2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Skorpionile)

JAANUAR

Sellel kuul tuleks jälgida seda, et kõik asjad oleksid kindlalt Sinu kontroll, sest on oht, et jätad midagi olulist tähelepanuta. Sinu ettevõtmised ei kulge seetõttu enam nii ladusalt. Hea aeg kõikvõimalike rahaliste otsuste tegemiseks, kuid selles vallas tasub hoiduda liialdustest. Mõtle oma sammud hoolikamalt läbi. Pikemaajaliste sihtide paikapanek tuleks kasuks. Teiste inimestega suhtlemisel hoia oma keel hammaste taga. Vastasel korral võid sattuda keerulisse olukorda ning tekitad endale mõttetult vaenlasi. Tööasjad peaksid sellel kuul kujunema päris edukateks.

VEEBRUAR

See kuu on täis muutusi ja kiireid arenguid. Ole valmis selleks, et kohanemisvõime pannakse proovile. Teiste inimestega suhtlemisel tasuks olla ettevaatlikum. On oht, et tekitada endale probleeme, mille lahendamine saab olema keeruline. Sugulased võivad vajada Sinu abi ja toetust. Oma heaolu eest tasuks rohkem hea seista. Rahaasjad kujunevad headeks ning võimalik, et Sulle avanevad ka uued võimalused.




MÄRTS

Sellel kuul tasuks olla ettevaatlikum kõikide oma toimetuste juures. On oht, et ennast füüsiliselt mingil moel vigastad. Ka liikluses peaksid olema väga-väga ettevaatlik. Hoia silm peal oma tervisel. Armuasjad võivad kujuneda sellel kuul keeruliseks, sest üksmeele leidmine partneriga on keeruline ja lahendused on rasked tulema. Rahaliselt võib-olla see kuu olla mõnevõrra pingeline. Arusaamatusi on palju. Sinu rahalised väljaminekud suured ja sissetulek võib väheneda.

APRILL

Oled sellel kuul tavalisest aktiivsem ning suudad paljud olulised asjad tehtud saada. Võimalik, et reisid tavalisest rohkem. Tööalases elus toob see kuu kaasa mitmesuguseid muutusi, mistõttu tasuks nendega võimalikult kiiresti kohaneda. Muutustele vastutöötamine muudab olukorra keerulisemaks. Oma tervisele peaksid endiselt rohkem tähelepanu pöörama. Igapäevased asjaajamised võivad võtta rohkem aega, kui Sa oleksid arvanud. Seetõttu ära võta korraga liialt palju kohustusi enda kanda. Hea aeg selleks, et oma koduses elus plaanid ja ideed teoks teha. Siiski peaksid jälgima seda, et kõik ettevalmistused oleksid ära tehtud.




MAI

See kuu viib Sind mitmesuguste kiirete arengute keskele. Paljud asjad, mis on siiani seisnud või mida oled siiani edasi lükanud, saavad nüüd kiire hoo sisse. See jätab vähe aega ettevalmistuste tegemiseks. Õnn peaks olema sellel kuul Sinuga mistõttu tasub kõik olulised asjad kiiresti ellu viia. Teiste inimestega suhtlemine on edukas. Leiad endale uusi tutvusi, mis Sulle edaspidi kasuks tulevad. Perekonnaelus tasub olla tähelepanelikum oma pereliikmete väljaütlemiste suhtes. Ära suru oma mõtteid peale, see võib tekitada mõttetuid pingeid. Hea aeg koos perega reisimiseks.

JUUNI

Sellel kuul tasuks oma tegevustempot mõnevõrra vähendada. Sinu energiavarud ei ole praegu nii suured kui peaksid olema, mistõttu võivad kõik ettevõtmisest kujuneda Sulle keeruliseks. Tööasjades toob see kuu kaasa nii üla- kui alamägesid. Võimalikud on väga ootamatult muutused ja arengud, millega Sul on raske toime tulla. Rohkem tasuks pöörata tähelepanu oma pereliikmete tervisele. Neid võivad kimbutama hakata mitmesugused ootamatud haigused. Hea aeg rahaasjade korraldamiseks. Selles vallas võivad avaneda uued võimalused.




JUULI

Tööalases elus toob see kuu arvatavasti kaasa mitmesuguseid uusi võimalusi. Oluline on nendest võimalustest õigeaegselt kinni haarata. Võimalik, et juriidilised probleemid on sellel kuul esile kerkimas. Väldi selles vallas tormakust. Kindlasti tasub juriidiliste probleemide korral otsida kohtuvälised lahendusi. Teiste inimestega suhtlemine eeldab mõnevõrra suuremat ettevaatlikkust. Oled oma väljaütlemiste osas liialt tormakas. Sa ei mõtle sellele, et võid oma ütlemistega teiste inimeste tundeid haavata. Oma tervisele tasuks rohkem tähelepanu pöörata. Võimalik on ootamatu haigestumine. Oma pereliikmete tervisel tasuks samuti praegu rohkem silm peal hoida.

AUGUST

See kuu toob arvatavasti kaasa Sulle mitmesuguseid uusi võimalusi ja kiireid arenguid. Oluline on see, et neist võimalustest ka kinni haaraksid. Seda tuleb teha suhteliselt kiiresti. Oma ettevõtmistega tekitad teistes inimestes austust ja lugupidamist. Ei ole välistatud, et tööalastes asjades tekivad Sulle väga head võimalused. Koduses elus tasub ellu viia need plaanid, millele juba mõnda aega mõelnud oled. Siiski tuleb tähelepanu pöörata ka ettevalmistuste tegemisele. Hoia korras oma rahaasjad. Võimalikud on ootamatult suuremad väljaminekud. Tervis peaks sellele kuul oluliselt paranema.




SEPTEMBER

Perekondlikud probleemid või raskused on sellel kuul esiplaanil. Oluline on see, et meile kiiresti lahendused leiaksid. Ole valmis selleks, et pereliikmete mõtteid ja ideid rohkem kuulda võtta ning ära oma mõtteid peale suru. Tee vajadusel järeleandmisi. Tööalased asjad võtavad rohkem aega, kui Sa oleksid plaaninud. Ära endale liialt palju kohustusi korraga kanda võta. Ei ole välistatud mitmesugused pingelised hetked tööalastes asjades. Rahalised väljaminekud võivad olla praegu päris suured, kuid suudad siiski olukorra päris hästi kontrolli all hoida. Leia rohkem aega oma partneri jaoks. Romantika on väga olulisel kohal.

OKTOOBER

Reisid sellel kuul arvatavasti tavalisest rohkem. Reisid võivad olla väga ootamatud ning need panevad proovida Sinu kohanemisvõime ja oskuse oma ajalisi ressursse jagada. Sinu rahalised väljaminekud võivad olla sellel kuul tavalisest suuremad. Jälgi seda, et Sinu vaimne maailm oleks tasakaalus, vajad praegu rohkem uneaega. Tervise seisukohast tasub jälgida oma vererõhku ning silmade heaolu. Sellel kuul tasuks vältida kõikvõimalikke riske.




NOVEMBER

Sinu energiavarud peaksid olema sellel kuul tavalisest palju suuremad. See võimaldab tegeleda asjadega, mida oled siiani edasi lükanud. Suured energiavarud aitavad parandada immuunsust ning tervist. Armuasjades tasuks olla ettevaatlikum. Arusaamatused partneriga on kerged tekkima ning nende lahendamine saab olema keeruline. Hea aeg rahaasjade korraldamiseks. Siiski tasub meeles pidada seda, et rahaasjades tasub hoiduda liialdustest. Oma teadmisi ja oskusi tasuks praegu täiendama asuda. Tööasjades tasub rohkem usaldada teisi inimesi ning vajadusel pöördu abi saamiseks oma kolleegide poole. Kinnisvaratehingute tegemiseks suurepärane aeg.

DETSEMBER

Sinu rahaasjad peaksid olema sellel kuul paremad ning arvatavasti leiad endale ka mõne väiksema uue sissetulekuallika. Ehkki on jõulukuu, suudad oma rahaasjad päris hästi kontrolli all hoida. Väljaminekud ei olegi nii suured, kui Sa olid kartnud. Teiste inimestega suhtlemisel tasub olla ettevaatlikum. Väga tähelepanelik tuleks olla pereliikmetega suhtlemisel. Probleemid ja arusaamatused on kerged tekkima. Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostuda, kuid jälgi seda, et Sa endale liialt palju kohustusi kanda ei võtaks. Sinu energiavarud ei ole lõputud. Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks kasuks. Hea aeg kokkuvõtete tegemiseks: mida oled sellel aastal suutnud korda saata ja mis tegemata jäi.

Loe ka Skorpioni 2023 aasta üldist horoskoopi »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (lühem kokkuvõtlikum variant)


Elukoha horoskoop


Karma analüüs


Tööriistakomplekt: 303-osaline


Kauss - Villeroy & Boch


Käevõru: amasoniit


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Päikesepüüdja: lind


Mälukaart: SanDisk Extreme CompactFlash UDMA7 64GB, 120 MB/s


Kaelakee: sünteetiline türkiis, lasuriit, tiigrisilm


Taro kaardid: Gateway of Light Activation Oracle (koos raamatuga)


Taro kaardid: Surrealist Tarot (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused