Nõidade õpetusi kodu ja pere kaitsmiseks

Nõidade õpetustes on iidsetest aegadest olnud 5 põhilist suhtereeglit:

1. Ära tee kellelegi halba
2. Nauding on inimeses sünnipärane õigus
3. Sarnane tõmbab sarnast
4. Tunne iseennast
5. Kõik, mida teed, saad ise tagasi kolmekordselt (olgu hea või halb)




1. Küünal on kodu kaitsmise oluline element. Tavaliselt kasutatakse valget või sinist. Oranþi värvi küünal annab energiat, roosa toob õnne, punast põletatakse armuloitsu puhul, roheline on seotud rahaga. Põletada tuleks sellist värvi küünalt, millest kodus puudust tuntakse ja mida soovitakse kodusesse ellu tuua. Ühte küünalt ei tohi üle 6 korra süüdata, siis kaob võime. Kui külla tuleb kutsumata külaline, kes on halva iseloomuga ega soovi head või kelle heasoovlikkus kahtlusi tekitab, ka siis tuleks süüdata küünal. Põlema süüdatakse kodus alati 2 küünalt
korraga.

2. Koduga seotud tegevustes tuleks olla ettevaatlik kuu loomise 9, 15, 23, 29 päeval. Head päevad kodusteks ettevõtmisteks on kuutsükli (kuu loomise) 6, 12, 16, 24, 28 päev.




3. Kodu negatiivset energiat kogub endasse kristall. Kristallkauss, -lühter või -vaas on siin suureks abiks. Ametüst võiks olla ka alati käepärast.

4. Esemeid (telerid, arvutid, kodumasinad, voodid jt.) peaks olema kodus paaritu arv, et riidu majja ei tuleks.

5. Laelambid ja põrandalambid peaksid näitama valgust ülespoole.

6. Koduuksest tuleks välja astuda parema jalaga, sisse vasaku jalaga. Jalatsite jalgapanekut tuleks alustada parema jalaga, äravõtmist vasakuga.

7. Küüsi peaks lõikama teisipäeval või reedel pärast kella 18.00, siis ei teki probleeme rahaga.




8. Autosse istumisel ei tohiks minna läbi selle eest, see rikub teekonna õnne ära. Alati tuleb minna autosse auto tagant. Teekonna õnnestumiseks võib teha sõrmenipsu, et politsei kinni ei peaks ja midagi halba ei juhtuks. Nähes märki “Loomad teel” või “Lapsed teel” vms. ohtudest teatavat märki, tuleks tõsta peopesa märgi poole ja öelda “stopp”, et ära hoida õnnetusi.

9. Kui soovitakse kutsumata või ebameeldivaid külalisi vältida või neist vabaneda, siis tuleks osta neljapäeval kristallsoola ja sellise ebameeldiva inimese lahkudes puistata seda ebameeldiva inimese jalajälgedesse või lävepakule. Kristallsoolaga saab maja või korterit ka energeetiliselt puhastada.




10. Kui majas on halba energiat, palju tülisid ja pahandusi, võib puistata põrandale kristallsuhkrut, mis kogub halva energia endasse. Nii soola- kui suhkruterad on kristallid ja seetõttu puhastava toimega. Kokkukogutud suhkur tuleks viia kodust kaugele või lasta veega oma teed minna. Voolava vee isepuhastumisvõime on väga suur.

11. Õhtul ei tohiks anda välja ei leiba ega raha, võib ise vaeseks jääda. Soola ei tohiks üldse kodust välja laenata või anda.




12. Lävepakul pikalt seismine, hüvastijätmine vm tegevus takistab raha majja tulemist. Toas vilistamine viib raha majast.

13. Kadunukesi külastades ei tohiks surnuaeda siseneda peaväravast (suurest väravast), kuna siit ilmast lahkudes jäävad inimesest maha tema haigused, mured, võlad, halvad teod jms. just suure värava teele. Lahkunud viiakse kalmistule just seda teed pidi ja elavad võtavad need probleemid siis endale. Kalmistul käies on parem kasutada kas väikest väravat või külgväravaid.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Aastahoroskoop mehele


Partnerlushoroskoop


Seinakaunistus: ronijad


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Tallinnas


Skulptuur: rebane


Kaelakee: meri kuuvalguses


Kaelakee: elu puu


Kahvlite komplekt (6 tk) - Victorinox


Käevõru


Käevõru: oonüks ja lasuriit


Käevõru: roosa kvarts



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused