Sõnn-Kaksikud

Astroloogias on kindlaks määratud sodiaagimärgid, igaühel kindlad isiksuseomadused. Samas ei pruugi need omadused päris hästi klappida juhul, kui inimene onn sündinud tähtkuju ajavahemiku algus- või lõpuperioodil. Neid perioode, kui Päike liigub ühest sodiaagimärgist teise, võib nimetada vahepunktideks.

Näiteks kui inimene on sündinud 19. märtsil. Päike on siis Kalades. See on inimene on oma iseloomult Kaladele iseloomulikult tundlik. Samas on väga iseseisev märk Jäär kohe ukse taga ootamas. Seepärast on 19. märtsil sündinud inimene oluliselt ettevõtlikum ja sihikindlam kui Kalade märk tavaliselt. Tegemist on nagu riikidega. Kui elad Eestis, on sul Eesti ID-kaart. Elades aga Eesti piiriäärsetel aladel, on Sul endiselt Eesti ID-kaart, kuid naaberriigi mõjusid on enam tunda, olgu nendeks siis traditsioonid või kultuurilised erinevused.




Sellest tulenevalt ei ole tähtkujude kirjeldus mitte alati kõige täpsem. Inimese iseloomu täpseks kirjeldamiseks tuleb võtta arvesse ka kõik muud astroloogilised aspektid, mis inimese sünnikaardil on.

Sõnn-Kaksikud

Järgmisena tuleb pikemalt juttu Sõnn-Kaksikud tähtkujude kombinatsioonist.

Sõnn-Kaksikud on inimene, kes on sündinud ajavahemikul 17 – 23 mai.

Sõnn-Kaksikud on sensuaalsed inimesed, kellele meeldib elu nautida. Nad on inimesed, kes püüavad kõiges enda ümber toimuvast teadlikud olla, mistõttu pööravad nad oma elu jooksul suurt tähelepanu informatsiooni hankimisele. See võimaldab neil langetada elu jooksul väga kasulikke otsuseid.




Sõnn-Kaksikutel on suurepärane kujutlusvõime ning nad oskavad seda suurepäraselt oma elus ära kasutada. Ka on nad vägagi väljendusrikkad, mis väljendub nii füüsiliselt kui ka verbaalselt.

Sõnn-Kaksikud suudavad kõikide olukordadega kiiresti kohaneda, mis annab neile suured eelised teiste inimestega võrreldes. Ka on nad suutelised tegelema mitme tegevusega üheaegselt. Tänu oma ääretule sihikindlusele võib öelda, et Sõnn-Kaksikud on kõige sihikindlamad inimesed kogu sodiaaginimekirjas.

Sõnn-Kaksikud oskavad oma mõtteid suurepäraselt teiste inimesteni viia. Nagu eelpool juba mainitud sai, on nad väga väljendusrikkad. See tagab neile suure tutvusringkonna, kellega nad kogu elu jooksul aktiivselt suhtlevad.




Sõnn-Kaksikud oskavad suurepäraselt ära kasutada oma intellektuaalseid võimeid. See tagab neile elu jooksul üsna suure edukuse. Kõik uued tegevused ja projektid, millega neil on võimalik tegeleda, pakuvad neile suurt naudingut. Nad on alati entusiastlikud, mis võimaldab neil edukalt toime tulla ka kõige keerulisemate kohustustega. Nad on usinad töötegijad ja teste inimeste suunas abivalmid.

Sõnn-Kaksikud on alati rõõmsameelsed inimesed. Nad võtavad elu kergelt ning ei lase võimalikel raskustel ja probleemidel enda elu keeruliseks muuta. Nad naudivad head elu, mis tekitab üsna suuri pingeid nende rahalisele seisule. Samas mingil erilisel viisil suudavad nad oma majandusliku seisu stabiilsena hoida.




Nad on väga tolerantsed, meeldivad ja teatud määral ka teistest inimestest sõltuvad. Nende jaoks on oluline see, et nad oleksid ümbritsetud lojaalsete sõpradega. Oma sõpradele on nad alati lojaalsed ning ootavad seda ka vastutasuks.

Armusuhtes meeldib Sõnn-Kaksikutele see, kui nad saavad oma partneriga erinevaid diskussioone arendada. Nad tunnevad ennast armuasjades küll hästi, kuid samas võivad nad armuelu pidada enda jaoks teatud määral katsumuseks. Nad suudavad armuasjad vajaliku kontrolli all hoida ainult siis, kui oma partneriga erinevaid küsimusi selgelt ja eelarvamusteta arutavad.

Kuna Sõnn-Kaksikutele meeldib hea ja luksuslik elu, kipuvad nad toidu ja joogiga aeg-ajalt liialdama. Seda peaksid nad enam kontrollima, et mitte ülekaalu käes vaevlema hakata.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Numeroloogia kalender


Lapse horoskoop


Saatus-tulevik horoskoop


Puidust rongirada (30 osa)


LED küünlad (3 tk)


Pehme mänguasi: kaelkirjak


Kaelakee: vähi tähtkuju


Käevõru: hauliit


Seinapilt lõuendil: karukell


Taro kaardid: Ancestral Path (ainult kaardid)


Seinapilt lõuendil või kapal: Viira veskimüür


Seinapilt lõuendil või kapal: sügis Mustjärve ääres



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused