2019 aasta suvehoroskoop (Lõvi)


Foto: pexels.com

LÕVI

Inimsuhted on Sulle praegu väga olulised ning teed selles vallas üsna suuri jõupingutusi, et kõik probleemid saaksid lahendatud. Oled selles vallas küllaltki edukas. Oluline on aga see, et Sa kõige selle nimel oma maailmavaate osas järeleandmisi tegema ei hakkaks, sest vastasel korral hakkad praegu tehtud valikuid hiljem kahetsema.

Suvekuud on suurepärane aeg ka äriliste kontaktide loomiseks, eriti kui oled oma firma omanik.

Arvatavasti reisid suvekuudel tavalisest enam, mistõttu tuleks Sul reisile minekul ettevalmistustele rohkem rõhku panna. Kui jätad selle osa pealiskaudseks, võivad Sind ees oodata mitmed tõsisemad tagasilöögid. Ka tuleks piletid ja ööbimiskohad aegsasti ära broneerida.



Tööalased ettevõtmised kulgevad Sul neil suvekuudel suurepäraselt. Sul on võimalik tehtud saada nii mõnedki sellised kohustused, mis on Sulle viimasel ajal peavalu valmistanud. Oluline on ainult see, et püüaksid kõik kiiresti tehtud saada, sest kui hakkad oma tegemiste juures asjatult viivitama, võivad head võimalused Sul käest libiseda.

Ole ettevaatlikum kõikvõimalike dokumentidega kokkupuutumisel. Selles osas on armusaamatused kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda keeruliseks.

Koduses majapidamises võivad suvekuud kaasa tuua mõningaid probleeme ning ootamatusi. Selle tulemusena võivad Sinu rahalised väljaminekud suureneda, kuid suudad olukorra siiski suhteliselt hästi kontrolli all hoida.



Rahaline seis peaks olema Sul suvekuudel stabiilne, kuigi võib ette tulla suuremaid ootamatuid väljaminekuid. Sulle ei avane erilisi võimalusi sissetuleku suurendamiseks. Hoia praegu lihtsalt oma rahaasjadel rohkem silma peal, et suuremaid probleeme ennetada. Suuremate ostude tegemisest tasuks hoiduda.

Perekonnaelu on praegu kenasti tasakaalus ning mingeid erilisi probleeme selles vallas esile kerkida ei tohiks. Võiksid leida oma perekonna jaoks ainult veidi rohkem aega, et üheskoos midagi meeldivat korda saata. Hea aeg perega koos reisimiseks.

Kui oled plaaninud oma koduses elus millegi suurema elluviimist, siis sellised plaanid tasuks suvekuudel kindlasti teoks teha.



Armuelus on kõik kenasti ning läbisaamine partneriga üldiselt hea. Arusaamatuste tekkimisel tasuks asuda koheselt lahendusi otsima. Tee oma partnerile kindlasti ka mõni ootamatu tore üllatus.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad rohkem lahti. Sulle on avanemas üks väga hea võimalus, kuid osaliselt on see varjatud võimalus.

Suvekuudel leia kindlasti rohkem aega puhkamiseks. Sinu organism vajab praegu puhkust rohkem, kui kunagi varem. Kui jätad puhkuse tahaplaanile, võivad Sind sügis- ja talvekuudel ees oodata mitmesugused haigused.

Seotud postitused