2016 aasta kevade-suvehoroskoop (Lõvi, Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

Armastus:

Armuasjad kulgevad sellel kevadel ja suvel Sinu jaoks paremuse suunas. Sul on oma partneriga tavalisest parem üksteisemõistmine. See julgustab Sind suhtesse tooma uusi väärtusi. Hoiduma peaksid aga liialdamisest, sest vastasel korral poleks Sa ka ise hiljem tulemustega rahul.

Püüa leida võimalusi selleks, et oma partneriga ellu viia midagi ebatavalist. Mida rohkem leiad selliseid tegevusi, mis Sind ja Sinu partnerit rutiinist eemale viiksid, seda parem. Rutiinsus on praegu see, mis Sulle suhtes kõige negatiivsemalt mõjub.

Hea aeg koduses elus millegi meeldiva kordasaatmiseks, sest see mõjutab suhte käiku igapäevaselt. Sellekohased plaanid tasuks aga eelnevalt põhjalikult ette valmistada, et hiljem mitte probleemide ja raskuste keskele sattuda.

Ka oma lastega tasuks sellel kevad-suvisel perioodil enam tegeleda. Kõik ühised tegevused tuleksid praegu suhte arengule kasuks. Kui Sul lapsi pole, siis oleks aeg hakata mõtlema pere järelekasvule.

Mõningate pikemaajaliste plaanide paikapanek tuleks praegu kasuks, kuna see suurendaks mõlema suhte osapoole kindlustunnet.

Kui oled vallaline, siis peaksid olema praegu tavalisest palju tähelepanelikum. Sulle on avanemas hulk võimalusi, kuid selleks, et neist kinni haarata, tuleb Sul olla väga tähelepanelik, sest need võimalused on varjatud.



Karjäär:

Tööasjad peaksid olema sellel kevadel ja suvel üsna heas seisus. Oluline on see, et püüaksid oma tööasjad kiiresti ära teha. Ära jäta ühtegi asja viimasele minutile, kuna siis tekivad kiirustamisest tingitud probleemid ja raskused. Oma ajalisi ressursside planeerimine on praegu väga oluline. Mida paremini suudad seda teha, seda paremini Sinu igapäevased tegevused kulgevad.

Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult praegu tavalisest suuremat tähelepanu ja ka ettevaatlikkust. Ära eelda seda, et suudaksid kõiki asju enda jaoks kontrolli all hoida. Praegu pole aeg, kus saaksid kolleegide lubadusi täie kullana võtta. Ikka ja jälle kiputakse lubatud asjad lihtsalt tegemata jätma. Kui tahad, et kõik asjad kindlasti tehtud saaksid, tuleks Sul iseseisvale tegutsemisele enam rõhku panna.

Sul võib olla soov oma tööasjades mõningate muudatuste tegemise järele, kuid selles osas peaksid olema praegu tavalisest mõnevõrra ettevaatlikum. Sul oleks raske saavutada selliseid tulemusi, mida oleksid soovinud.

Uute teadmiste omandamine tuleks Sulle praegu kasuks. Selle tulemusena looksid endale juba lähiajaks uusi võimalusi, millega elus edasi liikuda. Hea aeg ka õppuritele, kellel peaks teadmiste omandamine käima suhteliselt hästi. Samas kevadel võib kevadväsimus väga ära kurnata, mistõttu võib siis olla mõningaid tagasilööke õpingutega.

Rahaasjad peaksid olema praegu suhteliselt heas seisus. Sul tuleks hoiduda tormakate väljaminekute tegemisest, sest need võivad mõjutada Sinu edaspidist finantsseisu negatiivselt.

Üldine käekäik:

Üldiselt kujuneb see kevad ja suvi Sulle positiivseteks. Nagu alati võib esile kerkida ka negatiivseid aspekte, kuid üldiselt kulgevad asjad hästi. Oluline on see, et Sa ei seaks endale sihiks liialt suuri eesmärke, sest see tooks kaasa pettumustundeid. Üks päev korraga elamine tagaks Sulle parimad tulemused.

Püüa keskenduda enam sellele, et lahendada oma partneriga kõik need probleemid, mis viimasel ajal on esile kerkinud. See võimaldaks Sul elus kiiremini edasi liikuda ning vältida võimalikke ebameeldivusi paremini ka edaspidi.

Rahaasjade juures hoidu tormakusest ning tegele enam ettevalmistuste tegemisega, kui plaanid millegi suurema ostmist. Ka müügitehingutega peaksid olema praegu ettevaatlikum.

Püüa praegu leida enda ellu enam selliseid tegevusi, mis viiksid Sind rutiinsusest kaugemale. Kõik rutiinsed tegevused on need, mis vähendavad Sinu head meeleolu. Ole seikluslikum ning haara kinni nendest asjadest, mida elul on Sulle pakkuda.



NEITSI

Armastus:

Armuasjad kulgevad sellel kevadel ja suvel hästi. Sul tasuks keskenduda praegu sellele, et oma suhtesse uut värskust tuua, et seeläbi suhe veelgi huvitavamaks ja mitmekülgsemaks muuta. Rutiinsus on see, mis võib hakata pikapeale suhet negatiivselt mõjutama. Partneriga suhtlemisel on oluline see, et oma emotsioonid paremini kontrolli all hoiaksid. Ehkki Sinu partner võib nii mõnegi asja vastu eksida, pole praegu mõttekas sellele üle reageerida. Kõige paremini suudad suhtes kõik asjad normaalselt toimivatena hoida siis, kui oled taktitundeline.

Püüa koos partneriga ette võtta midagi ebatavalist ja huvitavat. Selleks võib olla mõni kodune tegevus, mingi erilise paiga külastamine või reisimine üldisemalt. Kõik sellised kogemused annavad Sulle ja Sinu partnerile toredad mälestused.

Hea aeg pikemaajaliste plaanide tegemiseks, et seeläbi saaksid mõlemad suhte osapooled ennast kindlamalt tunda. Hea aeg pere järelekasvuga tegelemiseks.

Sul tasuks oma rahaasju hoolikamalt korraldada, et mitte tekitada probleeme oma perekonnale.

Karjäär:

Tööalane elu peaks Sinu jaoks kujunema üsna edukaks ja meeldivaks. Tunned ennast enesekindlalt ning Sinu ettevõtmised kulgevad just sellises suunas, nagu Sa seda soovinud oled. Oluline on see, et keskenduksid enam nendele töödele, mis on kõige olulisemad. Vähetähtsad asjad tuleks praegu kõrvale lükata ning nendega veidi hiljem tegeleda.

Suhted kolleegidega toimivad hästi. Suudad tavalisest mõnevõrra paremini mõista seda, miks Sinu kolleegid just nii mõtlevad, nagu nad seda teevad. See aitab Sul ennast eemale hoida nii mõnestki vastuseisust ja probleemist, mis vastasel korral oleks kerge tekkima.

Hea aeg selleks, et oma tööalaseid tegemisi veidi efektiivsemaks püüaksid muuta. See aitab Sul oma tegevused paremini toimima saada.

Ole tööalases elus rahaliste asjade korraldamisel eriti tähelepanelik, seda just eriti siis, kui oma töökohustuste hulgas ka rahaliste küsimustega tegelema pead.

Hea aeg õpilastele. Nende jaoks on uute teadmiste omandamine tavalisest mõnevõrra kergem ning eksamite sooritamine ei tohiks olla nii keeruline, kui ehk mõned kuud tagasi. Samas ei saa õppimist pinnapealseks jätta.

Rahalised asjad kulgevad Sul praegu üsna hästi. Seetõttu tunned ennast kindlamalt ning saad sooritada ka mõningaid selliseid sisseoste, mida oled siiani edasi lükanud.



Üldine käekäik:

Üldiselt võib öelda, et selle aasta kevad ja suvi kujunevad Sinu jaoks headeks ja edukateks. Mingeid erilisi probleeme need kuud Sinu jaoks kaasa tuua ei tohiks, mistõttu saad keskenduda julgemalt nende asjadega tegelemisele, mis on Sulle olulise tähendusega.

Sul tasuks aga hoiduda riskide võtmisest, sest oma õnne proovilepanek pole praegu kõige mõttekam tegevus.

Veeda enam aega oma perekonnaga, sest just perekond tagab Sulle praegu kõige parema sisemise enesekindluse ja hea enesetunde.

Keskendu praegu enam sellistele tegevustele, mis on Sinu elus kõige olulisemad. Praegu pole aeg, kus saaksid oma energiavarusid raisata tegevustele, mis on vähetähtsad.

Püüa hoiduda sellistest inimestest, kes võiksid halvendada Sinu meeleolu või survestada Sind langetama otsuseid, mis Sulle sugugi positiivselt ei mõju.

Pane paika mõningad olulisemad tulevikuplaanid, et seeläbi oleks Sul kergem igapäevaseid valikuid teha.

Seotud postitused