2018 aasta sügishoroskoop (Kaljukits)


Foto: pexels.com

KALJUKITS

Sügiskuud pakuvad Sulle mitmeid häid võimalusi selleks, et saaksid oma ettevõtmistega edasi liikuda. Ka leiad lahenduse paljudele probleemidele või takistustele, millega oled pidanud viimasel ajal kokku puutuma. Sul tuleks praegu rohkem keskenduda neile ettevõtmistele, mis on Sinu jaoks kõige olulisema tähendusega, sest seeläbi vähendaksid võimalust, et raiskaksid oma energiavarusid tühja-tähja peale.

Nii mõnedki igapäevased tegevused eeldavad praegu Sinult seda, et langetaksid läbikaalutletud otsused. Seepärast tuleb Sul rohkem jõupingutusi teha selle nimel, et vajaminev informatsioon oleks Sulle kättesaadav. See aga ei saa olema kerge ülesanne, kuna takistusi kerkib selles osas esile nii siit kui sealt.

Inimsuhete vallas tasuks Sul olla neil sügiskuudel tavalisest tähelepanelikum. Sul ei ole teiste inimestega tihtilugu sarnane lähenemine erinevatele asjadele, mis võib kaasa tuua arusaamatusi ja isegi tülisid. Praegu pole mõttekas oma mõtteid teistele liialt jõuliselt peale suruda, sest sellele reageeritakse jõuliselt.



Ka perekonnaelus tuleks Sul jälgida seda, et suhted hästi toimiksid. Püüa võimalikult kiiresti erinevates küsimustes kompromisslahendused leida, sest ainult nii suudad ära hoida võimalikud hilisemad pettumused ja probleemid.

Sugulased võivad praegu vajada Sinu abi ja toetust. Nende aitamine võib aga kujuneda oluliselt keerulisemaks, kui Sa seda esmapilgul arvata oleksid osanud. Ka on oht endale probleeme tekitada sugulaste probleemide lahendamise käigus.

Tööalases elus suudad ennast neil sügiskuudel üsna hästi teostada. Mida rohkem keskendud ettevalmistustööde tegemisele, seda paremad tulemused Sind ees ootavad. Paremini suudaksid ennast tööalases elus teostada siis, kui saad oma plaane ja ideid teostada iseseisvalt.



Ole ettevaatlik kõikvõimalike tööalaste dokumentidega. Jälgi ka seda, et ükski oluline dokument kaotsi ei läheks.

Kui oled endale tööd otsimas, siis sügiskuud võivad Sulle välja pakkuda mitmeid uusi võimalusi, kuid see eeldab ka seda, et oleksid valmis ennast rohkem pingutama, et peamiste eesmärkideni jõuda.

Rahaasjad kujunevad headeks. On vägagi võimalik, et teenid neid kuudel veidi lisaraha, mida Sa oodata poleks osanud.



Armuasjades kulgeb kõik suurepäraselt, kuid seda juhul, kui oled valmis oma partneriga kõikvõimalikes küsimustes kompromisse otsima. Tee oma partnerile mõni tore kingitus, mida ta oodata ei oska.

Naised on sellel sügisel edukamad inimsuhete vallas. Sulle on tekkimas uued tutvused, millest saad järgnevate aastate jooksul märkimisväärset kasu.

Mehed on edukad ärilistes ja rahalistes asjades. Uued võimalused on Sulle avanemas, millest tasuks kindlasti kinni haarata. Siinjuures tasuks aga jälgida ka oma ajalisi ressursse, et mitte tekitada olukorda, kus sa võetud kohustustega enam toime tulla ei suuda.

Seotud postitused