Byroni kartulid

Byroni kartulid ehk Byroni pätsikesed on väga hea maitsega ja toitvad. Huvitav toit nii igapäevaselt, kui ka peolauale.




KOOSTISAINED

750 g kartuleid
50 g võid
1/4 l hapukoort
40 g riivitud juustu
soola
pipart
margariini küpsetamiseks




VALMISTUSJUHEND

Pese koorega kartulid, keeda umbes 30 minutit. Koori, haki, sega võiga, maitsestada soola ja pipraga. Lisa hapukoor.

Vormi pätsid ning prae neid veidi. Praetud pätsid aseta ahjuvormi. Raputa peale riivjuustu.

Küpseta 220 kraadi juures 10-15 minutit, kuni juust on sulanud ja kollakas.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (karmad)


Aastahoroskoop (perekond)


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Kott - Kalidi


Seinakell


Kott: The Moon


Seinapilt lõuendil või kapal: kalla


Kristallipuu: roosa kvarts


Kausid (4 tk)


Seinakell


Kott - Kalidi


Vaas


Käevõru: ema ja tütar


Seinakell


Seinapilt lõuendil või kapal: Saula Siniallikad

Seotud postitused