Juustune suvikõrvitsapirukas

Mõnusalt mahlane juustune põhjata suvikõrvitsapirukas. Pirukat on lihtne valmistada. Sobib suurepäraselt argiõhtuks või peolauale.




KOOSTISAINED

0,7 – 1 kg suvikõrvitsat
125 g mozzarella juustu
200 g riivjuustu
3 küüslauguküünt
4 muna
2 dl nisujahu
soola
1 keskmine tomat
toiduõli
kimp tilli




VALMISTUSJUHEND

1. Riivi suvikõrvits. Lisa 1 tl soola ja sega korralikult läbi. Jäta umbes 10 minutiks seisma.

2. Samal ajal valmista piruka segu. Klopi munad lahti, lisa juurde väikesteks tükikesteks murtud mozzarella juust, 100 g riivjuust ja purustatud küüslauguküüned.

3. Pressi suvikõrvitsast sõelal välja eraldunud vedelik. Tõsta pressitud suvikõrvits piruka segusse.

4. Sõrista segusse jahu segu pidevalt segades.

5. Maitsesta soolaga. Lisa hakitud till.

6. Määri ahjuvorm toiduõliga. Kalla segu ahjuvormi. Lao peale viilutatud tomati lõigud.

7. Raputa pirukas üle ülejäänud riivjuustuga.

8. Küpseta pirukat eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Pirukas muutub valmides kuldseks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop mehele


Eelmise elu analüüs


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Kaelakee: süda ja käed


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Käevõru


Käevõru: sodaliit


Kõrvarõngad: kalad


Bugatti Bolide 18-11047Y


Seinakaunistus: õis ja koolibri


Seinapilt lõuendil või kapal: Koluvere loss


Kaelakee: küaniit, veekeeris

Seotud postitused