2018 aasta suvehoroskoop (Neitsi)


Foto: pexels.com

NEITSI

See suvi pakub Sulle häid võimalusi selleks, et saaksid oma igapäevaste ettevõtmistega aktiivsemalt edasi liikuda. Tead üsna hästi, milliste tulemusteni soovid jõuda ning oskad oma plaane edukalt ellu viia. Kiirustamisest tasuks aga hoiduda, sest see võib hoopis negatiivset mõju Sinu ettevõtmistele avaldada.

Otsid praegu arvatavasti uusi võimalusi selleks, et oma teadmisi ja oskusi parandada. Sinu kindlustunne pole selles osas ehk mitte kõige parem, mistõttu soovidki seeläbi oma kindlustunnet parandada.

Sulle võivad avaneda mõningad sellised võimalused elus, mis viivad Sind edaspidi hoopis teises suunas edasi. Kõik sellised võimalused tekitavad Sinus üheaegselt heameelt, kui ka hirmu. Oled suuteline oma hirmudest aga kiiresti üle saama.



Armuasjad toimivad praegu üsna hästi. Sul on head võimalused selleks, et lahendada partneriga nii mõnedki probleemid ja arusaamatused, mis varem on suhtes esile kerkinud. Sul on olemas selleks piisav tahe ja oskus kompromisside leidmiseks.

Armuelus tasuks rohkem rõhku panna romantikale. Selles osas tasuks mõelda välja midagi uut ja põnevat, et seeläbi suhtesse uut värskust tuua. Ära unusta seda, et oma partnerile võiks aeg-ajalt ka midagi meeldivat ja huvitavat kinkida.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis see suvi võib Sulle avada mõne väga unikaalse võimaluse. Samas on oht, et magad selle võimaluse lihtsalt maha, kuna oled partneri otsingutel mõnevõrra passiivsem kui tavaliselt.



Tööalases elus tuleb Sul olla valmis muutusteks ja suuremateks arenguteks. Pead erilise rõhu panema kohanemisvõimele, kui soovid, et asjad kindlalt kontrolli all oleksid. Tööalastes asjades ole julgemalt välja tulema oma ideede ja mõtetega, sest nende abil oleksid suuteline oma tööalastes asjades väga häid tulemusi saavutama. Kolleegid ja ülemused oskavad Sinu ideid praegu väga kõrgelt hinnata.

Dokumentidega tasuks tööalastes asjades hoolikam olla. Valesti esitatud dokumendid või dokumentide esitamata jätmine võib Sinu rahakotile valusaid lööke anda.

Kui oled töökohta otsimas või uue töö otsinguil, siis see suvi eriti häid võimalusi Sulle ei ava. Samas kui otsid tööd, haara kinni ka vähemahvatlevatest pakkumistest, sest seeläbi rajad endale teed parematele pakkumistele.



Koduses elus võivad Sind sellel suvel ees oodata mõned tagasilöögid, mistõttu tuleb Sul oma energiavarusid rakendada nende tagasilöökide lahendamisel. Mõnevõrra võivad seetõttu ka Sinu rahalised väljaminekud suureneda.

Rahaline seis peaks Sul olema praegu suhteliselt hea. Oluline on see, et keskenduksid praegu sellele, et oma kulutusi vähendada.

Rahaasjades on oluline, et püüaksid endale luua tagavara, mida mustadel päevadel kasutada.

Perekondlikes asjades ole valmis mõningate oluliste otsuste langetamiseks. See eeldab pereliikmetega põhjalikku koostööd.

Seotud postitused