2022 aasta horoskoop (Jäärale)


Foto: pixabay.com

See aasta algab Sulle üsna rahulikus tempos. Pead arvestama sellega, et suuremaid plaane on siis raske ellu viia ning uutest plaanidest tasuks üldse hoiduda. Aasta alguses oleks mõttekas keskenduda nendele töödele-tegemistele, mis tulid kaasa eelmisest aastast.

Sellel aastal pannakse tihtilugu proovile Sinu kannatlikkus. Kõik ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa oleksid soovinud. Seepärast tuleks lähtuda põhimõttest: viin enne ühe asja lõpule ja siis alustan uuega.

Pead tegema suuremaid jõupingutusi selle nimel, et oma tööd hästi teha ja tööd hoida. See ei saa olema kerge ülesanne, kuna mõningatel juhtudel võib Sul tekkida töökohal arusaamatusi. Tihtilugu on need arusaamatused Sinu enda tekitatud, kuna kipud arvama, et ainult Sinul on õigus.



Suuremaid muutusi oma elus pole aasta esimeses pooles mõttekas teha, sest need ei õnnestu sellisel viisil, nagu Sa soovinud oleksid.

Rohkem tasuks rõhku panna sellele, et Sul oleksid tehtud pikemaajalised plaanid. Ära keskendu ainult tänasele päevale või jooksvale nädalale. Mõtle suuremalt ning pane valmis sihid, mille poole liigud.

Hoia sellel aastal tihedamat kontakti oma sõpradega ja sugulastega. Võta nendega ise aeg-ajalt ühendust ning uuri, kuidas neil läheb.



ARMASTUS

Kui oled abielus, siis see aasta peaks olema Sulle väga positiivsete mõjudega. Pühendu enam oma suhtele ning leia partneri jaoks rohkem aega. Kõik ühised hetked mõjuvad suhte toimimisele väga positiivselt.

Kõik suhtega seonduvad üritused tasuks sellel aastal mööda saata väga eriliselt. Olenemata sellest, kui vähetähtis mingi tähtpäev ka poleks, tasuks seda omavahel pidada suurejooneliselt.

Kui Sinu suhe on alles algusjärgus, siis arvatavasti leiab sellel aastal aset mingi suurem edasiminek. See aga eeldab mõningate järeleandmiste tegemist.

Kui oled oma ellu armastust otsimas siis see aasta peaks olema Sulle väga positiivsete mõjudega. Uusi võimalusi tuleb sisse uksest ja aknast. Pead ainult valikuid tegema. See aga ongi selle aasta kõige keerulisem ülesanne, milline see õige valik siis ikkagi on. Kui oled mingi valiku teinud ja oled ennast mõne inimesega sidumas, ära põleta ära sildu teiste võimalike kandidaatidega. See oleks suurim viga, mida teha saad. Ole tutvuste loomisel rahulik ning ära torma.



TÖÖ

Tööalases elus tuleks Sul rohkem välja näidata iseseisvust. Koostöö küll sujub, kuid kiiremini jõuad eesmärkideni siis, kui rõhk on iseseisvusel.

See aasta toob tööalasesse ellu mitmesuguseid katsumusi. Peamiselt on need seotud dokumentidega ja tööalaste rahaliste küsimustega. Kui tegeled ise äriga, siis tasuks firma rahaasjadel silm peal hoida. Võib-olla jääb Sul midagi tähelepanuta või näiteks on raamatupidaja lohakas.

Tööasjad eeldavad keskendumist ja tähelepanu. Seetõttu on oluline leida piisaval määral aega puhkamiseks, et oma energiavarud tasakaalus hoida.

Uute teadmiste omandamisse tasuks suhtuda tavalisest tõsisemalt. Kui sellised võimalused on Sulle avanemas, siis haara neist kindlasti kinni.



Töökoha vahetamiseks pole see aasta mitte kõige parem aeg. Võta töökoha vahetus ette ainult siis, kui see on hädavajalik, olgu siis põhjuseks töökohast kauge elukoht, väga pingelised suhted kolleegide või ülemustega jne.

Kui Sinu tööks on õppimine, siis on see aasta Sulle hea aeg. Õpingutega seonduvalt sujub kõik päris hästi. Suures osas on see tingitud selles, et Sa tunned ka ise õppimisest rohkem rõõmu. Eksamiteks ettevalmistusi ei tasu jätta viimasele minutile. Hea on eksamisteks ettevalmistusi teha koos kellegi teisega, et siis fakte üksteisega jagada. Nii jääb kõik paremini meelde.



TERVIS

Hoia oma tervist. Ära jäta väiksemaid tervisemuresid tähelepanuta ning alusta ravimisega enne, kui probleemid suurteks paisuvad.

Eelkõige peaksid hea seisma selle eest, et Sinu sisemuses valitseks rahu. Seda on muidugi tänapäeval keeruline saavutada, kuid jõupingutusi tuleks selle nimel kindlasti teha. Kõige paremini aitaks see, kui saaksid liikuda looduses, eriti veekogude läheduses ja metsas.

Kõikvõimalikud väiksemad õnnestused on kerged tekkima, näiteks kukkumised, õnnetused terariistadega jne. Seepärast tuleks olla tähelepanelik ja ohtusid omalt poolt maksimaalselt vähendada.



Ole füüsiliselt rohkem aktiivne. Liigu rohkem. Jooksmine, jalutamine, suusatamine võiksid olla Sinu selle aasta lahutamatud päevakaaslased.

Ravimite liigne kasutamine head ei tee. Kui võimalik ravi ennast looduslike vahenditega.



RAHA

Rahaliselt peaks see aasta olema Sulle päris positiivsete mõjudega. Rahaasjades oskad vältida tormakust. Mõtled oma sammud läbi, mis viib heade valikuteni. Hea aeg investeerimiseks ja selles vallas uute võimaluste otsimiseks.

Sul tasuks hoida oma silmad tavalisest enam lahti, sest Sul on head võimalused selleks, et leida endale uus püsiv sissetulekuallikas.



Oma kulutused hoiad kontrolli all ning spontaanseid oste teed võrdlemisi vähe. Samas peab raha olema liikumises, mistõttu ei tule kasuks see, kui raha lihtsalt padja alla paned. Lihtsalt kuluta raha sellistele asjadele, mis on Sulle vajalikud. Kindlasti tuleb ka oma hingele midagi pakkuda, mistõttu tasub kulutada raha ka asjadele, mis Sinu meeleolu paremaks teeksid.

Aasta teises pooles peaksid olema ettevaatlik raha laenamisel. On oht tõsisteks valeotsusteks.

Seotud postitused