Kaneelised pähklitega šokolaadikoogikesed (60 tk)

Tee nädalavahetuseks kogu perele mõnusalt kaneelised pähklitega šokolaadikoogikesed, mida saab selle retseptiga valmistada 60 tk.

KOOSTISAINED

180 g väherasvast margariini
240 g pruuni suhkrut
2 muna
1 sl kaneeli
veidi nelgipulbrit
50 g šokolaadi
1 tl küpsetuspulbrit
240 g jahu
150 g terveid sarapuupähkleid
200 g tumedat šokolaadi (glasuuriks)




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta margariin suhkruga, lisa ükshaaval munad
2. Maitsesta kaneeli ja nelgiga.
3. Riivi šokolaad ning sega küpsetuspulbri ja jahuga.
4. Lisa koos pähklitega margariinisegusse, sega õrnalt läbi.
5. Laota taigen sõrmepaksuselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta eelsoojendatud ahjus keskmisel kõrgusel 180° C juures umbes 20 minutit.
6. Lõika kook soojalt 60 tükiks, lase jahtuda.
7. Kata pealispind sulatatud tumeda šokolaadiga.

Retsepti allikas:



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele sisuturundusartiklit kliki siia.



Seotud postitused