2018 aasta kevadhoroskoop (Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALJUKITS

Sellel kevadel on Sinu ootused ja lootused suhteliselt suured. Samas tuleb Sul olla valmis selleks, et suur osa plaanidest jääb Sul teostamata. Probleem pole mitte ebaedus, vaid selles, et Sul tuleb pidevalt tegeleda muude kohustustega, mis kui seened pärast vihma esile kerkivad. See võib Sinus ka pahameelt tekitada.

Sul tuleb oma ajaliste ressursside planeerimisele suuremat rõhku panna, sest ainult nii suudad kõik asjad kenasti kontrolli all hoida. Liigne tormakus midagi head endaga kaasa ei too.

Teiste inimestega suhtlemine võib Sulle praegu pingeid tekitada. Inimesed kipuvad arvama praegu seda, et peaksid kõik asjad nende eest ära tegema. Siin tuleks oma sõna kindlasti rohkem maksma panna.

Peaksid praegu rohkem tähelepanu pöörama kõikvõimalikele detailidele, sest need mõjutavad Sinu tegevuste edukust tavalisest enam. Hoia korras ka kõik dokumendid. Jälgi kindlasti kõikvõimalike dokumentide esitamise tähtaegasid.



Tööalastes asjades tuleb Sul varuda rohkem aega, et seeläbi kõik asjad tehtud saaksid. Praegu pole hea aeg uute plaanide teostamiseks. Rutiinsed tegevused tuleksid oluliselt rohkem Sinu tööalastele tegevustele kasuks.

Suhted kolleegidega peaksid toimima suhteliselt hästi, kuid samas tuleks Sul oma sõna rohkem maksma panna. Kui annad sõrme, võetakse üsna kiiresti terve käsi. Oma väljaütlemisi tasuks Sul hoolikamalt jälgida, et mitte lasta mõttetutel arusaamatustel esile kerkida.

Rahalised asjad kulgevad Sul praegu tavalisest mõnevõrra paremini. Võimalik, et Sulle on avanemas ka mõned uued võimalused sissetuleku suurendamiseks. Haara nendest võimalustest kindlasti kinni.



Ära lase ennast teistel inimestel pehmeks rääkida, rahaliste otsuste tegemisel. Ehkki arvad, et Sinuga seda ei juhtu, siis on praegu oht, et Sind hakkavad ümbritsema inimesed, kes on väga veenmisvõimelised ja võivad Sind sundida langetama otsuseid, mida Sa muidu ei langetaks.

Perekondlikes küsimustes tuleb Sul olla valmis selleks, et oma pereliikmetega rohkem kompromisse otsida. See ei tule Sul aga nii kergesti välja, kui Sa seda võib-olla arvad. Oma perega tasuks koduses keskkonnas midagi korda saata, et seeläbi oma kodu hubasemaks ja meeldivamaks paigaks muuta.

Hea aeg selleks, et oma perega veidi reisida. See tagab kõigile parema enesetunde ning annab juurde väärtuslikku energiat.

Armuasjades tuleks Sul praegu mõelda rohkem sellele, kuidas oma suhtesse veidi uut värskust tuua. Selles osas on Sul mitmeid häid ideid.



Tõsisemate teemade arutamiseks pole praegu mitte kõige parem aeg, kuna kompromisside leidmine võib kujuneda keerukaks.

Oma tervise eest peaksid rohkem hoolt kandma. Peamiselt võivad Sulle probleemiks kujuneda külmetamine, ületöötamine ja nakkused.

Meessoost Kaljukitsed peaksid eriti hoolikalt jälgima, kes on nende sõbrad. Nii mõnedki nö. sõbrad tuleks oma elust välja visata.

Seotud postitused