2015. aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad NEITSI 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



NEITSI

Sellel kuul peaksid inimsuhetes veidi ettevaatlikum olema. Hoidu teravatest väljaütlemistest, kuna vastasel korral võid endale pikaks ajaks vaenlasi tekitada. Praegu pole hea aeg selleks, et teistele inimestele survet avaldaksid, kuna see tooks varem või hiljem kaasa probleeme. Kipud oma arvamusi ja mõtteid praegu teiste omadest paremateks pidama, mistõttu peletad ennast eemale inimesi, kes oleksid Sind valmis muidu toetama.

Rahaasjades tuleb Sul olla valmis selleks, et pead tegema mõningaid üsna ootamatuid väljaminekuid. Seepärast püüa oma rahaasjad paremini toimivatena hoida. Mida kindlam tasakaal Sul rahaasjades on, seda paremini suudad ennast praegu teostada. Võiksid otsida endale ka mõningaid uusi teenimisvõimalusi. Neid suure tõenäosusega sellel aastal ka leiad.



Tööalastes asjades on Sulle avanemas mõningad uued võimalused, mistõttu püüa nendest võimalustest kinni haarata. Võimalik, et Sul tuleb sellel aastal enam tegeleda ka selliste kohustustega, mis ei kuulu Sinu igapäevaste kohustuste hulka. See võib Sulle hulganisti pingeid tekitada. Kõigest hoolimata võib öelda, et see aasta kujuneb tööalases elus Sinu jaoks üsnagi heaks ja edukaks.

Äriasjadega tegelemisel tuleks Sul hoiduda suuremate riskide võtmisest. Nendega võid tekitada endale suuremaid pingeid pikemaks ajaks. Väiksemate riskide ja kaalutletud tegevusega suudaksid praegu saavutada oma elus parimaid tulemusi.

Koduses elus ei kulge asjad sellel aastal eriti ladusalt. Harmoonia on kadumas ning selle hoidmine võib kujuneda Sulle tõeliseks katsumuseks. Et asjad paremini laabuksid, on oluline, et oma mõtteid ja ideid enam oma partneriga jagaksid. Kuula ära, mida partner ühest või teisest asjast arvab. Kompromisslahenduste leidmine peaks olema Sulle praegu üheks peamiseks eesmärgiks. Kui Sul see õnnestub, kulgevad ka armuasjad jälle paremuse suunas.



Kasuks tuleks kui oma partnerile mõne meeldiva üllatuse valmistaksid. Võib-olla tasuks seda teha ühe korra selle aasta jooksul, aga siis võiks see olla midagi erakorralist.

Hea aeg on praegu neile Neitsitele, kes on otsimas oma ellu uut armastust. Selles vallas võivad Sulle avaneda nii mõnedki uued võimalused. Ole seltskondlikult aktiivne ning ole valmis ka ise ennast pingutama uute tutvuste loomisel, olenemata sellest, kas oled mees või naine.

Tervisega Sul sellel aastal mingeid erilisi muresid tekkida ei tohiks. Väiksematele tervisehädadele ei tohi aga jätta tähelepanu pööramata.

NB! Loe edasi ka Neitsile mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused