelda sellele, kuidas oma elukorralduses mõningaid muudatusi teha, et seeläbi endale edaspidiseks suurema elujõud tagada.

Hoia silm peal oma tervisel. Sind võivad praegu kimbutada haigused, mida oled ka varem põdenud. Ravimisel peaksid aga jälgima seda, et väldiksid liialdamist ravimitega.

Seotud postitused