2015. aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad LÕVI 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



LÕVI

Aasta algab Sinu jaoks üsna tempokalt ja edukalt. Sinu energiavarud on praegu suured. Oluline on see, et kasutaksid oma energiavarud ära sihikindlalt, kuna vastasel korral kipuvad Sul energiavarud lihtsalt raisku minema.

Üldisemas plaanis tuleb Sul olla sellel aastal valmis ka mõningate tagasilöökide tekkimiseks. Peamiselt on need tingitud sellest, et Sa ei suuda piisaval määral oma kohustuste täitmisele keskenduda ning kipud seetõttu oma plaane pealiskaudselt ellu viima. Kui suudad pealiskaudsusest hoiduda, võid olla kindel selles, et suured tagasilöögid jäävad olemata.



Armuasjades tuleks Sul olla sellel aastal tähelepanelikum ja hoolsam. Ole oma väljaütlemiste osas tavalisest tähelepanelikum, et mitte oma partneri tundeid haavata. Püüa oma partnerile välja pakkuda mõningaid uusi ideid ja mõtteid, kuidas suhet parandada. See ei tähenda seda, et Sul suhe ei toimiks, aga saaksid seda kindlasti veelgi paremaks muuta. Romantika on praegu väga olulisel kohal. Kui Sinu partner selles osas mingeid ettepanekuid ei te, tee seda ise. Hea aeg abiellumiseks või lapse saamiseks.

Tööalased asjad kujunevad sellel aastal Sinu jaoks üsnagi edukateks. Keskendu nende plaanide teostamisele, mis on Sulle olulised. Kasuks tuleks see, kui oma ideid ja mõtteid julgemalt kolleegidega jagaksid, sest see aitaks koostöö kulgemisele kaasa. Suuremate projektidega tegelemine eeldab Sinult seda, et kõik vajalikud ettevalmistused õigeaegselt ära teeksid. Sellega tagad endale parimad tulemused.



Äriasjade ajamine kulgeb Sul sellel aastal hästi. Ära lase endale teistel inimestel survet avaldada otsuste tegemisel.

Rahaasjad kulgevad Sul hästi. Võiksid praegu otsida uusi võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks. Tänu oma sihikindlusele ja kavalusele oleks Sul võimalik selle aasta jooksul oma sissetulekut suurendada.

Tervis ei tohiks Sind sellel aastal alt vedada. Veeda enam aega värskes õhus, ole füüsiliselt aktiivne.

NB! Loe edasi ka Lõvile mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused