Byroni kartulid

Byroni kartulid ehk Byroni pätsikesed on väga hea maitsega ja toitvad. Huvitav toit nii igapäevaselt, kui ka peolauale.




KOOSTISAINED

750 g kartuleid
50 g võid
1/4 l hapukoort
40 g riivitud juustu
soola
pipart
margariini küpsetamiseks




VALMISTUSJUHEND

Pese koorega kartulid, keeda umbes 30 minutit. Koori, haki, sega võiga, maitsestada soola ja pipraga. Lisa hapukoor.

Vormi pätsid ning prae neid veidi. Praetud pätsid aseta ahjuvormi. Raputa peale riivjuustu.

Küpseta 220 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kollakas.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse karma + armastuse- ja seksihoroskoop


Numeroloogilised analüüsid


Aastahoroskoop (perekond)


Taskupeegel: Mona Lisa (Leonardo Da Vinci)


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Käevõru: amasoniit


Merkaba täht: tiigrisilm


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Kaelakee: ema ja tütar


Seenekujulised kristallid: lasuriit (7 tk)


Konstruktor: transformer


Kristall: aafrika verekivi

Seotud postitused