2024. aasta horoskoop VÄHILE

Raha ja investeerimine

Sellel aastal pead arvestama rahalistes asjades sellega, et mingeid väga kiireid arenguid ees oodata ei ole. Sinu rahaline olukord peaks olema üldiselt stabiilne ning võimalik, et rahaline seis paraneb, kuid seda mitte väga kiires tempos. Samas on Sul võimalik tagada endale suurem stabiilsus. Õpid ära nii mõnegi võtmetähtsusega nipi, kuidas oma rahaasju paremini korraldada. Keskendu oma teadmiste pidevale täiendamisele ja vajaliku informatsiooni hankimisele. Läbimõeldud tegutsemine aitab Sul leida uusi võimalusi, et lisaraha teenida.

Mida rohkem ennast tööalases elus pingutad, seda paremad võimalused on Sul palgatõusu saamiseks. Samas pead oma kulutuste osas olema sellel aastal palju konservatiivsem, kui seda siiani olnud oled. Pane paika enda jaoks kindlad reeglid, millest Sa kõrvale ei kaldu.

Väga olulisel kohal on eelarve koostamine. See aitab vältida spontaanseid oste ning oma oste paremini planeerida.

Investeeringute tegemiseks see aasta kõige parem aeg ei ole. Sul ei ole piisaval määral kannatust, et kõiki asju hoolikalt läbi mõelda. Kipud võtma mõttetuid riske, mis Sulle hiljem valusalt kätte maksavad.




Rahaasjad eeldavad suuremat kannatlikkust ja asjade läbimõtlemist. Kasuks tuleks see, kui pöörduksid mõne asjatundlikuma inimese poole, kes oskaks Sulle kasulikke nõuandeid anda.

Oma rahaasjade korraldamisest ei tasu praegu rääkida sõpradele ja tuttavatele. Võimalik, et keegi neist võib Sulle kaikaid kodaratesse pilduma hakata. Sa ei saaks kunagi teada, kes see oli, kuid võid märgata, kuidas Sinu teele hakkavad tekkima imelikud takistused.

Üldiselt suudad oma rahaasjad hoida päris heas seisus. Pead ainult rohkem panema rõhku distsiplineeritusele, pikemaajalistele plaanidele ja rahaasjade korraldamisele. Väga olulisel kohal on loomulikult eelarvest kinnipidamine.

Võimalik, et koduses elus tuleb Sul sellel aastal teha mõni ootamatu väljaminek. Seetõttu on väga oluline see, et Sul oleks kogutud mõningal määral ka varuraha.




Armastus ja suhted

Armastuse vallas peaks see aasta olema üsna hea aeg. Sul on suurepärased võimalused selleks, et oma suhet tugevdada ja sügavamaks muuta. Rohkem tasuks meenutada vanu hetki, mis on olnud väga olulise tähendusega Sinu suhtele. See tagab suhtes oluliselt tugevamad sidemed.

Suhtlemine partneriga võiks olla rohkem avatud ning partneriga tasuks julgemalt ka oma mõtteid ja ideid jagada. Ära jäta midagi enda teada, sest ühel hetkel võib see tekitada Sinus endas pingeid.

Üheskoos partneriga tasub sellel aastal ette võtta midagi romantilist. See toob suhtesse uut energiat ning aitab olulised asjad paremini toimima saada. Jälgi seda, et Sa oma partneri vajadustele rohkem tähelepanu pööraksid, ära jäta tema soove ja vajadusi tähelepanuta.

Kõikvõimalikud koduga seonduvad ettevõtmised tuleksid suhte toimimisele kasuks ning aitaksid austust üksteise vastu suurendada.

Sellel aastal peaksid koos partneriga tegema suuremaid jõupingutusi selleks, et tagada tulevikuks suurem kindlustunne mõlemale osapoolele. See tähendab üksteisega avatumalt vestlemist, kompromisside otsimist ning tulevikuplaanide paikapanemist.




Romantika mängib sellel aastal väga olulist rolli Sinu suhtes. Iganädalaselt tasuks ette võtta mõni romantiline ettevõtmine, sest see aitab suurendada olulisel määral kirglikkust ning tugevdab suhet. Paar korda aastas võiks ette võtta ka midagi suuremat, korraldada mõni romantiline koosviibimine, minna reisile või muud sellist. Kõik sellised jõupingutused tasuvad ennast kindlasti ära ja muudavad suhte tugevamaks.

Ole partneriga suhtlemisele avatud, läbipaistev ja aus. See aitab olulisel määral suurendada usaldust üksteise vastu. Ka vähendab see olulisel määral armukadeduse tekkimise võimalusi.

Ka sellel aastal ei jää tekkimata erimeelsused ja probleemid. Samas on need võimalik kiiresti lahendada ja suuremat arusaamatused ära hoida. Väga olulisel kohal on selles osas kannatlikkus, tahe kompromisse otsida ja suhtlemine tervikuna.

Partnerile ei tasu praegu anda lubadusi, mida Sa täita ei suuda. Partnerile tasuks teha julgemalt teha märkusi siis, kui ta jätab oma lubadused täitmata. Seeläbi muutub ta veidi kohusetundlikumaks ja mis aitab suhte toimimisele kaasa.

Sellel aastal mängib väga olulist rolli see, et kõikvõimalikke olulisi tähtpäevi meeles peaksid.




Peamised väljakutsed

Sellel aastal peaksid väga tähelepanelikult jälgima enda ümber toimuvat. Praegu ei ole hea aeg selleks, et hakkaksid ujuma vastuvoolu. Mõtle hoolikalt sellele, kuidas oma ettevõtmisi planeerida ja korraldada. Seeläbi suudad suuremad probleemid ära hoida.

Oled tavalisest mõnevõrra tundlikum ja emotsionaalsem. Kuigi õpid sellel aastal oma emotsioone paremini kontrollima, võib aeg-ajalt esile kerkida situatsioone, kus Su tunded üle keevad. See võib kaasa tuua mitmesuguseid raskusi otsuste tegemisel või viivad Sind sisemiste konfliktideni, rääkimata konfliktidest inimsuhetes. Peaksid tegema suuremaid jõupingutusi selle nimel, et leida endale parem viis emotsioonide tasakaalustamiseks ja kontrollimiseks. Kui see Sul õnnestub, võid olla kindel, et see aasta kujuneb oluliselt paremaks.

Kuna see aasta toob kaasa mitmesuguseid muutusi ja kiireid arenguid, siis pannakse proovile Sinu kohanemisvõime. Kohanemine ei ole aga Sinu kõige tugevam külg. Sellel aastal tuleks rohkem keskenduda sellele, et olulised asjad tehtud saaksid. Ei ole hea aeg selleks, et haaraksid kinni esimestest ettejuhtuvatest võimalustest. Kasuks tuleks suurem avatus ja teiste inimestega oma mõtete vahetamine. See aitab suurendada enesekindlust ning keerulisemate olukordadega paremini kohaneda.




Pöörad sellel aastal rohkem tähelepanu oma perekonnale, sõpradele ja tuttavatele. Kipud nende eest liigselt hoolitsema ja ei anna neile piisaval määral vabadust. See võib tekitada pahameelt ja trotsi. Väga tähelepanelik tasuks olla lastega, kuna kipud laste eest ära tegema asju, mida Sa tegelikult teha ei tohiks.

Vajad sellel aastal rohkem aega üksinduseks. Võimalik, et teiste inimestega suhtlemine võib Sulle olla sellel aastal koormav, mistõttu otsid võimalusi selleks, et oma sisemisse maailma sukelduda. See võib aga kaasa tuua mitmesuguseid hilisemaid probleeme kuna tõrjud endast eemale inimesi, kes tegelikult Sind väga toetavad ja Sulle vajalikud on.

Sulle on vastumeelsed kõikvõimalikud muutused. Oled valmis nende muutuste vastu võitlema iga hinna eest. See võib aga kaasa tuua vastasseisu teiste inimestega ja ka probleemide kuhjumise. Püüa leida viis, kuidas uute arengutega paremini toime tulla. Selles osas saavad Sind aidata pereliikmed ja sõbrad. Jaga nendega julgemalt oma mõtteid ja ideid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Käevõru: must ahhaat (tshakra)


Roostevabast terasest kausid (4 tk)


Dekoratsioon: roos valgustusega


Käevõru: ema ja tütar


Serviis (12-osaline)


Kaelakee: meritäht


Söögiriistade komplekt (12 tk) - Victorinox


Skulptuur: armastus



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused