2016 aasta kevade-suvehoroskoop (Ambur, Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Armastus:

Armuasjades võivad sellel kevadel või suvel Sinu jaoks esile kerkida mõningad katsumused. Pannakse proovile Sinu suhte tugevus ja toimimise põhimõtted. Kui Sinu suhe on siiani toiminud hästi, siis tuleb ainult mõningate arusaamatustega tegeleda ning kõik laheneb kiiresti. Samas kui Sul on suhtes probleeme, siis neid tekib aina juurde ja juurde. Lahendus peitub partneriga rahulikult asjade läbi rääkimises ning uue stardi tegemises.

Sul tuleks praegu enam rõhku panna suhtes kõigele positiivsele. Ära meenuta midagi sellist, mis on Sinu suhtes olnud negatiivset. Meenuta positiivset. See annaks mõlemale suhte osapoolele juurde uut energiat ning aitab parandada vanad haavad.

Ühised tegevused tuleksid praegu kasuks. Selleks võivad olla pikemad jalutuskäigud või reisimine või ka ühised harrastused. Ka koduses majapidamises oleks praegu hea ühtteist üheskoos ellu viia.

Ole praegu väga ettevaatlik partnerile lubaduste jagamisel. Kui Sa pole kindel, kas suudaksid antud lubadused täita, siis ära parem anna neid lubadusi.

Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks suhte arengule kindlasti kasuks. Selles osas on oluline oma partneri arvamustega arvestada.



Karjäär:

Tööalased asjad eeldavad Sinult sellel kevadel ja suvel tavalisest suuremat tähelepanu. Niisama juhuse hooleks jäetuna ei kulge tööasjad sugugi sellises suunas, nagu vaja oleks. Seepärast ole valmis suuremateks jõupingutusteks. Arvatavasti toob see periood Sinu jaoks kaasa ka mitmeid segavaid faktoreid, millele Sul tuleb tähelepanu pöörata, kui soovid kõik asjad kontrolli all hoida.

Ehkki see periood võib kujuneda mõnes mõttes keeruliseks, ei tohiks Sinu meeleolu langeda. Oled optimistlikult meelestatud ning seetõttu kujunevad ka Sinu ettevõtmised tavalisest edukamateks.

Mõningate väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks Sulle tööalases elus kasuks. See võib puudutada nii töökohta kui ka Sind ennast. Muudatustega pole mõttekas aga liialdada, kuna see ei taga Sulle paremaid tulemusi.

Kolleegidega suhtlemisel tasuks Sul enam kuulda võtta, mida nad Sulle soovitavad, sest selles võib peituda võti, kuidas saaksid oma tööalaseid tegemisi edaspidi paremini korraldada. Ära karda oma arvamusi välja öelda, kuid kriitika osas kolleegide suunas pea piiri.

Kasuks tuleks uute teadmiste omandamine. Selles osas võivad Sulle praegu avaneda ka mitmed head võimalused, mida kaua oodanud oled.

Kui oled endale töökohta otsimas, siis hoia silmad lahti, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid. Tõeline kuld selles osas võib aga peituda mõne üsnagi tagasihoidliku pakkumise taga, mistõttu ära kiirusta EI ütlema, kui mõni pakkumine Sulle esmapilgul huvi ei tekita.

Rahaasjad on sellel kevadel ja suvel Sinu jaoks mõnevõrra pingelised. Seepärast peaksid olema oma väljaminekute tegemisel mõnevõrra ettevaatlikum.

Üldine käekäik:

See kevad ja suvi kujunevad Sulle mõnevõrra keerulisteks. Samas oled kõikides situatsioonides üsna optimistlik, mistõttu suudad asjad ka paremini kontrolli all hoida. Sul tuleks mõelda sellele, kuidas oma tegemised veidi efektiivsemaks muuta, sest sellega parandaksid oma edaspidiseid võimalusi.

Riskide võtmisest tasuks Sul praegu küll hoiduda, sest nendega on oht endale tekitada ebameeldivusi. Kindla peale väljamineku tulemusena suudaksid endale kindlasti palju paremaid tulemusi tagada.

Suhtlemine teiste inimestega võib olla praegu mõnevõrra keerulisem. Kipud olema väga otsekohene, tekitades seeläbi nii endale kui ka teistele ebameeldivaid situatsioone.

Leia endale enam ka selliseid tegevusi, mida täielikult nautida saaksid. See võimaldaks Sul paljud asjad oluliselt paremini kontrolli all hoida ning lisaks parandaks see ka Sinu meeleolu.



KALJUKITS

Armastus:

Armuasjad peaksid sellel kevadel ja suvel Sinu jaoks suhteliselt hästi toimima. Sul on suurem soov ma suhtes lahendada ka kõige väiksemad ebakõlad ning sellekohased jõupingutused tasuvad ennast kiiresti ära.

Oskad oma partnerit tavalisest paremini kuulata, mis annab Sulle võimaluse selleks, et teda edaspidi oluliselt paremini mõista. Ka Sa ise peaksid praegu julgemalt oma ideid ja mõtteid partneriga jagama, sest see võimaldaks ka temal Sind paremini mõista.

Romantika valdkonnale tasuks praegu enam keskenduda. Selles vallas tasuks proovida midagi uut ja põnevat, sest see aitaks suhtesse tuua uut energiat.

Kõikvõimalikud ühised tegevused mõjutaksid suhte toimimist väga hästi. Seepärast tee koos partneriga teoks mõni kodune projekt või mine reisile. Selles vallas on avaja aga plaanid partneriga põhjalikult läbi arutada, et ei kerkiks esile ootamatusi.

Praegu on hea aeg selleks, et paneksid koos partneriga paika mõningad pikemaajalised plaanid, eriti neis valdkondades, mis puudutavad perekonda ja kodu.

Kui oled vallaline, siis sellel kevadel ja suvel on Sulle avanemas mitmeid häid võimalusi partneri leidmiseks. Samas pole mõttekas partneri otsimist endale eriliseks sihiks seada. Lihtsalt ole avatud suhtlemisega ning haara kinni igast võimalusest. Küll siis saatus Sulle ka midagi huvitavat välja pakub.

Karjäär:

Tööalased asjad peaksid sellel kevadel ja suvel kulgema just sellises suunas, nagu olid oodanud. Seepärast tasuks Sul teha suuremaid jõupingutusi nendega kohustustega tegelemisel, mis mängivad Sinu elus kõige olulisemat rolli.

Tööalases elus tasuks Sul enam rõhku panna ka faktide ja informatsiooni kogumisele. See aitaks Sul langetada paremaid otsuseid ning vältida võimalikke probleeme ja eksimusi edaspidi.

Mõningates küsimustes vajaksid praegu enam oma kolleegide nõuandeid ja soovitusi, mistõttu ole valmis julgemalt oma soovidest teada andma. Ära jää oma muredega üksi.

Suhtlemine kolleegidega peaks praegu kulgema ladusalt. Oskad oma mõtteid nendeni viia ning oskad kuulda võtta ka seda, mida Sulle soovitatakse. Hoiduma peaksid sellest, et oma isikliku elu küsimusi kolleegidega arutama hakkaksid.

Mõningate pikemaajaliste tööalaste sihtide paikapanek tuleks Sulle kasuks, kuna võimaldaks Sul edaspidi oma tööalaseid tegemisi paremini korraldada ja kasulikke otsuseid langetada.

Kui oled endale tööd otsimas, siis praegu tasuks Sul oma silmad rohkem lahti hoida, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid.



Üldine käekäik:

See kevad-suvine periood on Sulle positiivsete mõjudega. Sul tasuks teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et seda perioodi enda huvides rohkem ära kasutada. Arvatavasti suureneb sellel perioodil mõningal määral Sinu stress, mistõttu leia endale kindlasti enam ka selliseid tegevusi, mis võimaldaksid Sul ennast paremini tunda.

Praegu pole hea aeg kiirustamiseks. Püüa oma tegevused hoolikalt läbi mõelda ja planeerida, sest niimoodi tagad endale parimad tulemused ja sihikindluse.

Ära karda teistelt inimestelt abi paluda, kui seda vajama peaksid. See võimaldaks Sul nii mõnedki asjad kiiremini lahendada.

Kasuks tuleks see kui oma tegevusi pikemalt ette planeeriksid, sest see aitaks Sul pingeid leevendada ning leida lahenduse ka esilekerkinud takistustele.

Peaksid oma rahaasjadel mõnevõrra enam silma peal hoidma, kuna selles vallas on asjad kerged kontrolli alt väljuma.

Seotud postitused