Lõhepirukas

Lehttainaga valmistatud lõhepirukas maitseb suurepäraselt. Suurepärane toit nädalavahetuseks kogu perele.




KOOSTISAINED

Lehttaigent (500 g)
400-500 g värsket lõhefileed
1 keskmine porrulauk
1 sl taluvõid
250 g hapukoort
1 sl jahu
sool
pipar
värske till




VALMISTUSJUHEND

1. Eemalda kalafilee nahast.

2. Maitsesta kalafilee soola ja pipraga.

3. Tükelda porrulauk ja prae pannil võiga.

4. Lisa hapukoor porrulaugule ja kuumuta.

5. Maitsesta porro ja hapukoore segu soola, pipra ja tilliga ning lisa jahu või kastmepaksendajat, et tekiks paksem kaste.

6. Rulli lehttaigen laiali ja aseta filee taigna keskele, vala porrulaugukastmega üle ning sule pirukas taignaääri tõstes.

7. Küpseta pirukat ahjus fooliumi sees 220°C juures 20 minutit, siis tee foolium pealt lahti ja küpseta veel u. 10 minutit.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi (lisana aasta lühinumeroloogia)


Numeroloogilised analüüsid


Sobivus töökaaslasega


Padjakate 40 x 80 cm (2 tk)


Seinapilt lõuendil: Pakri pankrannik


Seinapilt lõuendil: jänesekapsad


Söögiriistade komplekt (24 tk) - Victorinox


Vaas


Seinakell: paabulind


Konna kujuke: rodoniit


Taldrikud (28 cm) (6 tk)


Tekk (150 x 200 cm)

Seotud postitused