2016 aasta kevade-suvehoroskoop (Kaalud, Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Armastus:

Armuasjad peaksid toimima kevadel ja suvel suhteliselt hästi. Võimalik, et Sind on armuelus ees ootamas mõni oluline sündmus, olgu selleks siis kihlumine, abiellumine või lapse sünd. Kõik need sündmused mõjutavad Sinu edaspidist elu oluliselt enam, kui Sa seda arvatagi oskaksid.

Sul tuleks praegu oma partneriga lahti rääkida kõik need küsimused ja teemad, mis on Sulle ehk viimasel ajal segaseks jäänud või Sulle muret valmistanud. Praegu on Sul head võimalused selleks, et selles osas nii mõnedki asjad enda jaoks paremini toimima saada.

Romantika vallas tasuks julgemalt proovida midagi uut ja huvitavat. Tavapärased romantilised tegevused ei paku Sulle sellist naudingut, mida oleksid oodanud.

Kõik ühised tegevused partneriga on teretulnud, seda nii kodus kui ka väljapool koduseinu.

Hoidu partneri kritiseerimisest, sest sellele võib ta praegu reageerida oluliselt tulisemalt, kui Sa seda arvata oleksid osanud. Sina ise võiksid olla veidi leebem olukordades, kus partner Sind kritiseerima hakkab.

Kui oled vallaline, siis sellel kevadel ja suvel on uued võimalused kerged tekkima, kuid see eeldab seda, et oleksid ise veidi aktiivsem ning alustaksid ka ise teistega vestlusi.



Karjäär:

Tööalased asjad ei pruugi Sulle kevadel ja suvel tagada päris selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Peamiselt on see tingitud sellest, et Sinu enda ootused ja lootused on liialt suureks paisutatud.

Arvatavasti toob see periood Sinu tööalasesse ellu kaasa ka mõningaid põhimõttelisi muudatusi, mistõttu on oluline see, et püüaksid nendega võimalikult kiiresti kohaneda.

Vajad arvatavasti praegu mõnevõrra enam oma kolleegide abi ja nõuandeid, et seeläbi oma tööasjad paremini toimivatena hoida. Seepärast tee suuremaid jõupingutusi selle nimel, et suhted kolleegidega normaalselt toimiksid.

Kipud enda kanda võtma praegu ehk liigselt igasuguseid kohustusi, mille täitmine ei kuuluks üldse Sulle. Püüa võimaluse korral sellisest lähenemisest hoiduda.

Hea aeg teadmiste omandamiseks ja eksamite sooritamiseks. Eriti hea aeg on see periood õppuritele, kellel peaksid sellekohased jõupingutused mõnevõrra kergemini käima.

Üldine käekäik:

Üldiselt peaks see kevad ja suvi kujunema Sinu jaoks üsna edukaks. Oluline on see, et keskenduksid enam nendele tegevustele, mis on Sulle kõige olulisemad. Mida paremini see Sul õnnestub, seda paremateks kujunevad Sinu edaspidised tegevused.

Suure tõenäosusega leiavad Sinu elus aset sellel perioodil mingid üsnagi olulise tähendusega muutused, mistõttu ole tähelepanelik.

Kui oled plaaninud oma elus midagi konkreetsemat ellu viia, siis sellega tasuks Sul praegu kindlasti algust teha. Samas on olulisel kohal ettevalmistuste tegemine.

Sulle on praegu oluline see, et saaksid veidi aja maha võtta ja elust enam rõõmu tunda. See on Sulle praegu väga oluline ka seetõttu, et see aitab Sul oma energiavarud paremini tasakaalus hoida. Rutiinsed tegevused võivad praegu olla need, mis Sinu sisemise tasakaalu kõige enam tasakaalust välja viivad.

Pane enda jaoks paika mõningad põhimõttelisemad tulevikuplaanid, sest see aitaks Sul igapäevased valikuid oluliselt kergemini teha.



SKORPION

Armastus:

Armuasjad kujunevad sellel kevadel ja suvel Sulle meeldejäävateks ja igati positiivseteks.

Suhtlemine partneriga peaks olema Sulle praegu tavalisest palju kergem ülesanne. Mõttevahetuste arendamine kujuneb edukaks. Praegu tasuks koos partneriga paika panna mõningad pikemaajalised plaanid ja sihid, mille poole järgmiste aastate jooksul liikuda.

Püüa oma partnerit sellel kevadel ja suvel enam millegagi üllatada. See tooks suhtesse mõnusa värskuse ja ootamatuse, mida mõlemad tegelikult praegu rohkem vajaksite. Ära unusta kingituste tegemist. Siinjuures tasuks aga hoiduda sellest, et hakkaksid oma partnerilt midagi vastu ootama.

Ühised tegevused mõjutaksid suhte toimimist väga hästi. Kui oled mõelnud sellele, et sooviksid koduses majapidamises midagi korda saata, siis praegu on selleks hea aeg.

Ka võiksid partneriga minna mõnele reisile. See ei pea ilmtingimata olema välismaareis, piisab ka Eestis koduseinte vahel välja minemisest.

Ole ettevaatlik oma partnerile lubaduste andmisel, sest nende täitmine ei käi sugugi nii kergesti, kui Sa arvaksid.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul sellel kevad-suvisel perioodil silmad lahti hoida. Sulle on avanemas tavalisest rohkem uusi võimalusi partneri leidmiseks.

Karjäär:

Tööalased asjad peaksid kevadel ja suvel Sinu jaoks kujunema üsna headeks. Oluline on see, et püüaksid keskenduda enam suurematele ettevõtmistele, sest selles osas oleks Sul parimad võimalused millegi olulise kordasaatmiseks.

Suhtle oma kolleegidega tavalisest avatumalt. Sul tuleb teha praegu enam jõupingutusi selle nimel, et oma mõtted ja ideed kolleegide ja ülemusteni viia. Ära arva, et nad kõikide Sinu ideedega koheselt nõus oleksid.

Ole valmis oma tööalases elus mõningaid ümberkorraldusi tegema, et seeläbi tagada endale suurem edukus edaspidiseks. Vanad meetodid ei taga Sulle praegu selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud.

Mõningate väiksemate riskide võtmine tuleks Sulle tööalases elus kasuks, kuna võimaldaks Sul tööasjadega kergemini edasi liikuda. Liialdamisest tasuks aga kindlasti hoiduda.

Pane enda jaoks paika ka mõningad põhimõttelisemad tulevikuplaanid, mis kergendaks oluliselt tööalaste igapäevaste valikute tegemist.

Ole tööalaste lepingute sõlmimisel väga tähelepanelik, kuna nii mõnedki olulised detailid võivad vastasel korral Sinu tähelepanuta jääda.



Üldine käekäik:

Üldiselt peaks see kevad-suvine periood olema Sulle positiivsete mõjudega. Mida aktiivsem Sa praegu oled, seda enam endale edaspidiseks uusi võimalusi lood. Peaksid jälgima seda, et Sa ei võtaks enda kanda enam kohustusi, kui neid ka kanda suudad. Vastasel korral on oht endale ebameeldivusi tekitada.

Püüa keskenduda enam sellistele tegevustele, mis Sul viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole, sest suudaksid selles vallas nii mõnedki asjad paremini toimima saada.

Püüa oma teadmisi ja oskusi mõnevõrra täiendada, sest sellega looksid endale edaspidiseks kindlasti mitmesuguseid eeliseid ja võimalusi.

Suhtle teiste inimestega avatumalt, sest see võimaldaks Sul paljud asjad enda jaoks selgemaks saada. Ära karda teistelt inimestelt vajadusel nõuandeid küsida, sest neid kindlasti ka saad.

Seotud postitused