Kristall: sodaliit

Sodaliit on rahukristall. Aitab vähendada pingeid ja stressi, harmoniseerib suhteid, toob koju hingerahu kõigile pereliikmetele, aitab töökollektiivis pingeid ära hoida. Blokeerib negatiivseid energiaid.

Sodaliit võiks olla igas kodus. Aitab ära hoida argipingeid, vähendab arusaamatusi ning silub pereliikmete vahelisi suhteid. Lisaks aitab ära hoida negatiivseid energiaid, mis kodust elu materiaalselt võiksid kahjustada. Võib päris kindlalt väita, et sodaliiti pole kodus kunagi liialt palju. Mida rohkem seda on, seda paremini pereliikmed ennast koduses keskkonnas tunda saavad.




Aitab saada üle sisemistest hirmudest, eriti kui need on ühel või teisel viisil seotud lapsepõlvega.

Suurepärane kristall inimsuhetes. Muudab inimesed sõbralikumaks ja avatumaks. Osatakse olla üksteise suunas tänulikud ning hinnata ka kõige väiksemaid jõupingutusi, mida inimsuhete arenguks tehakse. Sodaliiti on hea enda läheduses hoida neil, kes ühel või teisel põhjusel on sattunud mõne inimesega konflikti. Sodaliit aitab probleemide sasipuntra lahti arutada ja lahendusi otsida.

Väga positiivse mõjuga kristall neile inimestele, kes tegelevad igapäevaselt loomingulise tööga. Annab inspiratsiooni ning aitab oodatud eesmärkideni jõuda. Mõjub väga hästi intuitsioonile.




Õpetab inimesi elama põhimõttel: “ma ei tee teistele seda, mida ma ei taha, et mulle tehakse!”

Sodaliit mõjutab positiivselt mõtlemisvõimet. Aitab keskenduda, õppida, analüüsida ja avastada. Julgustab esitama küsimusi ka sellistel teemadel, mis on dogmad. Suurepärane kristall õpilastele. Õpilased võiksid sodaliiti enda läheduses hoida just eksamiperioodidel. Sodaliit annab juurde energiat ja õppimiskiirust. Vähendab eksamipingeid ning aitab keskenduda kõige olulisemale.




Tervise seisukohalt on sodaliit eelkõige rahustava toimega. Aitab vähendada stressi, kurbust ja hoiab emotsioonid paremini kontrolli all. Mida rahulikum on aga inimene, seda parem on tema veresoonkonna ja südame seisund.

Positiivsete mõjudega peaga seonduvate probleemide korral: peavalud, pearinglus jne.

Vähendab hirmusid haigestumise või vananemise ees.

Vaata ka meie e-poes leiduvaid sodaliidiga tooteid: Kliki siia »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Saatuse aastahoroskoop


Võitoos


Seinapilt lõuendil või kapal: Saula Siniallikad


Merkaba täht: labradoriit


Kaelakee ja kõrvarõnmgad


Puldiga juhitav robot


Tassid (6 tk)


Pehme mänguasi: anakonda


Seinapilt lõuendil või kapal: vee tilkumine


Võtmehoidja: ametüst



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused